Mvpgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Οποιος θελει εχει αρκετα κομματια στα Saturn στην Λ.Συγγρου. Το κινητο απλα απιστευτο. Επιβεβαιώνω, στις 3 είχε καμιά 20αριά κομμάτια. Μόλις το έβγαλα από το σπίτι του :-D:-D
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Επιβεβαιώνω, στις 3 είχε καμιά 20αριά κομμάτια. Μόλις το έβγαλα από το σπίτι του :-D:-D με γεια! για οσους θελουν να κανουν root (εγω προσωπικα εκανα για να περασω google earth κτλ) (*Το δικο μου galaxy ειχε JVI, προσεξτε ομως ποιο ειναι το δικο σας πριν κατεβασετε καποιο) (Για Gingerbread (2.3.3 και 2.3.4) firmwares ) (via Tyxeriakias @myphone.gr - Link) * Κατέβασε το αρχείο CF-Root-XW_DBT_JVI-v3.7-CWM3RFS.zip (για JVI) ή CF-Root-XX_UNK_JVQ-v3.7-CWM3RFS.zip (για JVQ) ή CF-Root-XX_OXA_JVR-v4.1-CWM3RFS.zip (για JVR) και αποσυμπίεσέ το. * (USB) Αποσύνδεσε το τηλέφωνο από το PC (αν είναι συνδεδεμένο) * Άνοιξε το Odin * Βάλε το CF-Root-...........tar αρχείο που ήταν μέσα στο zip στο πεδίο PDA. * (USB) Βάλε το τηλέφωνο σε download mode με τα 3 κουμπιά (vol. down + home + power), και σύνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή με το καλώδιο. * Στο Odin, να ΜΗΝ είναι τικαρισμένο το re-partition. * Πάτα το start. * Περίμενε να κάνει reboot το τηλέφωνο. Αυτό ήτανε. Σημείωση: Το μόνο "πρόβλημα" με αυτή τη μέθοδο είναι ότι βγάζει τον ήχο εκκίνησης, γιατί δεν υπάρχει χώρος αλλιώς για το νεό kernel. Όσοι θέλουν πάντως μπορούν να τον προσθέσουν αργότερα, αν κάνουν λίγο χώρο (π.χ. με την Ελληνική έκδοση του Swype που είναι μικρότερη σε μέγεθος από την αρχική). 1
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 με γεια! για οσους θελουν να κανουν root (εγω προσωπικα εκανα για να περασω google earth κτλ) (*Το δικο μου galaxy ειχε JVI, προσεξτε ομως ποιο ειναι το δικο σας πριν κατεβασετε καποιο) (Για Gingerbread (2.3.3 και 2.3.4) firmwares ) (via Tyxeriakias @myphone.gr - Link) * Κατέβασε το αρχείο CF-Root-XW_DBT_JVI-v3.7-CWM3RFS.zip (για JVI) ή CF-Root-XX_UNK_JVQ-v3.7-CWM3RFS.zip (για JVQ) ή CF-Root-XX_OXA_JVR-v4.1-CWM3RFS.zip (για JVR) και αποσυμπίεσέ το. * (USB) Αποσύνδεσε το τηλέφωνο από το PC (αν είναι συνδεδεμένο) * Άνοιξε το Odin * Βάλε το CF-Root-...........tar αρχείο που ήταν μέσα στο zip στο πεδίο PDA. * (USB) Βάλε το τηλέφωνο σε download mode με τα 3 κουμπιά (vol. down + home + power), και σύνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή με το καλώδιο. * Στο Odin, να ΜΗΝ είναι τικαρισμένο το re-partition. * Πάτα το start. * Περίμενε να κάνει reboot το τηλέφωνο. Αυτό ήτανε. Σημείωση: Το μόνο "πρόβλημα" με αυτή τη μέθοδο είναι ότι βγάζει τον ήχο εκκίνησης, γιατί δεν υπάρχει χώρος αλλιώς για το νεό kernel. Όσοι θέλουν πάντως μπορούν να τον προσθέσουν αργότερα, αν κάνουν λίγο χώρο (π.χ. με την Ελληνική έκδοση του Swype που είναι μικρότερη σε μέγεθος από την αρχική). Υπάρχει ήδη θέμα για το Galaxy S στην Κινητή Τηλεφωνία. Ό,τι απορίες έχετε, ελάτε από εκεί. Εδώ είσαι off-topic!
Innersense Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν που λέτε, άλλος ένας Γαλαξίας υιοθετήθηκε από το Saturn της Συγγρού. Η γλυκύτατη κοπέλα στο ταμείο είχε πάθει πανικό από τα πόσα έχουν πουληθεί και κέρδισε την εκτίμηση μου δηλώνοντας ότι τα προτιμάει σε σχέση με iphone. Εύγε το κορίτσι πολλά φιλιά!
