louben Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δεν εχει μνημη sd μονο σκληρο 8 γιγα.Μπορεις να αγορασεις μια micro sd class 6 οπως εκανα εγω και εισαι οκ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Υπαρχουν και κινητα με σκληρο δισκο?! Ποσων ιντσων? Με sata interface? Και ποσα platter? Τελος παντων fyi τα 8gb ειναι sd και ειναι ενσωματωμενη.
tsiartas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δεν εχει μνημη sd μονο σκληρο 8 γιγα.Μπορεις να αγορασεις μια micro sd class 6 οπως εκανα εγω και εισαι οκ. Έχω την εντύπωση ότι εκτός από την 8GB Την ενσωματωμένη έχουν και μια SD άλλα 8GB. Παρακαλώ να μου πει κάποιος που το έχει τι κλάσης είναι η κάρτα που δινόταν μαζί με το Galaxy. Ευχαριστώ
arxaggelos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δεν παρεχεται έξτρα κάρτα με το SGS. Έχει ενσωματωμένα 8g.
giorginho Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 2 ερωτησουλες (αν εχουν απαντηθει συγχωρεστε με αλλα ειναι πολλες οι 40 σελιδες!): 1. Γινεται να εχει πλεον απο την μαμα του android 2,3 (ετσι λεει το σημερινο φυλλαδιο) oταν (αν δεν κανω λαθος) η samsung ειχε κατεβασει την αναβαθμιση σε 2.2 επειδη δεν λειτουργουσε οπως επρεπε; 2. Ξερετε αν τυχον δεχονται επιδοτησεις απο συμβολαια (κοσμοτε) στα ΜΜ? Ευχαριστω.
kukukali Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 εχει την 2.3 απο το media market χωρις κανενα προβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ενημερωτικά στο κατάστημα Περιστερίου έχουν αρκετά ακόμα.
giorginho Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Παιδια εβγαλε το multirama daily το S "Plus" στα 279 ευρω, αξιζει σε σχεση με το απλο; Θυμαμαι οτι καπου εδω ειχε γινει συζητηση για τον διαφορετικο επεξεργαστη αλλα τελικα ειναι καλυτερο το plus ή οχι; Ευχαριστω.
kosmasdel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κάποιος αν το Galaxy S θα μπορεί να αναβαθμιστεί σε Android 2.4 όταν βγούνε ή θα μας μείνει με 2,3?
giorginho Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Θα βγει 2.4? Βγηκε το 4.0 και η samsung ανακοινωσε οτι θα βγαλει αναβαθμισεις για τα S II και note μονο, αν και σημερα επειδη τα εψαχνα λιγο για τα s vs s+ ειδα οτι θα μπορουν να αναβαθμιστουν με "πειραγμα". Θενξ για την απαντηση παραπανω, τελικα μαλλον παω για κατι φτηνοτερο τωρα για να παρω κατι πολυ καλυτερο σε 1-2 χρονια.
kosmasdel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή θα μείνεις με 2,3 σαν να λέμε. Γενικά αυτό είναι σημαντικό μειονέκτημα ή όχι για πχ πιο καινούριες εφαρμογές; ( Δεν είμαι πολύ σχετικός με smartphones, τώρα αρχίζω και ψάχνομαι γι' αυτό ρωτάω)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή θα μείνεις με 2,3 σαν να λέμε. Γενικά αυτό είναι σημαντικό μειονέκτημα ή όχι για πχ πιο καινούριες εφαρμογές; ( Δεν είμαι πολύ σχετικός με smartphones, τώρα αρχίζω και ψάχνομαι γι' αυτό ρωτάω) Δεν ξερω τι ειδους user εισαι η θα εισαι. Αν προκειται να ψαχτεις με custom roms που ειναι και το ζουμι του sgs κατ'εμε, τοτε μην ανησυχεις για την ics 4.0. Συντομα θα κυκλοφορησουν custom roms για sgs με 4.0. Αν προκειται να μεινεις σε official roms τοτε οκ δεν θα εχεις την 4.0 πιθανως, η οποια ομως δεν ξερουμε και κατα ποσο περισσοτερο αξιζει απο τις υπαρχουσες versions. Θελω να πω οτι και με την 2.3.3 μια χαρα ειναι το τηλεφωνο, δουλευει οπως πρεπει να δουλευει, χωρις ψεγαδια και προβληματα. Για τα 249 του ενας λογος παραπανω..
kosmasdel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 OK! Eυχαριστώ! Γενικά αν μπορεί ας postάρει κάποιος κανένα site για smartphone όπου μπορείς να βρίσκεις πληροφορίες και σιγά σιγά να μπαίνεις στο κλίμα αν είσαι αρχάριος.
arxaggelos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 και με την 2.3.3 μια χαρα ειναι το τηλεφωνο, δουλευει οπως πρεπει να δουλευει, χωρις ψεγαδια και προβληματα. Βασικά, και με την 2.2.1 το κινητο δουλεύει όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα, οπότε φαντάσου με τις νεότερες. Πλέον η Samsung έχει δώσει μέχρι την 2.3.5, η οποία από ό,τι διαβάζω μάλλον είναι πάρα πολύ καλή. Είναι επίσημη αγγλική, αλλά παρόλο που δεν είναι ελληνική δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει η αναβάθμιση. Εγώ δεν την έβαλα ακόμη μόνο και μόνο επειδή βαριέμαι το στήσιμο, και δεν έχω καθόλου χρόνο. Μάλλον θα ξαναφλασάρω κατευθείαν σε ICS
Προτεινόμενες αναρτήσεις