Προς το περιεχόμενο

Corsair h80

sotos 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους μικρη βοηθεια για τοποθετηση h80 το κουτι ειναι ενα 600T Corsair,τι φορα να εχουν τα 120αρια φαν της h80 βαζουν φρεσκο αερα μεσα η βγαζουν εξω;

Δημοσ.

Οποια λύση και να προτιμήσεις μεγαλύτερα διαφορα από 2 - 3 βαθμους υπερ της μίας ή της αλλης δεν πρόκειται να δεις!!!

Δημοσ.

τι να πω η corsair το εχει να βαζουν απο οοοοξω

Άσε τι λέει η corsair, έξω πρέπει να φεύγει ο ζεστός αέρας.

Δημοσ.

Οποια λύση και να προτιμήσεις μεγαλύτερα διαφορα από 2 - 3 βαθμους υπερ της μίας ή της αλλης δεν πρόκειται να δεις!!!

Και όμως η καρμεν είδε αρκετή διάφορα στην θερμοκρασία όταν έπαιρνε από έξω αέρα και τον έβαζε μέσα .

Βεβαία έμενα μου μύριζε ότι εξαιτίας του κουτιού γίνεται επειδή δεν έχει ‘’δυνατό ‘’ανεμιστήρα για να βάζει αέρα.

Δημοσ.

Και όμως η καρμεν είδε αρκετή διάφορα στην θερμοκρασία όταν έπαιρνε από έξω αέρα και τον έβαζε μέσα .

Βεβαία έμενα μου μύριζε ότι εξαιτίας του κουτιού γίνεται επειδή δεν έχει ‘’δυνατό ‘’ανεμιστήρα για να βάζει αέρα.

Πραγματικά την είχα δοκιμάσει και με τους 2 τρόπους... Και μάλιστα την έφερα τούμπα αρκετές φορές...

Οταν έπαιρνε από έξω αέρα είχα μεγάλες διαφορές σε θερμοκρασία...

Δημοσ.

Πόσο μεγάλες;

Τα reviews κάνουν λόγο για 1-3°C.

Phani Μέχρι και 8 βαθμούς είχα δει... Θα ψάξω μπας και έχω κάπου screenshots...

Σε αυτό βέβαια ίσως ευθύνεται και η διάταξη του 800D

Οταν έμπαινε απο πίσω ο θερμός αέρας από το ψυγείο έφευγε αμέσως από πάνω από τους 3 ανεμιστήρες...

Οταν την είχα να βγάζει αέρα έπαιρνε κρύο αέρα από τον πάτο του κουτιού από τον 14άρι...

Γενικά σε τέτοια θέματα πιστεύω ότι ο καθένας κάνει δοκιμές στο κουτί του και στο Hardware του. Τώρα που είμαι με την noctua πχ είχα παρόμοια συμπεριφορά...

Την γύρισα τούμπα και έχω δει επίσης 5 βαθμούς διαφορά

Είμαι έτσι τώρα ελπίζω να πιάνεις τι εννοώ (είναι και παλιά η photo :-( )

post-204649-0-11129900-1315382444_thumb.jpg

Δημοσ.

Οπως και να εχει αν τα βαλεις να βαζουν πρεπει να βαλεις τα αλλα ανεμηστηρια του κουτιου να βγαζουν! αν δεν δοκιμασεις παντως δεν θα βρεις την ποιο αποδοτικη λυση! το καθε κουτι εχει τις δικες του ιδιαιτεροτητες στο airflow! πχ εμενα ειναι αμπαλο το κουτακι μου και κυριως δεν εχει πανω ανεμηστηρι οποτε εχω βαλει να βγαζει με δυο ανεμηστηρια! η θερμοκρασια σε full load για κανα 15λεπτο που το checkara δεν ξεπερνουσαν τους 43! με θερμοκρασιες καλοκαιριου χωρις ac εγω ειμαι υπερικανοποιημενος! και απο θορυβο ηρεμησα! xD

Δημοσ.

