Προς το περιεχόμενο

καινουριο pc για games!!!!

tropicalone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαθετω 400-500€ και θελω ενα pc για gaming περισσοτερο!!! μονο πυργο χρειαζομαι..(οθωνη κτλ τα εχω)...

(δεν ειναι αναγκαιο να σπαταλισω ολα τα χρηματα)

παρακαλω βοηθηστε με!!!

ευχαριστω!

Δημοσ.

Γιατι από το πλαίσιο... δεν τα λυπασαι τα έξτρα χρήματα που θα δώσεις??

Σε τι αναλύσεις θα παίζεις??

Δημοσ.

το διορθωσα :)...το μετανιωσα τελικα!!! :mrgreen:

θελω οσο το δυνατον να παιζω καινουρια παιχνιδια....

Δημοσ.

το διορθωσα :)...το μετανιωσα τελικα!!! :mrgreen:

Ρε συ τι ανάλυση υποστηρίζει η οθονη σου??

post-74154-0-98410800-1315347709_thumb.jpg

Ξεφυγα λίγο από το budget αλλα κατι λιγότερο δεν μου πάει η καρδιά να σου προτείνω εφόσον προορίζεται για gaming!!

Για να καταλάβεις πάντως στο πλαίσιο ακριβώς το ίδιο μηχάνημα ανέβαινε στα 600Ε

Δημοσ.

Ξεφυγα λίγο από το budget αλλα κατι λιγότερο δεν μου πάει η καρδιά να σου προτείνω εφόσον προορίζεται για gaming!!

+1000

Πολύ καλή η σύνθεση σου φίλε μου.

Ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κάποιος για gaming μέχρι τα 600€ και πλήρως αναβαθμίσιμο αργότερα με am3+ cpu.

Επίσης κάποιος που σκέφτεται για gaming δεν αξίζει να πάει σε 6770 / 6750 με τόσο μικρή διαφορά στην τιμή με την 6850.

Topic closed νομίζω. :P

Δημοσ.

Γιατι να σκασει ομως τοσα λεφτα για μητρικη? Τι να τις κανει 3 pcie? Μηπως θα βαλει 3 καρτες γραφικων? Παρε μια μητρικη με 55 60 ευρω, γλυτώνεις 35+ ευρω

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-760GM-E51FX-sAM3-DDR3-AMD760-VGA-7596-010R.htm

τσιμπα αυτην

Δημοσ.

Γιατι να σκασει ομως τοσα λεφτα για μητρικη? Τι να τις κανει 3 pcie? Μηπως θα βαλει 3 καρτες γραφικων? Παρε μια μητρικη με 55 60 ευρω, γλυτώνεις 35+ ευρω

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-760GM-E51FX-sAM3-DDR3-AMD760-VGA-7596-010R.htm

τσιμπα αυτην

και αν σε κανα 6μηνο θελει να βαλει κανα 8πυρηνο επειδη του την βιδωσει η δεν τον καλυπτη αυτο που εχει θα δωσει παλι λεφτα για μητρικη

Δημοσ.

και αν σε κανα 6μηνο θελει να βαλει κανα 8πυρηνο επειδη του την βιδωσει η δεν τον καλυπτη αυτο που εχει θα δωσει παλι λεφτα για μητρικη

ναι :P

Δημοσ.

τσιμπα αυτην

Γιατί πολύ απλά αυτή που προτείνεις δεν υποστηριζει τις μποθλντόζες που έρχονται και σε περίπτωση που θα θέλει να αναβαθμίσει στο μελλον δεν θα μπορεί με την καμία!!

Δημοσ.

Από το διαθέσιμο budget δεν νομίζω ότι ο αγαπητός που άνοιξε το θέμα έχει διάθεση να πάρει bulldozer στο άμεσο μέλλον!!!!!! Και επίσης γιατί προτείνετε όλοι μα όλοι gigabyte μητρική?????? Όσες έχουν πέσει στα χέρια μου παρουσίασαν προβλήματα απ το πρώτο έτος!

Δημοσ.

Από το διαθέσιμο budget δεν νομίζω ότι ο αγαπητός που άνοιξε το θέμα έχει διάθεση να πάρει bulldozer στο άμεσο μέλλον!!!!!! Και επίσης γιατί προτείνετε όλοι μα όλοι gigabyte μητρική?????? Όσες έχουν πέσει στα χέρια μου παρουσίασαν προβλήματα απ το πρώτο έτος!

To Θεμα είναι ότι με την μητρική που προτείνεις δεν μπορεί να πάει ουτε στα άμμεσο ουτε στο απότερο μελον ακόμη και αν το θελήσει!!

Δημοσ.

To Θεμα είναι ότι με την μητρική που προτείνεις δεν μπορεί να πάει ουτε στα άμμεσο ουτε στο απότερο μελον ακόμη και αν το θελήσει!!

συμφωνώ

αλλά μπορεί να γλυτώσει το 30αρι

με αυτήν http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24987&cat=3&sub=329&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

και να βάλει κάποια στιγμή την μπουλντόζα όποτε το θελήσει

φτάνει να βγουν στην αγορά γιατί πάλι σε καθυστέρηση πάμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...