Προς το περιεχόμενο

IOMEGA HDD 1TB 3,5" MONO 24 Euros!

kob6931

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι ωρα παραγγειλατε οσοι λαβατε mail? εγω 1:25 το βραδυ, αρα ισως ειμαι απο τους πρωτους που παραλαβω iomega και οχι WD δυστηχως

αν βοηθαει η δικη μου παραγγελια εγινε 1:48 το βραδυ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 363
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

τι ωρα παραγγειλατε οσοι λαβατε mail? εγω 1:25 το βραδυ, αρα ισως ειμαι απο τους πρωτους που παραλαβω iomega και οχι WD δυστηχως

Εγω παρηγγειλα πριν απο σενα και μου εκαναν την αλλαγη. Δεν ξερω τωρα αν αυτο ειναι καλο η οχι αφου δεν ξερω τι φορανε μεσα. Btw, μπραβο και απο μενα στον topic starter (αμελησα να το πω πριν).

και εγω φιλε μου δεν εχω λαβει ακομα mail αλλα πηρα τηλεφωνο ... και μου αντιπροτειναν τον WD ...μου ειπαν ομως οτι μου εχουν στειλει mail χωρις να εχω λαβει κατι ...το status της παραγγελιας αλλαξε και ειναι πλεον υπο εκτελεση οποτε ολα καλα !!! Ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο που βρηκε τη προσφορα και που τη μοιραστηκε μαζι μας ... και ενα μεγαλο μπραβο στο καταστημα Electroworld !!!

εχει μπλοκαρει το τηλεφωνικο...

επιασε κανεις γραμμη τωρα απογευμα?

ακυρο. επιασα. αντιπροταση & να περιμενω mail.

Εγω 1:20 παρηγγειλα χτες... ακομα mail τπτ. Μολις τωρα πηρα τηλ και μου ειπαν οτι το προιον εχει εξαντληθει, και θα πρεπει να περιμενω mail για το αν γινει καποια αντιπροταση για σκληρο στα ιδια χρηματα..

εχει μπλοκαρει το τηλεφωνικο...

επιασε κανεις γραμμη τωρα απογευμα?

Ενας που τα καταφερε ειμαι εγω , μιλησα πριν καμια ωρα ....

Πλάκα θα έχει να τελείωσαν και οι WD...

Πολυ πιθανο ....αντε οι επομενοι πανε για usb 3.0 B)

και εγω φιλε μου δεν εχω λαβει ακομα mail αλλα πηρα τηλεφωνο ... και μου αντιπροτειναν τον WD ...μου ειπαν ομως οτι μου εχουν στειλει mail χωρις να εχω λαβει κατι ...το status της παραγγελιας αλλαξε και ειναι πλεον υπο εκτελεση οποτε ολα καλα !!! Ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο που βρηκε τη προσφορα και που τη μοιραστηκε μαζι μας ... και ενα μεγαλο μπραβο στο καταστημα Electroworld !!!

Καλά που το είπες και πήρα τηλέφωνο,αν δεν λάβεις emaill διορθωτικό για να απαντήσεις ακυρώνετε η παραγγελία.Ευχαριστώ kob6931

Καλά που το είπες και πήρα τηλέφωνο,αν δεν λάβεις emaill διορθωτικό για να απαντήσεις ακυρώνετε η παραγγελία.Ευχαριστώ kob6931

Δηλ. όσοι δεν έχουμε λάβει mail πρέπει να πάρουμε τηλ ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...