Προς το περιεχόμενο

Gaming PC στα ~1200 ευρώ, σύντομη παρουσίαση

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει, όπως το πάρει κανείς. Άλλοι τα δίνουν σε καφέδες, τσιγάρα (μην το γελάτε, είναι 200+ ευρώ το μήνα) και διακοπές στη Μαλαισία (ή στην... ακριβότερη Αράχοβα), εγώ επιλέγω να τα σπρώχνω στο PC και σε άλλες χαζομάρες για να κάνω το κέφι μου.

Το μηχάνημα δεν είναι τέρας πάντως, από αυτά που μπαίνουν στις υπογραφές της PC master race για να μεγαλώνει το e-pennis. Πρακτικά το νέο τροφοδοτικό (θα) είναι το μοναδικό component που πραγματικά αξίζει μέσα στο κουτί και είναι η πρώτη φορά που επιλέγω τόσο ακριβό PSU. Όλα τα υπόλοιπα συστήματα είναι είτε αρχαιολογίες (CPU, M/B, μνήμες του 2011), είτε ψιλολοΐδια (ανεμιστήρες, SSDs και τα συναφή). Α, και μια R290X που έχει ήδη κλείσει ενάμιση χρόνο.

Εφόσον η αναβάθμιση για CPU/μητρική θα αργήσει λίγο ακόμα, λογικά το επόμενο πράγμα που ίσως κοιτάξω είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο για το σπίτι, αν και ακόμα δεν έχω βρει κάποιο που να καλύπτει αυτά που θέλω (ίσως μόνο το Logitech G910, αλλά και πάλι είναι overkill).

​Με το συμπαθειο......

Εσύ έξω δεν βγαίνεις ? Η μονη σου διασκεδαση  είναι το pc?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ίσα ίσα που στο PC δεν κάθομαι πολλή ώρα πια. Αν δουλεύεις μπροστά σε κάμποσες οθόνες από το πρωί μέχρι το βράδυ, το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις όταν γυρίσεις σπίτι είναι να κάτσεις στο PC. Έχω όμως καταργήσει εδώ και πολλά χρόνια τη λογική "πάμε για ένα καφεδάκι στην άλλη άκρη της πόλης να περάσει η ώρα ή πάμε σε νυχτερινό μαγαζί", κάτι που ανέκαθεν βαριόμουν απίστευτα (μάλλον είναι στο DNA μου). Αν είναι να βγω, θα είναι για συγκεκριμένο σκοπό: περπάτημα, να πάω σε σπίτι φίλου να δούμε κανα αγώνα, φαΐ σε κάποιο ενδιαφέρον μέρος που δεν έχω ξαναπάει (κατά προτίμηση όσο πιο κοντά, τόσο καλύτερα), καμια εκδρομούλα κλπ. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, παραξενεύει :)

Ο καθένας με τα γούστα του παιδιά. Έχω γνωρίσει όμως κόσμο που πραγματικά δεν βγαίνει ποτέ έξω και τα τρώει όλα στα PC. Πολωνός συνάδελφος στο Λονδίνο πρέπει να έδωσε πρόσφατα πάνω από 4000 λίρες για να στήσει μηχάνημα-τέρας και να παίζει Witcher 3 με τέρμα όλα. Παρασκευή με Δευτέρα, πολύ αμφιβάλω αν έβγαινε από το σπίτι.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Με την εγκατάσταση του νέου τροφοδοτικού μιλάμε πλέον για άλλο μηχάνημα, τουλάχιστον από πλευράς θορύβου. Ούτε πηνία να σφυρίζουν, ούτε ανεμιστήρια να βουίζουν. Απλώς ησυχία... Κοίτα να δεις που τόσα χρόνια ταλαιπωριόμουν άδικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...