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν που λέτε, άλλος ένας Γαλαξίας υιοθετήθηκε από το Saturn της Συγγρού. Η γλυκύτατη κοπέλα στο ταμείο είχε πάθει πανικό από τα πόσα έχουν πουληθεί και κέρδισε την εκτίμηση μου δηλώνοντας ότι τα προτιμάει σε σχέση με iphone. Εύγε το κορίτσι πολλά φιλιά! Καλοδούλευτο! Σε λευκό είχε;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Eρωτηση. Στα Saturn ποια ειναι η τιμη του Galaxy S? Δευτερη ερωτηση. Με κινητα δεν ασχολουμαι, εχω ενα κινητο 3ετιας που τοτε το ειχα παρει 150 ευρω. Αυτη τη στιγμη βλεποντας την εξελιξη τους και την θεαματικη πτωση των τιμων, το ερωτημα που εχω να θεσω ειναι αν αξιζει να παω με 249ευρω σε ενα Galaxy S η αν αξιζει να περιμενω λιγο παραπανω για να παρω κατι καλυτερο (καποιος μου ειπε για το Nexus S). Το βασικο μου θεμα ειναι οτι επειδη δε πολυασχολουμαι με κινητα δε θα δωσω με την καμια παραπανω απο 250 ευρω για οποιοδηποτε μοντελο.
Innersense Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλοδούλευτο! Σε λευκό είχε; να σου πω φίλε δεν πρόσεξα καθόλου sorry Eρωτηση. Στα Saturn ποια ειναι η τιμη του Galaxy S? ίδια τιμή λέμε 249
el_el Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 λευκό δεν ειδα, χθες τουλαχιστον δεν ειχε Ξέρει κανένας αν έχουν μείνει κομμάτια στην Αργυρούπολη..? (Media Markt) το απογευμα που περασα δεν υπηρχαν , δεν το ειχε παρα στο φυλλάδιο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ίδια τιμή λέμε 249 Τhanks for info, δεν προσεξα τις προηγουμενες σελιδες γιατι ειχαν αρκετα οφφτοπικ ποστ.
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Eρωτηση. Στα Saturn ποια ειναι η τιμη του Galaxy S? Δευτερη ερωτηση. Με κινητα δεν ασχολουμαι, εχω ενα κινητο 3ετιας που τοτε το ειχα παρει 150 ευρω. Αυτη τη στιγμη βλεποντας την εξελιξη τους και την θεαματικη πτωση των τιμων, το ερωτημα που εχω να θεσω ειναι αν αξιζει να παω με 249ευρω σε ενα Galaxy S η αν αξιζει να περιμενω λιγο παραπανω για να παρω κατι καλυτερο (καποιος μου ειπε για το Nexus S). Το βασικο μου θεμα ειναι οτι επειδη δε πολυασχολουμαι με κινητα δε θα δωσω με την καμια παραπανω απο 250 ευρω για οποιοδηποτε μοντελο. Το μόνο που έχει το Nexus S είναι το φλας στην κάμερα. Τα ακόλουθα είναι αυτά που δεν έχει το Nexus S αλλά έχει το Galaxy S: 01. Super AMOLED οθόνη 02. Gorilla Glass άθραυστο και αγρατζούνιστο τζάμι 03. FM radio 04. TV-out 05. 720p video recording 06. Υποδοχή μSDHC για επέκταση μνήμης 07. 0.24 W/kg SAR 08. Ελληνικό Swype 09. Bluetooth v3.0 10. Μεγαλύτερη αυτονομία Source Όπως βλέπεις δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το Nexus S. Θα είσαι από τους τυχερούς αν προλάβεις και το πάρεις στα 249€.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες. Ελπιζω να μπορεσει το ατομο που θα αγγαρεψω να μου το βρει την επομενη εβδομαδα, καθως εγω δεν ειμαι στην Ελλαδα.
arxaggelos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά μην κολλάτε στο χρώμα, με πίσω καπάκι από το ebay το κινητό γίνεται ό,τι χρώμα γουστάρει η ψυχή σας. Μέχρι στογμής (εκτός από το μαμίσιο μαύρο) έχω μπλε frozen, κίτρινο και κόκκινο που το περιμένω. Τέλεια εφαρμογή, με 3-4 ευρώ το καθένα. Υπάρχει πραγματικά μεγάλη ποικιλία. Και άσπρο φυσικά
kyriosotinanai Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Το μόνο που έχει το Nexus S είναι το φλας στην κάμερα. Και επίσης το NFC, το οποίο όμως λίγη σημασία έχει τόσο νωρίς, ειδικά στην Ελλάδα.
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Το οποίο παίζει και να μην περπατήσει γενικότερα. Αλλά ναι, το έχει.
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Το μόνο που έχει το Nexus S είναι το φλας στην κάμερα. Τα ακόλουθα είναι αυτά που δεν έχει το Nexus S αλλά έχει το Galaxy S: 01. Super AMOLED οθόνη 02. Gorilla Glass άθραυστο και αγρατζούνιστο τζάμι 03. FM radio 04. TV-out 05. 720p video recording 06. Υποδοχή μSDHC για επέκταση μνήμης 07. 0.24 W/kg SAR 08. Ελληνικό Swype 09. Bluetooth v3.0 10. Μεγαλύτερη αυτονομία Source Όπως βλέπεις δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το Nexus S. Θα είσαι από τους τυχερούς αν προλάβεις και το πάρεις στα 249€. 1 εχει 3 εχει 4 εχει 5 εχει 6 επεκτείνεται η μνημη σε καταστηματα 9 εχει 2.1 (τι διαφορες υπαρχουν; καμια! ) 10 μπα! το nexus s καλυτερη εχει! απλα για να μην λεμε ψεματα στο κοσμο! το Galaxy s ομως παιρνει πρωτο οποιαδηποτε αναβαθμιση; ΟΧΙ το Galaxy s ομως lagαρει πολυ (σε σχεση με το ns); ΝΑΙ κτλ κτλ και το nexus s εχει curved οθονη με contour display κατι οπου το sgs δεν θα δει ουτε στα ονειρα του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις