louben Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω μολις παρελαβα το gALAXY απο MULTIRAMA σφρaγισμενο εννοειται.Η πωλητρια καραφλιασε με την τιμη(το αυτοκολλητο πανω ελεγε 399 ευρω).Εντυπωσιακο το ποσο μικρη ειναι η συσκευασια(δεν το εχω ανοιξει ακομη).Ελπιζω να εκανα καλη αγορα απο τις ελαχιστες φορες που παιρνω κατι χωρις να το ψαξω πολυ.(ας ειναι καλα το INSOMNIA).Μπραβο στο ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ απο εμενα.
nikoskon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω μολις παρελαβα το gALAXY απο MULTIRAMA σφρaγισμενο εννοειται.Η πωλητρια καραφλιασε με την τιμη(το αυτοκολλητο πανω ελεγε 399 ευρω).Εντυπωσιακο το ποσο μικρη ειναι η συσκευασια(δεν το εχω ανοιξει ακομη).Ελπιζω να εκανα καλη αγορα απο τις ελαχιστες φορες που παιρνω κατι χωρις να το ψαξω πολυ.(ας ειναι καλα το INSOMNIA).Μπραβο στο ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ απο εμενα. Και να το έψαχνες για μονοπύρηνο Android, πάλι στο Galaxy S θα κατέληγες... Κάνε του μια γερή φόρτιση και μετά πέρνα από τον τομέα Κινητή Τηλεφωνία για όποιες απορίες έχεις... Καλοδούλευτο...
barman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΤΕΛΙΚΑ Υπαρχει Στη Θεσσαλονικη ξερει κανεις;;;;;;;;;
Fawkes Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΤΕΛΙΚΑ Υπαρχει Στη Θεσσαλονικη ξερει κανεις;;;;;;;;; media markt και saturn όπου ήταν η προσφορά ΔΕΝ υπάρχει. Δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλο κατάστημα, αλλά δύσκολα θα βρεθεί. Αν βρεθεί ενημέρωσε με να τρέξω...
barman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω να σε ενημερωσω ;; Αν ειναι να "φαω" 30Ε βενζινα για να το ψαχνω... Ασε δεν το θελω !! Ας μας πει οποιος ξερει τοτε !
manosfp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγω το παρέλαβα σήμερα απο μουλτιραμα, εκθεσιακό κομμάτι αλλα δεν άντεξα να το αρνηθώ! Πρώτες εντυπώσεις; Δεν είναι σαν το λατρεμένο μου τεσσάρι αλλά σίγουρα το πλησιάζει πάάάάαρα πολύ.... Και μια απορία που μου γεννήθηκε: αν το s απειλεί το iPhone 4, το s2 τι κάνει;;;; Sent from my iPhone using Tapatalk
barman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 media markt και saturn όπου ήταν η προσφορά ΔΕΝ υπάρχει. Δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλο κατάστημα, αλλά δύσκολα θα βρεθεί. Αν βρεθεί ενημέρωσε με να τρέξω... Βασικα για να ξερεις..Επειδη εμαθα, σε 20 ημερες θα "ερθει" παλι το Galaxy S, Εαν βιαζεσαι μπορεις να αγορασεις το Nexu S στα 299Ε απο τα Saturn.
Galaxy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι σαν το λατρεμένο μου τεσσάρι αλλά σίγουρα το πλησιάζει πάάάάαρα πολύ.... Και μια απορία που μου γεννήθηκε: αν το s απειλεί το iPhone 4, το s2 τι κάνει;;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Μάλλον το σκίζει ειδικά στα 470 ευρώ που το είχα δει .... εαν δεν έχει τα προβλήματα υπερθερμανσης , μπαταριας που διάβασα πρόχειρα σε γνωστό Forum . Εν αναμονή του 5 εμείς αλλά στα 650 και πάλι ως γνωστό .
