Προς το περιεχόμενο

Galaxy s 249 euro (Media markt)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χωρις να θελω να δικαιολογήσω τα λαμογια - αν παρακολουθείς το ευρώ - ναι εχει πέσει αρκετά - χαμηλο 8μήνου.

τα προιοντα πωλουνται 1-1 με το δολλαριο απο τις εταιρείες, αρα δεν παιζει ρόλο η ισοτημια.

• Απαντ. 716
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια λεμε λεμε αλλα το κινητο δεν ειναι και τρελο. Το πηρα γιατι χρειαζομουν κινητο αμεσα και το τσιμπησα απο μεδιαμαρκτ. Εχει μαμηθει να κανει ρεσταρτ μονο του χανει τα μενου...(πχ ανοιγω ενα σμς κανω μπακ μια φορα και βγαινει στο κεντρικο μενου, κικαρω μια επαφη και με βγαζει στο κεντρικο μενου) εχει την εκδοση 2.3.3 απο μαμα... Ενταξει μαμω το τηλεφωνο αλλα πολλα προβληματα... Ειχα πριν με ανδροιδ το σονιερικσον το μινι προ και δεν ειχα τετοια θεματα. Ασε που λαγκαρει παρα πολυ σε σχεση με ενα απλ 3gs που εχω που και αυτο αν εχει γινει πιο αργο μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις...

Δημοσ.

Ρε παιδια λεμε λεμε αλλα το κινητο δεν ειναι και τρελο. Το πηρα γιατι χρειαζομουν κινητο αμεσα και το τσιμπησα απο μεδιαμαρκτ. Εχει μαμηθει να κανει ρεσταρτ μονο του χανει τα μενου...(πχ ανοιγω ενα σμς κανω μπακ μια φορα και βγαινει στο κεντρικο μενου, κικαρω μια επαφη και με βγαζει στο κεντρικο μενου) εχει την εκδοση 2.3.3 απο μαμα... Ενταξει μαμω το τηλεφωνο αλλα πολλα προβληματα... Ειχα πριν με ανδροιδ το σονιερικσον το μινι προ και δεν ειχα τετοια θεματα. Ασε που λαγκαρει παρα πολυ σε σχεση με ενα απλ 3gs που εχω που και αυτο αν εχει γινει πιο αργο μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις...

βαλε darky αμα θες να λυθουν ολα, 10.2.2 νομιζω.

Δημοσ.

ποτε δεν μου βγαλε κατι τετοιο, ισως ειναι προβληματικο το συγκεκριμενο, να το επιστρεψεις να στο αλλαξουν..δεν επιτρεπεται τετοιο λαγκαρισμα και ιστοριες..εγω το εχω φουλ φορτωμενο και παει σφαιρα απροβληματιστο

Δημοσ.

Είσαι άτυχος.

Πήγαινε απευθείας για service/DOA etc....

Δημοσ.

δύσκολα θα επιστρέψει στα 249 πάντως...

Εντελως δυσκολα . Εχει κλειδωσει στα 279Ε. Οποτε πλεον δεν συμφερει.

Δημοσ.

Εντελως δυσκολα . Εχει κλειδωσει στα 279Ε. Οποτε πλεον δεν συμφερει.

καλα, με το που βγουν τα νεα μοντελα θελουν δε θελουν θα το ξανακατεβασουν, αλλιως δεν θα φυγει το stock τους διοτι ολοι θα προτιμησουν να παρουν καποιο καινουργιο μοντελο στα ιδια χρηματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα, με το που βγουν τα νεα μοντελα θελουν δε θελουν θα το ξανακατεβασουν, αλλιως δεν θα φυγει το stock τους διοτι ολοι θα προτιμησουν να παρουν καποιο καινουργιο μοντελο στα ιδια χρηματα.

ΠΟΙΑ ΝΕΑ ;;;; Απο το νεο χρονο τα νεα μοντελα στην Ελλαδα..Τι θα κανει καποιος που "καιγεται " ;;

Εκει πονταρουν φιλε. Στην ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από barman
Δημοσ.

ΠΟΙΑ ΝΕΑ ;;;; Απο το νεο χρονο τα νεα μοντελα στην Ελλαδα..Τι θα κανεις καποιος που "καιγεται " ;;

Εκει πονταρουν φιλε. Στην ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

Αποτι διαβαζω σε techblog.gr και myphone.gr, μεχρι τα μεσα οκτωβρη περιμενουμε νεα μοντελα οπως το νεο iphone, huawei honor, κατι low end της htc.. explorer νομιζω λεγεται και διαφορα της lg. Σε περιπτωση που μας κλασουν και ερθουν ολα αυτα εδω του χρονου (που αμφιβαλλω για κατι τετοιο) τοτε τι να πω... :-/

Δημοσ.

ρε φιλε..εδω μιλαμε απο Galaxy S II και απανω !! . Δηλαδη μολις βγουν αυτα να δωσω το Galaxy S II ???

Οταν βγουν ( σε 1 χρονο) τα 4 πυρηνα τοτε θα πουλησω το Galaxy S II . Εως τοτε ΚΑΝΕΝΑ δεν το πιανει !!!

Δημοσ.

ρε φιλε..εδω μιλαμε απο Galaxy S II και απανω !! . Δηλαδη μολις βγουν αυτα να δωσω το Galaxy S II ???

Οταν βγουν ( σε 1 χρονο) τα 4 πυρηνα τοτε θα πουλησω το Galaxy S II . Εως τοτε ΚΑΝΕΝΑ δεν το πιανει !!!

απο ποιο σημειο του thread και μετα αρχισαμε να μιλαμε απο galaxy s2 και πανω? εγω νομιζα οτι μιλαγαμε για το ι9000, γιαυτο ανεφερα παραδειγμα οπως το huawei honor που αναμενεται εκει γυρω στα 250.

Δημοσ.

Το honor Δεν το πιανει το Galaxy S 1 . Φιλε αν δεν βγουν οι qHD οθονες μην περιμενεις τιποτα !!

Εκει θα δουμε την δυναμη απο τα μηχανακια. Τωρα απλα οι "Γαλαξιες" απολαμβανουν την πρωτια. Ποιο honor και ποια Huawei....

Αδικα λεφτα για εμενα αυτα τα μηχανακια.

Ολη μερα παρακολουθω το site του Βλαχακη- Η Sharp Ετοιμαζει κατι καλο . Απο το ΝΕΟ ΕΤΟΣ ομως. Εως τοτε δυσκολα.

http://techblog.gr/m...0f-europe-0503/

http://techblog.gr/m...pro-101dl-1068/

Ιδου ενα αξιολογo --2 μαλλον !! :-D

Δημοσ.

Καλά έστω και στην παραμικρή υποψία ότι το Huawei Honor μπορεί να μας απασχολήσει όσο τα Huawei U9000 IDEOS X6 και ZTE Skate που εδώ και μήνες περιμέναμε και τελικά ποτέ δεν είδαμε Ελλάδα (Εξαίρεση φαίνεται θα αποτελέσει το Huawei Sonic U8650), ο νοών...νοείτω.

Αυτές οι οθόνες qHD 960×540 pixels με προβληματίζουν λίγο. Δεν θα πηγαίνανε κατευθείαν σε 720? κι άλλο θα το τραβήξουν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...