Προς το περιεχόμενο

Galaxy s 249 euro (Media markt)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 716
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακάρι να'ξερα. Απλός το δοκίμασα και αυτό μες στην απελπισία μου, αφού το φόρτιζα από νωρίς το βράδυ το έβγαζα από την πρίζα όταν γέμιζε πριν κοιμηθώ και το πρωί ήταν στο 50% χωρίς να κάνει τίποτα. Με επανεκκίνηση είναι στο 95%.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανα αλλά τα κινητά απο Mediamarkt έρχονται με την έκδοση Android 2.3.3, η οποία στο galaxy S είναι ευρέως γνωστή για το λεγόμενο battery drain. Με ένα γρήγορο googlαρισμα θα βρείτε περι τίνος πρόκειται. Μπορεί μερικοί να πάσχουν απο αυτό, δεν είναι όμως βέβαιο αν θα εμφανιστεί και πότε. Εν ολίγοις ξεκινάει μια διεργασία (άσχετα αν την ξεκίνησε ή όχι ο χρήστης) και τρώει κόλλημα και απλά τη βλέπεις στα stats να σου έχει φάει την μπαταρία σε πολύ μεγάλο ποσοστό (settings->about phone-> battery use). Δυστυχώς επίσημη λύση δεν υπάρχει, μόνο αναβάθμιση σε νεότερη unofficial rom (πχ 2.3.4 ή 2.3.5). Θέλει ψάξιμο...

Δημοσ.

απο εδω μονο 239 αλλα αναμενουν παραλαβη

Κινητό από ανοιγμένη συσκευασία - δειγματισμό λεει στο title

Και αν λεει και αναμενεται νεα παραλαβη (δειγματων????) εγω μπορω να σκεφτομαι οτι θελω :X

Δημοσ.

Δηλαδή δεν αξίζει άμα είναι από ανοιγμένη συσκευασία..?

Είναι αδύνατον να ξέρεις από που προέρχεται, πόσοι το πασπάτεψαν, πόσες ώρες έκαψε η μπαταρία, αν έφαγε τούμπες, κλπ. Για μένα δεν αξίζει με τίποτε σε αυτήν την τιμή. Ουσιαστικά είναι η ίδια τιμή που έπαιξε/παίζει/θα ξαναπαίξει καινούριο. Με κανένα 150αρι το πολύ ίσως να το συζητούσαμε.

android.png

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω εδω δεν ειναι καλυτερο σε χαρακτηριστικα απο το Galaxy S, είναι όμως ΄70 ευρω κατω σε τιμη.

Βεβαια δεν το εχω δει απο κοντα ωστε να ξερω για την ποιοτητα κατασκευής

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμη στα mediamarkt Σταυρούπολης γιατί είμαι απο Κοζάνη κ δεν μπορώ να παω να τσεκάρω;

Ευχαριστωωωωωωωωωω

Δημοσ.

Δηλαδή δεν αξίζει άμα είναι από ανοιγμένη συσκευασία..?

Σιγουρα οχι στην τιμη των 240, οταν ειχε τοσο ολοκαινουργιο και σφραγισμενο. Επισης αν θελω galaxy s με ανοιγμενη συσκευασια βρισκω πλειστα οσα, εδω στις αγγελιες του insomnia σε πολυ πιο δελεαστικη τιμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...