Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για mystery shopper (Μυστικός Πελάτης)

spinello82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι ο πελατης δεν εχει στοματακι να μιλησει...??? οι αυτοι που πληρωνονται αδρα για να κανουν monitoring...τι κανουν?

1.δεν εχουν ολες οι επιχειρησεις καποιον συνεχεια πανω απο τα κεφαλια των υπαλληλων,επομενς δεν θα υπαρχει καποιος προισταμενος που να ενημερωθει για την δυσαρεσκεια του πελατη επι τοπου και να την μεταφερει στους εργοδοτες,η να κανει κατι γιαυτο ο ιδιος.

2.και καποιον να εχουν πανω απο το κεφαλι τους,αυτον ποιος θα τον ελεγξει ειδικα αν εχει κανει κλικα με τους υπαλληλους; ειδικα αυτο με τις κλικες υπαλληλων ειναι οτι χειροτερο για μια επιχειρηση.

3.ολοι οι πελατες δεν ειναι το ιδιο.αλλοι ειναι τυχαιοι που δεν ξαναρθουν στο μαγαζι η θα ερχονται αραια και που,αλλοι ερχονται τακτικα,αλλοι θα εκνευριστουν και δεν θα ξαναπατησουν το ποδι τους

χωρις να πουν τιποτα ενω αλλοι θα κανουν ολοκληρη φασαρια μεσα στο μαγαζι ζημιωνοντας ετσι την εικονα του.και μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και ζωα πελατες που θα παραπονεθουν για το παραμικρο,θιγοντας αδικα

τον επαγγελαμτισμο του υπαλληλου.

Δημοσ.

Ν α ξεκαθαρισουμε κατι.....τετοια θεση δεν την εχει αναγκη ο Κυρ Μητσος της γειτονιας....

Μιλαμε για επιχειρησεις μεσαιες τουλαχιστον και πανω , με σεβαστο μεριδιο στην αγορα...

Αυτοι εχουν μηχανισμους αξιολογησης προσωπικου, και monitoring που υπερκαλυπτει τις οποιες αναγκες τους....το κατι τοις παραπανω δεν το δινουν ,για να μειωσουν πιθανα..."δυσμενη" περιστατικα...αλλα για να αυξησουν την παραγωγικοτητα του υπαλληλου με εκφοβισμο....

Δημοσ.
Αυτοι εχουν μηχανισμους αξιολογησης προσωπικου

μια απο τις οποιες ειναι και ο mystery client.το προβλημα ποιο ειναι; δεν θες να σε πιασουν οταν θα παιζεις πασιεντζα αντι να σφουγγαριζεις το πατωμα οπως θα επρεπε;

αλλα για να αυξησουν την παραγωγικοτητα του υπαλληλου με εκφοβισμο....

εννοεις να κανει την δουλεια του σωστα,για την οποια πληρωνεται, και να μην τα ξυνει.δεν βλεπω που ειναι το μεπτο εδω.

Δημοσ.

Δεν εχω σκοπο να διαφωνισω περι της ερμηνειας της λεξης Εκφοβισμος....αν το ερμηνευεις ετσι,πολυ καλα κανεις, ειναι η αποψη σου και σεβαστη....Εγω ειπα την δικια μου και ειμεθα ολοι μια χαρα :-D

Δημοσ.

Δεν εχω σκοπο να διαφωνισω περι της ερμηνειας της λεξης Εκφοβισμος....αν το ερμηνευεις ετσι,πολυ καλα κανεις, ειναι η αποψη σου και σεβαστη....Εγω ειπα την δικια μου και ειμεθα ολοι μια χαρα :-D

Γιατι εκφοβισμος μωρε;Αν δεν ειναι καλος ο υπαλληλος το βλεπει και ο υπευθυνος οπως λες.Ομως ο υπευθυνος δεν μπορει να ειναι πανω απο τον καθενα να δει πως θα μιλησει .Ασε που οταν ερχεται ο υπευθυνος μαζευεται ο αλλος .Ενω ο πελατης ειναι αλλιως ,λ αν δεν κινει και υποψιες..

Δημοσ.

μονο που ειναι λαθος η αποψη σου και η ερμηνεια που δινεις στην εννοια εκφοβισμος.αυτο λεω.

• Moderators
Δημοσ.

Πιστευω πως ο εκφοβισμος γινεται κυριως οταν ενημερωνουν τον πωλητη για την ενδεχομενη επισκεψη του μυστικου.

Και ειναι καθαρα αυτο στη συγκεκριμενη περιπτωση.

Δημοσ.

Σωστη η λαθος η αποψη μου...η αντιστροφα η δικια σου δεν εχει κανενα νοημα , μιας και εκαστος το βλεπει απο αλλη οπτικη γωνια....ας κρινουν οι εχοντες τα σκηπτρα..(που ποτε δεν θα σε και..με...ρωτησουν)

Δημοσ.

εγω λεω να μαζεψουμε υπογραφες να διωξουμε τους επιτηρητες απο εξετασεις. Παλιορουφιανοι δοσιλογοι ναζιστες.

Εκφοβιζουνε τους φοιτητες να μην καταφευγουνε στα σκονακια. ΑΛΗΤΕΙΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...