Whargoul Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια έχω ένα προβλημα με την κάρτα γραφικών. Πιστέυω οφείλεται σε drivers. Κατ' αρχήν το συτστημα αποτελείται από mb: Asus M5A88V Evo, Cpu: Amd 955m Gpu: Asus HD6870. PSu: Corsair GS600, Windows 7 64bit. Το πρόβλημα είναι ότι εμφανίζει black dots ορισμένες φορές μέσα στα Windows, το έχω προσέξει μέχρι τώρα μόνο σε firefox και 3dMark, και κατι σαν τετραγωνάκια σε παιχνίδια, σε σημεία όπου υπάρχει καπνός - σκονη - βροχή. Ανεβάζω και printscreen για να καταλάβετε. Εχω δοκιμάσει drivers 11.8, 11.6, 11.4., format windows κλπ. Thnx
RcManiac Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τρέξε Furmark για καμία ώρα και ανέβασε screenshot
Heatspreader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια έχω ένα προβλημα με την κάρτα γραφικών. Πιστέυω οφείλεται σε drivers. Κατ' αρχήν το συτστημα αποτελείται από mb: Asus M5A88V Evo, Cpu: Amd 955m Gpu: Asus HD6870. PSu: Corsair GS600, Windows 7 64bit. Το πρόβλημα είναι ότι εμφανίζει black dots ορισμένες φορές μέσα στα Windows, το έχω προσέξει μέχρι τώρα μόνο σε firefox και 3dMark, και κατι σαν τετραγωνάκια σε παιχνίδια, σε σημεία όπου υπάρχει καπνός - σκονη - βροχή. Ανεβάζω και printscreen για να καταλάβετε. Εχω δοκιμάσει drivers 11.8, 11.6, 11.4., format windows κλπ. Thnx Artifacts. Ελπίζω να έχεις εγγύηση.
stm00192 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλλον προβληματική η καρτουλά!! Ετοιμασου για RMA!! Κανε και έναν έλεγχο βέβαια με το furmark πρωτα!!
Whargoul Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μην μου λετε τετοια γιατι η καρτουλλα ηρθε απο αμερικη. Δεν νομιζω να μπορω να την αλλαξω. θα τρεξω furmark και θα στειλω screenshot.
Alkibiadhs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα μου βγαζει κατι παρομοια οταν λυγιζει το dvi κλωδιο δοκιμασε και με καποιο αλλο μηπως εξαφανιστουν.
Whargoul Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα μου βγαζει κατι παρομοια οταν λυγιζει το dvi κλωδιο δοκιμασε και με καποιο αλλο μηπως εξαφανιστουν. Εχω δοκιμάσει και με Dvi,και Hdmi και Vga.. To Furmark μου βγάζει αυτά τα τετραγωνάκια πάνω στο Donut. Ξέρετε μήπως ισχύει με τις εγγυήσεις από αμερική? Να υποθέσω ότι κάποιο κατάστημα δεν την αλλαζει έτσι. Μόνο ίσως επίσημη αντιπροσωπεία.
fixxxer29 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορείς να την δοκιμάσεις σ'ένα άλλο υπολογιστή για να σιγουρευτείς ότι φταίει η κάρτα προτού ξεκινήσεις κάποια διαδικασία επιστροφής.
rafail1994 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Περίεργα Artifacts σου βγάζει πάντως Στα παιχνίδια σου βγάζει μόνο αυτές της κουκίδες η σου ''χαλαν'' και τα γραφικά ;
Whargoul Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Περίεργα Artifacts σου βγάζει πάντως Στα παιχνίδια σου βγάζει μόνο αυτές της κουκίδες η σου ''χαλαν'' και τα γραφικά ; Μονο αυτα τα c-throu tetragona san to furmark κια σε σημεια με καπνο η σκονη. πχ σε exost αυτοκινητων. γενικα η εικονα ειναι καλη εχτος απο τα σημεια με καπνο. γι αυτο πιστευα οτι φταινε drivers. δεν ειναι οπου νανε τα artifacts. αυριο να στειλω εικονα απο κανα παιχνιδι για να καταλαβεται καλυτερα
Silverage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μπα artifacts είναι φίλε μου.Στα βγάζει εκεί που έχει καπνούς και φωτιές γιατί εκεί ανανεώνει συνεχώς και τέλως πάντων ζορίζεται σε τέτοια σημεία.Και το οτι εμφανίζει και μέσα στα windows μαλλον σημαίνει πως χειροτερεύει σιγά σιγά.
Luciddream Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ποιας εταιρίας 6870 είναι...??? έχω κάτι στο μυαλό μου...... :devil:
Strategos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 μάλλον οι μνήμες της κάρτας τα έπαιξαν δοκιμάσε να ρίξεις τους χρονισμούς των μνημών και ίσως φτιάξει...
Whargoul Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ποιας εταιρίας 6870 είναι...??? έχω κάτι στο μυαλό μου...... :devil: Asus EAH6870 DirectCU, with supper alloys for longer lifespan μη Χ-εσω 1 μηνος κάρτα. Δοκίμασα και να ριξω την ταση, και τις μνημες και το core αλλα τπτ. Μένει να την δοκιμασω σε αλλο υπολογιστη και μετα να δω πως θα καταφερω να μου την αλλάξουν
Heatspreader Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αν τσιμπήσεις λίγο τάση? 1-2 σκάλες. Βέβαια χαλασμένη είναι η κάρτα, απλά κουβέντα να γίνεται. Πρέπει να δοκιμάσεις την κάρτα και σε άλλο PC με ίδιους Drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.