Tomahawk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πρέπει να πάρω έναν εσωτερικό 2TB για storage και ίσως αντικαταστήσει τον WD6400AAKS. Έχω ήδη 2 Spinpoint F3 1TB οι οποίοι είναι άψογοι και δροσεροί (35-37 χωρίς a/c τώρα το καλοκαίρι σε αντίθεση με τον WD που είναι 40-43). Θα πήγαινα στον Eco Green F4 2ΤΒ αλλα δε διαβάζω και τα καλύτερα οπότε είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο: WD Caviar Green 2TB Seagate Green 2TB Ποιόν λέτε να προτιμήσω;
stm00192 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Που δεν διαβασες καλα λόγια για τους F4?? Εγω μέχρι πρότεινως τους ήξερα για μια χαρά δίσκους!!
gtsamour Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πήρα Seagate Green 2TB απο μια προσφορά που είχε βάλει το eshop και τον έχω εσωτερικό στο PC μου που λειτουργεί για ώωωωωρες καμια φορά και μέρες ασταμάτητα. Κανένα πρόβλημα (για την ώρα) και πάει γρήγορα.
rafail1994 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ο F4 έχει χαρακτηριστεί σε πολλά review ως ο ποιο γρήγορος και αποδοτικός green δίσκος . Για μένα προχώρα στον F4
gtsamour Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά ο Seagate είναι πιο γρήγορος, το ειχα ψαξει τοτε πριν τον παρω.
Tomahawk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Με βάση αυτό το θέμα δε βγάζεις και τα καλύτερα συμπεράσματα για τον συκεκριμένο δυστυχώς. Και πιο γρήγορος να είναι δε με απασχολεί γιατί θα είναι καθαρά για storage. Γι αυτό κοιτάω για τον Seagate ή τον WD...
rafail1994 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τι λέει μέσα στο θέμα γιατί για να το διαβάσω ολο δεν παίζει .
Tomahawk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι αρκετοί που έχουν πρόβλημα με είτε με weak είτε με bad sectors, μια ή αρκετές παρτίδες ήθελαν firmware update για να δουλέψουν σωστά κλπ, οπότε λέω να τον αποφύγω. Απο τους δυο που παρέθεσα ποιος είναι καλύτερος (βασικά αξιόπιστος, γιατί η ταχύτητα δε με απασχολεί);
rafail1994 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ήταν κάποιες παρτίδες μάλλον προβληματικές μετά από το 2011 δεν έχουν σημειωθεί τέτοια προβλήματα (και αυτά που υπάρχουν είναι μάλλον από της ίδιες παρτίδες ).. Από αυτά που παρέθεσες εγώ θα πήγαινα στον Western Digital
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.