Προς το περιεχόμενο

το αιωνιο ερωτημα..τι κινητο να παρω;

noidea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας πω αρχικα οτι ειμαι λιγο ασχετη με το ολο θεμα,αποφασισα ομως να αλλαξω κινητο και να παρω ενα καινουργιας τεχνολογιας σε λογικη τιμη παντα..αρχικα τα βασικα χαρακτηριστικα που θελω να εχει ειναι οθονη αφης αλλα και πληκτρολογιο qwerty..μια καλη καμερα με φλας,αν εχει και wi-fi,android κτλ δε με χαλαει αλλα φανταζομαι ανεβαινει το κοστος..οποιος μπορει να βοηθησει,ειμαι ανοιχτη σε προτασεις..ευχαριστω εκ των προτερων.. :rolleyes:

Δημοσ.

Ξεκινα με το budget σου ^^

Επισεις θελεις να εχει φυσικο πληκτρολογιο? ειδα οτι ναι αλλα να ξερεις με τις καινουριες οθονες δεν ειναι απαρετητο. Μεγεθος?

Δημοσ.

το budget μου ειναι γυρω στα 150 Ε εκτος αν βρω κατι που πω wow οποτε δινω και ενα 200αρι..μεγεθος;δεν εχω κατι στανταρ στο μυαλο μου..ναι προτιμω φυσικο γιατι δεν ειχα ποτε αφης και θελω να μπω σιγα σιγα στο κλιμα :P

Δημοσ.

alcatel δαγκωτο!!!!!εχει βγαλει τηλεφωνο με ολα αυτα που ζητας και μαλιστα δεν ξεπερνα τα 150 εβρω.δεν θυμαμαι ποιο ειναι ομως ψαξε το.

Δημοσ.

Το wow για το λιγο παραπανω στα χρηματα αυτα ειναι το ideos x5 στα 187€. Πολυ καλο value for money και προβλεπετε να πεσει λογο τις καινουριας φουρνιας του Σεπτεμβριου. Δεν εχει ραδιοφωνο. Δες το εδω

Στα 205€ πραγματικο wow ειναι το xperia mini το καινουριο. Μπορεις να δεις μια παρουσιαση εδω

Αν θες να μεινεις στα χρηματα σου το optimus one δεν θα σε απογοητευσει εκτος της καμερα. Ομως το μινι ειναι πολυ wow ^^

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις προτασεις..το ideos ειναι πολυ ωραιο αλλα ομολογω οτι την μαρκα δεν την εχω ακουστα,ειναι καλα κινητα τα huawei;;το μινι επισης πολυ ωραιο..να υποθεσω οτι βγαινει και σε pro?τωρα θα ριξω μια ματια και στα αλκατελ..

Δημοσ.

Το ideos ειναι της huawei και ειναι κολοσος και οχι μια εταιριουλα που κανει αρπαχτες.Ειναι μεσα στους 10 μεγαλυτερους κατασκευαστές κινητων στον κοσμο οπως και μια απο τις μεγαλύτερες εταιριες τηλεπικοινωνιών.

Το μινι βγαινει και σε pro ομως εκτος οτι ανεβαινεις πολυ εχουν αναφερθει και καποια προβληματα με το ηχειο και το πληκτρολογιο σε μερικους. (σβουριζει το ηχιο οταν ειναι κλειστο το πληκτρολογιο)

Πιστευω παντως οτι το μινι ειναι η best value for money αγορα αυτες τις μερες ειδικα αν δινεις βαρος στο design.

Δημοσ.

μμμ ενδιαφερον..οποτε περιμενω να δω αν πεσει το ideos,τελικα ειναι δυσκολη αποφαση να διαλεξεις κινητο :wacko:

με το μινι εχω μπερδευτει αρκετα..λεγεται μονο μινι;γιατι το ψαχνω και βρισκω μονο το χ10 που ειχα αναφερει και στο αρχικο ποστ..το ideos οσο το κοιταω τοσο μου αρεσει,εντυπωσιακο τηλεφωνο..λεω να παω να τα δω κι απο κοντα.Φανταζομαι οτι στα καταστηματα κινητης θα τα εχουν..

Δημοσ.

εχω κι αλλη απορια..αυτο με το android market τι ειναι;;απο οτι καταλαβα κατεβαζεις εφαρμογες απο εκει..ειναι δωρεαν ή οχι;δηλ αν δεν ειναι:χρεωνονται στη καρτα ή τη συνδεση;

Δημοσ.

με querty κ οθόνη αφής htc chacha ανεβαίνει λίγο στην τιμή βέβαια..Αν έχεις συνδεθεί μέσω wifi από την εφαρμόγή market μπορείς με έναν λογαριασμόgmail να κατεβάζεις όσες εφαρμογές θέλεις χωρίς να χρεώνεσαι εαν οι εφαρμογές είναι δωρεάν..κάποιες που έιναι επι πληρωμή θέλει μάλλον πιστωτική.

Δημοσ.

καλο αυτο..ωραια!ευχαριστω!το κινητο οντως εχει αυτα που ζηταω αλλα απο εμφανιση δε τρελαθηκα να πω την αληθεια..θα το εχω ομως στα υποψιν μου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...