Ορίστε πως είχε καταλήξει η διάταξη στο 800Dπριν βγάλω την Η70

post-204649-0-82539600-1315382966_thumb.jpg

Και θεωρώ λογική την διαφορά που είδα. (Μιλάμε πάντα αφού φτιάχτηκε η Η70 και δεν είχα τις λαλακισμένες αρχικές θερμοκρασίες)

Και το θεωρώ λογικό καθώς η απόσταση του κάτω 14άρη από το ψυγείο της Η70 ήταν αρκετά μακριά και υπο γωνία, συν το γεγονός ότι 3 ανεμιστήρια από πάνω ρουφούσαν αέρα προς τα έξω...

Οπότε για μένα δοκιμάστε και με τον ένα και με τον άλλο τρόπο. Οτι σας κάτσει στο κουτί σας, άσχετα με τα reviews...

Οπως και να εχει αν τα βαλεις να βαζουν πρεπει να βαλεις τα αλλα ανεμηστηρια του κουτιου να βγαζουν! αν δεν δοκιμασεις παντως δεν θα βρεις την ποιο αποδοτικη λυση! το καθε κουτι εχει τις δικες του ιδιαιτεροτητες στο airflow! πχ εμενα ειναι αμπαλο το κουτακι μου και κυριως δεν εχει πανω ανεμηστηρι οποτε εχω βαλει να βγαζει με δυο ανεμηστηρια! η θερμοκρασια σε full load για κανα 15λεπτο που το checkara δεν ξεπερνουσαν τους 43! με θερμοκρασιες καλοκαιριου χωρις ac εγω ειμαι υπερικανοποιημενος! και απο θορυβο ηρεμησα! xD

Τι 43 βρε σε full load? :confused:

Δημοσ.

Σίγουρα παίζει ρόλο η κατάσταση στο εσωτερικού του εκάστοτε κουτιού και η θερμοκρασία που αναπτύσσεται.

Πιστεύω πως αν η θερμοκρασία στο εσωτερικό δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή, κάτι που εξαρτάται απ' το χώρο και την κάρτα γραφικών σε μεγάλο βαθμό, οι διαφορές θα είναι μικρές.

Εγώ πάντως προτιμώ να εξάγει τον αέρα, γιατί αν τον εισάγει θα αυξάνονται οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό και λογικά και ο θόρυβος.

Και μιας και ανέφερα θόρυβο, είδες διαφορά; Τα reviews αναφέρουν ότι αν εισάγεται ο αέρας ο θόρυβος είναι σαφώς περισσότερος απ' ότι αν εξάγεται.

Αγάπη ο οψιδιανός σου όμως δεν έχει ανεμιστήρια μπροστά να εισάγουν όμως, έτσι;

Δημοσ.

phani όχι θόρυβο δεν άκουσα είτε με την μία είτε με την άλλη διάταξη. Τα ρημάδια τα BQ δε με αφήνουν να κάνω παράπονα :)

Αγάπη ο οψιδιανός σου όμως δεν έχει ανεμιστήρια μπροστά να εισάγουν όμως, έτσι;

Οχι μπροστά δεν έχει... Ο αέρας μπαίνει και βγαίνει όπως δείχνω...

Γι' αυτό σου λέω είναι και θέμα κουτιού. Οπότε δοκιμάστε...

Δημοσ.

Τι 43 βρε σε full load? :confused:

Ναι! γιατι σου φαινεται παραξενο? εσυ τι θερμοκρασιες ειδες δηλαδη? :fear:

edit: σε idle βλεπω 26-27 wow!

Δημοσ.

Ναι! γιατι σου φαινεται παραξενο? εσυ τι θερμοκρασιες ειδες δηλαδη? :fear:

Sorry αλλά 43 σε full load μετά από 15λεπτά πρέπει να το δω για να το πιστέψω :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...