Προς το περιεχόμενο

IOMEGA HDD 1TB 3,5" MONO 24 Euros!

kob6931

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 363
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ειπατε εσεις τα καλα λογια ε;

ας πω κι εγω τα δικα μου λοιπον. ως προς το ενα σκελος, απο electroworld, θα παραδοθει (λογικα; ακομα δεν εχω ενημερωση ουτε email) ελπιζω κανονικα ενας απο τους δυο.

απο κωτσο ομως ακουστε. ενω οπως προανεφερα ειχα παρει σημερα το πρωι στις 9:03 και μιλησα με το καταστημα που ειχα κανει την παραγγελια για παραλαβη και μου ειπαν υπαρχει και σας τον κραταμε, ξαναπηρα και στις 14:30 για να επιβεβαιωσω και μου ειπαν παλι τα ιδια. παει ανθρωπος μου να παραλαβει στις 18:45, πληρωνει στο ταμειο περιμενοντας να τον φερουν και..μαντεψτε, του φερνουν ενα σκληρο δισκο χωρις καν κουτι. ειπαν βεβαια απο μονοι τους οτι δεν μπορουμε να σας τον δωσουμε καθως δεν εχει καν κουτι (ουσιαστικα δηλαδη το καταστημα αρνηθηκε/δηλωσε αδυναμια να μου παραδωσει, δεν το αρνηθηκα εγω) . απο εκει και περα αρχιζει ο παραλογισμος, αφου βεβαια καταφεραμε να ακυρωθει απλα η αποδειξη και να επιστραφουν τα χρηματα και να μην ακυρωθει ολοκληρη η παραγγελια. παιρνω στα κεντρικα τηλεφωνο και τους αναφερω τα περι αντικαταστασης και οτι θελω κι εγω αντικατασταση και τι μου λενε; οτι επειδη λεει εγω εβαλα να παραλαβω απο καταστημα και οχι σπιτι και αφου το καταστημα δεν μπορεσε να με εξυπηρετησει, δεν μπορουν να κανουν κατι και η παραγγελια θα ακυρωθει. τους ειπα οτι δηλαδη ακολουθουν διαφορετικη τακτικη (απο τη μια, αντικαταβολη, προτεινουν αντικατασταση ενω απο την αλλη, παραλαβη απο καταστημα που ομως δεν εχει τελικα να εξυπηρετησει ακολουθουν την τακτικη της ακυρωσης) ενω προκειται για το ιδιο προβλημα, δηλαδη μη υπαρξη του προιοντος. και μου ειπαν οτι ετσι ειναι και θα ακυρωθει. να σημειωσω οτι οταν μιλουσα με κωτσοβολο μου ελεγαν (και επεμεναν) οτι τα δυο δικτυα (κωτσοβολος και electroworld) ειναι διαφορετικα (ψεμα φυσικα), ενω οταν μιλησα με electro το παλικαρι με το συστημα του ειδε και τις δυο παραγγελιες κανονικα! τωρα εγω τι να πω; οτι στον κωτσοβολο ειναι απαραδεκτοι ενω στο electroworld ειναι αψογοι; μαλλον μπορω να το πω, αφου κατ αυτους ειναι διαφορετικο δικτυο (ασχετα απο οτι και στην πραξη φανηκε οτι ειναι το ιδιο και το αυτο...ποσες φορες εχουμε αλλωστε διαβασει και εδω για παραγγελια απο το ενα καταστημα και παραδοση σε σακουλα του αλλου κτλ;)!

τεσπα...τα συμπερασματα δικα σας. α...και οσοι εχετε επιλεξει παραλαβη απο καταστημα...να προσεξετε και να φοβαστε για την καταληξη της παραγγελιας σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενδεχομένως όσοι κάνατε νωρίς παραγγελία να πάρετε τον IOMEGA

Αμφιβάλω αν υπήρχε καν ο Iomega στις αποθήκες τους. Ολοι για WD πάμε. Τώρα καλύτερα, χειρότερα, 1 τέρα στα 27 ευρώ είναι αυτό!

Καλά που το είπες και πήρα τηλέφωνο,αν δεν λάβεις emaill διορθωτικό για να απαντήσεις ακυρώνετε η παραγγελία.Ευχαριστώ kob6931

Εγω πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να περιμενω email...

Δηλ. όσοι δεν έχουμε λάβει mail πρέπει να πάρουμε τηλ ?

Ναι μόλις πήρα τηλ και εγώ και μου είπαν οτι θα πήγε στα spam mail .. και πρέπει να τους ξαναστείλω mail για να ενημερωθώ για την παραγγελία . Φυσικά θα γίνει η γνωστή αντιπρόταση αλλά για να το έχω και γραπτώς πρώτα. :rolleyes:

Ναι μόλις πήρα τηλ και εγώ και μου είπαν οτι θα πήγε στα spam mail .. και πρέπει να τους ξαναστείλω mail για να ενημερωθώ για την παραγγελία . Φυσικά θα γίνει η γνωστή αντιπρόταση αλλά για να το έχω και γραπτώς πρώτα. :rolleyes:

Τι mail τους ξαναστειλες? της παραγγελιας που ειχες κανει?

Θεωρώ αυτονόητο ότι όσοι δεν έχετε λάβει email έχετε κάνει παραγγελία με αποστολή στο σπίτι σας και όχι παραλαβή από κατάστημα...

Θεωρώ αυτονόητο ότι όσοι δεν έχετε λάβει email έχετε κάνει παραγγελία με αποστολή στο σπίτι σας και όχι παραλαβή από κατάστημα...

Yeap με αποστολη στο σπιτι ειναι η δικια μου.. ακομα no mail.. απο electroworld..

Σε μένα λέει έχει παραληφθεί αλλά εγώ δεν παρέλαβα τίποτα....

Ίσως πρέπει να τους τηλεφωνήσω;

(electroworld)

Ωχ...

Ειπαμε, έχει παραληφθεί"= η παραγγελία σας από αυτούς, όχι ο δίσκος από εσάς.

Εγω πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να περιμενω email...

Εγώ πήρα στο electrowold και απόρησαν που δεν ήρθε το email.Τεσπα το διόρθωσαν επιτόπου και η παραγγελία άλλαξε υπό εκτέλεση

Τι mail τους ξαναστειλες? της παραγγελιας που ειχες κανει?

Ναι έστειλα όνομα , αριθμό παραγγελίας και ζητάω ενημέρωση για να έρθει το άλλο mail που προτείνουν τον WD ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...