Dopethr0ne Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικα για να ξερεις..Επειδη εμαθα, σε 20 ημερες θα "ερθει" παλι το Galaxy S, Εαν βιαζεσαι μπορεις να αγορασεις το Nexu S στα 299Ε απο τα Saturn. απο που το εμαθες? και που θα "ερθει"?
barman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 απο που το εμαθες? και που θα "ερθει"? ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛ. να το μαθεις και εσυ .ΤΟ που θα ερθει το εχω γραψει φιλε. Διαβασε καλυτερα.Τα Saturn θα το φερουν .
FiKiFiKi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικα για να ξερεις..Επειδη εμαθα, σε 20 ημερες θα "ερθει" παλι το Galaxy S, Εαν βιαζεσαι μπορεις να αγορασεις το Nexu S στα 299Ε απο τα Saturn. Στα 400euria? Να το χαίρονται....
barman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Στα 400euria? Να το χαίρονται.... 249E Φιλε..παρε τηλ εαν θες για να το μαθεις και εσυ !
FiKiFiKi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 249E Φιλε..παρε τηλ εαν θες για να το μαθεις και εσυ ! THNX!! Δεν χρειάζεται να πάρω, σε πιστεύω
mpokwsths Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 O επεξεργαστης του S Plus ειναι 2 γενιες παλιοτερος απο αυτον του S. Για αυτο και τον χρονισαν στο 1.4Ghz, για να τον "σπρωξουν" να φευγει. Βασικά το S Plus έχει πολύ ταχύτερο κεντρικό επεξεργαστή (CPU) από το απλό S. Και δεν είναι καθόλου παλιότερης γενιάς (μάλλον νομίζεις ότι έχει τον επεξεργαστή με το Desire - που και αυτός είναι μόλις μία γενιά πιο παλιός). Ίδιας γενιάς είναι (Snapdragon 8255T vs Hummingbird). Ακόμα και στα ίδια Mhz να ήταν θα ήταν και πάλι ταχύτερος ο Snapdragon, αφού έχει δυνατότητα εκτέλεσης περισσότερων εντολών ανά κύκλο ρολογιού. Το απλό S έχει καλύτερο υποσύστημα γραφικών (GPU). Με λίγα λόγια ... μόνο στα παιχνίδια θα είναι ταχύτερο το απλό Galaxy S, σε όλα τα άλλα το Galaxy S Plus. Link - μέσο σελίδας
nikoskon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά το S Plus έχει πολύ ταχύτερο κεντρικό επεξεργαστή (CPU) από το απλό S. Και δεν είναι καθόλου παλιότερης γενιάς (μάλλον νομίζεις ότι έχει τον επεξεργαστή με το Desire - που και αυτός είναι μόλις μία γενιά πιο παλιός). Ίδιας γενιάς είναι (Snapdragon 8255T vs Hummingbird). Ακόμα και στα ίδια Mhz να ήταν θα ήταν και πάλι ταχύτερος ο Snapdragon, αφού έχει δυνατότητα εκτέλεσης περισσότερων εντολών ανά κύκλο ρολογιού. Το απλό S έχει καλύτερο υποσύστημα γραφικών (GPU). Με λίγα λόγια ... μόνο στα παιχνίδια θα είναι ταχύτερο το απλό Galaxy S, σε όλα τα άλλα το Galaxy S Plus. Link - μέσο σελίδας Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Συγκρίνεις snapdragon με hummingbird. (Δεν θα χρησιμοποιήσω τα emoticons που χρησιμοποίησες). Ψάξε για όσα snapdragon vs hummingbird results θες, και μετά το συζητάμε.(Αν και είμαι κατά των benches. Παρόλα ταύτα δες το λινκ που παρέθεσα που τείνει να είναι αρκετά καλό) Επίσης στα chipset αυτά η GPU δεν είναι τόσο αυτόνομη όσο νομίζεις και αυτό από μόνο του αποτελεί παράμετρο επιδόσεων. Επίσης άλλο να έχουν ίδιο socket και άλλο να λες πως είναι ίδιας γενιάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις