Προς το περιεχόμενο

IOMEGA HDD 1TB 3,5" MONO 24 Euros!

kob6931

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εγώ παρέλαβα σήμερα στη 1:00 το μεσημέρι από κατάστημα Αγ. Αναργύρων. Η παραγγελία μου ήταν μετέωρη στο σύστημα και όταν έφτασα μου άρχισαν τα παλαβά, ότι ήταν λάθος του συστήματος και δεν υπάρχουν κομμάτια και δεν υπήρχε περίπτωση να εξυπηρετηθώ ούτε εγώ ούτε οι άλλοι 6-7 που είχαν επίσης παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα. Με τα πολλά, βρήκα έναν στο ράφι ο οποίος όμως δεν φαινόταν στο σύστημά τους (ήταν αόρατος) οπότε δεν μπορούσαν να τον τιμολογήσουν και να μου τον δώσουν. Ευτυχώς, με την παρέμβαση του διευθυντή του καταστήματος με εξυπηρέτησαν και έφυγα με 1 ώρα περίπου καθυστέρηση.

Τέλος καλό, όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ τον topic starter.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 363
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν περίμενα άλλη αντιμετώπιση από το εν λόγω κατάστημα. Την παραγγελία(όχι για εμένα, έχω γεμίσει πια!) την έκανα θεωρώντας 90% ότι δε θα πάρω IOMEGA αλλά wd/verbatim.

Πλέον, έπειτα από την άψογη αντιμετώπιση που είχα(με) από το κατάστημα, σε όλες τις προσφορές του ανεξαιρέτως (εκτός αν μου διαφεύγει κάτι) για εμένα είναι νο1 στις επιλογές μου ως Online shop από Ελλάδα.

Τα φυσικά καταστήματα του κότσου απ την άλλη είναι@$%&$^#!... Με το franchise της περιοχής μου τουλάχιστον ΔΕΝ μπορώ να συνεννοηθώ με τίποτα.

(Πέρα από το λάθος και την αντιμετώπιση της "κρίσης" έλλειψης αποθέματος, σκεφτείτε λίγο γιατί βγαίνουν αυτές οι προσφορές. Γνώμη μου, οι wd/verbatime και γενικότερα οι μεγάλοι κατασκευαστές δεν επιτρέπουν στα καταστήματα να ρίξουν τις τιμές στα προϊόντα τους τόσο χαμηλά. Γνωστό παράδειγμα η Sony (Vaio) παλιότερα. Έτσι με το να ρίχνουν σε προσφορά κάποιο προϊόν με περιορισμένο απόθεμα, διώχνουν κ τα υπόλοιπα. Ο λόγος φυσικά είναι το ρευστό για το οποίο όλες οι επιχειρήσεις παλεύουν, για να πληρωθούν προμηθευτές κ εργαζόμενοι).

EDIT: Ξέχασα! Ευχαριστούμε kob6931!!!

Πλέον, έπειτα από την άψογη αντιμετώπιση που είχα(με) από το κατάστημα, σε όλες τις προσφορές του ανεξαιρέτως (εκτός αν μου διαφεύγει κάτι) για εμένα είναι νο1 στις επιλογές μου ως Online shop από Ελλάδα.

Ακριβως αυτον τον κανονα εχω κι εγω εδω και 3 χρονια απο το πρωτο αντιστοιχο περιστατικο που μου ετυχε.

Επισης το τελευταιο που εγραψες εχει τωρα που το σκεφτομαι μια καλη βαση, οσο σκεφτομαι το ιστορικο και το ποσοι παιρνουν καθε φορα το αρχικο προϊον της προσφορας τοσο περισσοτερο το πιστευω κι εγω και φυσικα δε με χαλαει καθολου αν ισχυει.

και μενα το ιδιο - μου προτείνανε για wd elements.

ειναι σχεδον απίστευτη η online εξυπηρέτηση του κοτσ. σκεφτομαι να τους στείλω ενα εμαιλ συγχαρητηρίων αλλα φοβάμαι μην μπερδευτούν με την απάντηση και νομίζουν οτι δεν θέλω τον wd :) χεχεχε

+1 rep στον Κοτσ

Ομοιως και εμενα η παραγγελια του electroworld αλλαξε απο iomega σε wd. Παρ'ολο που απο τιμες δεν τους εχω ιδιαιτερα σε εκτιμηση, να λεμε και τα καλα τους. Στη συγκεκριμενη περιπτωση εδωσαν το παραδειγμα του πως σεβεται ενα καταστημα τους πελατες του.

ειναι σχεδον απίστευτη η online εξυπηρέτηση του κοτσ. σκεφτομαι να τους στείλω ενα εμαιλ συγχαρητηρίων αλλα φοβάμαι μην μπερδευτούν με την απάντηση και νομίζουν οτι δεν θέλω τον wd :) χεχεχε

χαχα ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα οπότε αποφάσισα αφού παραλάβω να το κάνω.

Επίσης, το εμαιλ αυτό, μαζί με τα άλλα αντίστοιχα, θα τα προωθήσω στα μαγαζάκια, αν κάνω παραγγελία "προσφορά" και πάρω τα @@

Ηρθε και σε μενα το mail για WD.

Πραγματικα αψογη εξυπηρετηση και πολυ καλη διαφημιση για το μαγαζι τους.

Να βλεπουν αλλα μαγαζακια (πλαισιο) και να παιρνουν παραδεiγματα.

Παρελαβα και εγω απο Κωτσο Ψυχικο. Είχαν κρατησει 2 από οτι καταλαβα.. Thanks στον man που ξεκινησε το topic!

Δεν εχω καταλαβει τελικα, μπορω τον σκληρο να τον ανοιξω να τον κανω εσωτερικό? Η θηκη δεν φαινεται να καταλαβαινει και πολλα, ουτε βιδες βλεπω..

thanks in advance

Παιδιά ο Iomega έχει 2 εκδόσεις:

H μία φοράει Samsung F3SI-Ecogreen 5400rpm και η άλλη Ηitachi 7200rpm.

Κατά την προσωπική μου άποψη και οι 2 δίσκοι είναι αξιοπρεπέστατοι.

Ο WD σαν όνομα σίγουρα ακούγεται καλύτερος αλλά δεν νομίζω να έχει καλύτερο δίσκο όσον αφορά στα specs...

Εγω ακομα δεν εχω παραλαβει καποιο mail...

και εγω φιλε μου δεν εχω λαβει ακομα mail αλλα πηρα τηλεφωνο ... και μου αντιπροτειναν τον WD ...μου ειπαν ομως οτι μου εχουν στειλει mail χωρις να εχω λαβει κατι ...το status της παραγγελιας αλλαξε και ειναι πλεον υπο εκτελεση οποτε ολα καλα !!! Ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο που βρηκε τη προσφορα και που τη μοιραστηκε μαζι μας ... και ενα μεγαλο μπραβο στο καταστημα Electroworld !!!

τι ωρα παραγγειλατε οσοι λαβατε mail? εγω 1:25 το βραδυ, αρα ισως ειμαι απο τους πρωτους που παραλαβω iomega και οχι WD δυστηχως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...