Προς το περιεχόμενο

IOMEGA HDD 1TB 3,5" MONO 24 Euros!

kob6931

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 363
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπήρχαν δύο κομμάτια στις 13:00 το μεσημέρι στο Megastore Περιστερίου μάγκες ( καλύτερα κάντε ένα τηλέφωνο πρώτα ) , ο δίσκος είναι άψογος για τα λεφτά του. Μπράβο ρε μάγκα Kob6931

Δημοσ.

Τι σοι προσφορες ειναι αυτες? ουτε μιση μερα? καμμια δεκαρια κομματια ισα να κανουμε τζερτζελο?

Αντε να βγαλει κανενας για πωληση με κανα σαρανταρικο :devil:

Δημοσ.

Τι σοι προσφορες ειναι αυτες? ουτε μιση μερα? καμμια δεκαρια κομματια ισα να κανουμε τζερτζελο?

Αντε να βγαλει κανενας για πωληση με κανα σαρανταρικο :devil:

πουλαω τον δικο μου οοοταν το παραλαβω :P :P

Δημοσ.

ειχα παραγγειλει και εγω εναν χθες το βραδυ και σημερα το πρωι πηρα τηλ στο κωτσoβολο (στα κεντρικα) και μου ειπαν πως ολα ειναι ενταξει με την παραγγελια μου και το προιον μου εχει φτασει στο καταστημα ψυχικου και μπορω να το παραλαβω.. Ελα μου ντε που οταν πηγα στο καταστημα δεν γνωριζαν τπτ. Δεν εβλεπαν καμια παραγγελια απο μενα, και μου ειπαν πως δεν εχουν καν διαθεσιμα κομματια. Οποτε τους εδωσα τον αριθμο παραγγελιας και τους ειπα να παρουν τηλ στα κεντρικα.. Οι υπαλληλοι δεν ηταν και πολυ προθυμοι να βοηθησουν αν και δεν ειχε καθολου δουλεια το μαγαζι (εκτος απο μια αλλη κυρια που παλι ειχε προβλημα με κατι προιοντα και μιλουσε με εναν αλλο υπαλληλο.)

....

Απο τη μια χαιρομαι που καταφερα και βρηκα τλκ στο καταστημα στα μελισσια, αν και εκανα ενα μικρο ταξιδακι μεσ της κινηση, απο την αλλη ομως με δυσαρεστει η ασσυνενοησια τους και το γεγονος οτι δεν ξερουν τι τους γινεται!!

Οι υπαλληλοι εντός του καταστήματος, τον κράτησαν για πάρτη τους, καμία έκπληξη.

Μόνο με πίεση στα κεντρικά ενδέχεται να καταφέρεις κάτι.

Δημοσ.

εμεις που παραγγηλαμε μεσο ιντερνετ να μας ερθει σπιτι τι γινεται? θα παραλαβουμε εντος 7 ημερων οπως γραφουν? γιατι τους πηρα τηλ και δεν ηξεραν, μου ειπαν θα ενημερωθητε με email κυριε εμεις εδω δεν ξερουμε

Δημοσ.

Παιδακια μην ανησυχειτε μολις ελαβα το παρακατω ε-μαιλ.

----------------------------------------------------------

Αγαπητέ Πελάτη:

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν 092552/HDD IOMEGA 1TB 3.5 το οποίο παραγγείλατε μέσω της ιστοσελίδας μας,

εξαντλήθηκε λόγο μεγάλης ζήτησης και επρόκειτο να αντικατασταθεί με το προϊόν 094917/HDD WD ELEMENTS 1TB 3.5'' USB2.0 BLK στην ίδια τιμή και ποσότητα της αρχικής σας παραγγελίας.

Η παραγγελία θα σας αποσταλεί στα μέσα της επομένης εβδομάδας.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αλλαγή της παραγγελία σας με το νέο είδος, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 2 ήμερων απαντώντας στο email αυτό για να προβούμε στην οριστική ακύρωση αυτής.

Στην περίπτωση που δεν λάβουμε αρνητική απάντηση σας, η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε που επιλέξατε την ιστοσελίδα μας για την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Με εκτίμηση

Internet Sales www.kotsovolos.gr

URL: www.kotsovolos.gr,

email: [email protected],

Τηλ. Τμήματος εξυπηρέτησης πελατών Κωτσόβολος: 801.11.33.600 & 210.289.9600

------------------------------------------------------------------------

Η παραγγελια εγινε μεσω κωτσοβολου με αντικασταβολη

Δημοσ.
:o :o :o μακαρι να γινει και σε μενα το ιδιο και να μου δωσουν wd!! εχω κανει την παραγγελια μεσω electroworld με αντικαταβολη! να περιμενω και εγω email?? ποτε εκανες την παραγγελια εσυ φιλε?
Δημοσ.

Σημερα το πρωι φιλαρακι περιπου στις 06:30 που ξηπνυσα για να παρω στην δουλεια.

Παντως τετοια κινηση ειχαν κανει και με την προιγουμενη προσφορα (Iomega 320gb 2.5') και τοτε μου ειχαν στειλει seagate.

H Dixon απο προσωπικη εμπειρια παντως και χωρις να θελω να κανω διαφημηση, σε θεματα σκληρων μας εχει φτιαξει τρελα.

Δημοσ.

Ελαβα το ιδιο μυνημα για τον WD αλλα για παραγγελια απο το Electroworld! Για να πω την αληθεια ψιλο-ηλπιζα να γινει μια τετοια αλλαγη... και ειχα και μια ακομα πιο φιλοδοξη ελπιδα οτι δε θα ειχαν καθολου WD usb2.0 και θα τσακωνα κανα usb3.0! Αλλα κι ετσι μια χαρα.

Το περιεργο ομως ειναι οτι εγω εκανα την παραγγελια χθες στις 6 το απογευμα, πολυ πριν ανοιξει εδω το θεμα...

Τι στο καλο πού τον πηραν πρεφα τοσο πολλοι τοσο νωριτερα;;;

@jmallen3: Με δεδομενο λοιπον οτι και σε εμενα που παρηγγειλα πριν απο ολους εδω δινουν WD θα ελεγα οτι ΝΑΙ σιγουρα να περιμενετε αλλαγη με WD (αν δεν εξαντληθουν κι αυτοι :mrgreen: )...

@keeper: Και οχι μονο σε δισκους!

Δημοσ.

@keeper: Και οχι μονο σε δισκους!

Χεχε!!! Οκ ισως και σε αλλα προιοντα αλλα προσωπικα μονο δισκους εχω παρει απο τα εν'λογο καταστηματα.

Ο δισκος που δεν γινεται εσωτερικος ειναι περασμενος στην σειρα WD Elements SE σιγουρα. Τωρα για τον απλο (Οχι τον SE) δεν ξερω αν ισχυει τπτ τετοιο αλλα ακομα και αν ισχυει ειναι λιγο αδικο δεν νομιζετε να αρχισουμε την κλαψα? Αφου εν γνωση μας παραγγειλαμε External HDD,...... Καποιου του χαριζαν γαιδαρο και εκεινος..........

Edit :

για του λογου το αληθες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...