Προς το περιεχόμενο

Galaxy s 249 euro (Media markt)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 716
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

oxi. Εγω εχω το μαυρο πηρα λευκο καπακι αλλα η μπροστινη πλευρα (το περιγραμμα πιο σωστα )παραμενει μαυρο.

Δημοσ.

Το sgs πηρες?

Σε ποιο ΜΜ?

android.png

Το sgs πηρες/ nai to sgs

Σε ποιο ΜΜ?/ ekeino pou einai sthn kifisias... konta sto avenue, akousa kai diafimisi apo webradio oti se egenia sthn thesaloniki tha to exoune 249 mavro+aspro+V2.3.3

Δημοσ.

ενδεχωμενος εκτος τοπικ.. αλλα μιας και εχουμε παρει ολοι απο την ιδια παρτιδα,

ρε παιδια η μπαταρια δεν βγαζει ουτε 20 ωρες... ποσο σας κραταει εσας???

Δημοσ.

ενδεχωμενος εκτος τοπικ.. αλλα μιας και εχουμε παρει ολοι απο την ιδια παρτιδα,

ρε παιδια η μπαταρια δεν βγαζει ουτε 20 ωρες... ποσο σας κραταει εσας???

και πολυ σου κραταει. Εμενα οσα Galaxy S και αν ειχα.-αγορασα πανω απο 8 δεν κρατουσαν πανω απο 10 ωρες.

Εννοειται με gaming και πολυ download.

Αρα καλα εισαι.

Δημοσ.

Με το που το βγάζω από την πρίζα μετά από γέμισμα, το κάνω μια επανεκκίνηση και κρατάει το διπλάσιο χρόνο. Δοκιμασμένο.

Δημοσ.

Θα σκάσω αν δεν ρωτήσω...Γιατί άλλαξες 8 Galaxy;; Μέσος όρος δεν βγαίνει ούτε 1.5 μήνας το καθένα!

android.png

Εαν παρατηρησεις τις Αγγελιες μου εχω ξοδεψει πανω απο 5.000Ε σε κινητα και ΛΑΛΑΚΙΕΣ.

Απλα τα αγοραζα δε με βολευανε για καποιον λογο-τα πουλουσα και μετα το μετανιωνα !!

Εδω ρε συ αγορασα το πρωι ενα xperia play και στις 3 το μεσημερι το εδωσα τι να λεμε.

Ειχα φαει σκαλωμα αγριο. Ευτυχως τωρα μου εφυγε,απλως τωρα περιμενω κατι πολυ δυνατο για να αγορασω παλι.

** Ακομα και τωρα ψηνομαι να παω MediaMark να το παρω αλλα ξερω οτι σε 10 μερες θα το δωσω !! Αρα αδικα τα χρηματα !!! :rolleyes:

Δημοσ.

Stop buying phones, dude!

:P

ελληνικά

Ε ναι. Τερμα. Τα βαρεθηκα. Ισως παρω κανα tablet ετσι για αλλαγη :P

Δημοσ.

Με το που το βγάζω από την πρίζα μετά από γέμισμα, το κάνω μια επανεκκίνηση και κρατάει το διπλάσιο χρόνο. Δοκιμασμένο.

Θα το δοκιμασω, ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...