rafail1994 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τι θερμοκρασίες έχεις μέσα στο δωμάτιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 edit: σε idle βλεπω 26-27 wow! Τόσο έβλεπα και γω... Αλλά σε full load δεν έβλεπα 43! edit: Για θερμοκρασία στους cores αναφέρομαι (με το γνωστό ~+10) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonge Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τι θερμοκρασίες έχεις μέσα στο δωμάτιο ; dont know! :S μπορω να κοιμηθω ανετα παντως! αν βοηθαει αυτο! xD Sorry αλλά 43 σε full load μετά από 15λεπτά πρέπει να το δω για να το πιστέψω να σε καλεσω για καφε λοιπον να πειστεις! οι photo σου τα σπανε! θα φτιαξω και εγω! Τόσο έβλεπα και γω... Αλλά σε full load δεν έβλεπα 43! edit: Για θερμοκρασία στους cores αναφέρομαι (με το γνωστό ~+10) Εχεις clockarei φανταζομαι?? αν οχι κατι παιζει! δεν το παιζω εξυπνος αλλα μου φαινεται εξισου παραξενο που σου φαινονται παραξενες οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη μου! μιλαμε για amd και για το συστημα της υπογραφης σου παντα εε? με την stock ποτε δεν ειχα υπερβει τους 55 απο οσο θυμαμαι? :S τι να πω δεν ξερω! βασικα εσυ να μου πεις! :S edit: και εγω στους πυρηνες αναφερομαι! (με το γνωστο -+10) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εχεις clockarei φανταζομαι?? αν οχι κατι παιζει! δεν το παιζω εξυπνος αλλα μου φαινεται εξισου παραξενο που σου φαινονται παραξενες οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη μου! μιλαμε για amd και για το συστημα της υπογραφης σου παντα εε? με την stock ποτε δεν ειχα υπερβει τους 55 απο οσο θυμαμαι? :S τι να πω δεν ξερω! βασικα εσυ να μου πεις! :S edit: και εγω στους πυρηνες αναφερομαι! (με το γνωστο -+10) Πως τον στρεσάρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ξεκινησα με τοποθετηση να βαζει θα παρω θερμοκρασιες και βλεπω ευχαριστω πολυ ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonge Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πως τον στρεσάρεις; Με το prime και έβλεπα θερμοκρασίες από το everest. Δεν ήμουν μόνος είχα και παρέα! τρελός άρα δεν είμαι! xD ξεκινησα με τοποθετηση να βαζει θα παρω θερμοκρασιες και βλεπω ευχαριστω πολυ ολους καλή τύχη και καλά πειράματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ρε συ δε ξέρω αλλά δε νομίζω μόνο εγώ να απορώ για το 43άρι σε full load... Τρέξε μία και δώσε photo. Τρέξε ένα intel burn test που κάνει και τσακ μπαμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonge Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ρε συ δε ξέρω αλλά δε νομίζω μόνο εγώ να απορώ για το 43άρι σε full load... Τρέξε μία και δώσε photo. Τρέξε ένα intel burn test που κάνει και τσακ μπαμ... Να σημειωσω οτι ειχε σταθεροποιηθει στους 45 αυτα ειναι τα max που ειδα για μερικα δευτερολεπτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως 43 δεν έχεις max Οκ είδα και το Stress level. Το τρέχω στο maximum εγώ, όχι στο standard και κλοκαρισμένη ελαφρώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ( Άρα του bonge ξεπετάει τις loopες σε λιγότερο από 15sec και μετά ξαναδροσίζεται ενώ της karmen1983 κάνει πάνω από τρία λεπτά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μα κάτι δε κόλλαγε γιατί τον είχα στρεσάρει και πριν το o/c τον δικό μου... Ε 43 σε full stress και για ώρα δεν είχε. Είχα την H70 τότε... Τώρα Noctua speaking για λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonge Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως 43 δεν έχεις max Οκ είδα και το Stress level. Το τρέχω στο maximum εγώ, όχι στο standard και κλοκαρισμένη ελαφρώς επειδη με στρασαρεις εχω να συμπληρωσω οτι εχω αλλαξει το corsair ανεμηστηρι με ενα μουφα που απλα εχει Ledakia και ειναι και 3 pin αντι για 4 που θα επρεπε! αρα οι 2 βαθμοι εξηγουνται ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! Περαν αυτου μην με αναγκασεις να τον στησω ετσι που να βλεπω μονο 40αρια! xD δεν νομιζω να ειπα καπου οτι εχω clockarei! ειπαμε να τον στρεσαρουμε οχι να το πεθανουμε το συστημα αλλα θα το τρεξω και στο max μονο και μονο επειδη μου πας κοντρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη με στρασαρεις εχω να συμπληρωσω οτι εχω αλλαξει το corsair ανεμηστηρι με ενα μουφα που απλα εχει Ledakia και ειναι και 3 pin αντι για 4 που θα επρεπε! αρα οι 2 βαθμοι εξηγουνται ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! Περαν αυτου μην με αναγκασεις να τον στησω ετσι που να βλεπω μονο 40αρια! xD δεν νομιζω να ειπα καπου οτι εχω clockarei! ειπαμε να τον στρεσαρουμε οχι να το πεθανουμε το συστημα αλλα θα το τρεξω και στο max μονο και μονο επειδη μου πας κοντρα! Ρε συ το κατάλαβα ότι δε τον έχεις κλοκάρει χαχαχαχα Οκ απλά μου φάνηκε περίεργο αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonge Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε συ το κατάλαβα ότι δε τον έχεις κλοκάρει χαχαχαχα Οκ απλά μου φάνηκε περίεργο αυτό ποιο πραγμα σου φανηκε περιεργο? πως πιανεις 6κατι MB τι εχεις πανω? xD εμενα το max einai 4096MB! anyway οι θερμοκρασιες δεν αλλαξαν και στο maximum level οι ιδιες! wow yupi! hehehe! μαλλον θα φταιει η παστα! ξερεις ειναι η καλυτερη (κινεζικη) που κυκλοφορει! xD pfff.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agent_smith Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα σε ολους μικρη βοηθεια για τοποθετηση h80 το κουτι ειναι ενα 600T Corsair,τι φορα να εχουν τα 120αρια φαν της h80 βαζουν φρεσκο αερα μεσα η βγαζουν εξω; Εγώ προσωπικά την h70 την έχω βάλει να βγάζει έξω τον αέρα. Αν είχα το pc πάνω στο γραφείο μου καθώς το haf x εχει και πάνω ανεμιστηράκια να βγάζουν αέρα τότε θα την έβαζα να βάζει από έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.