Alxnks Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 α οκ, επειδη κατι λεχθηκε για samsung. αλλα για μενα...1τερα θα ειναι οτι και να εχει μεσα. για τον σκοπο που τον θελω (backup του backup) ειναι μια χαρα!
Ultron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 α οκ, επειδη κατι λεχθηκε για samsung. αλλα για μενα...1τερα θα ειναι οτι και να εχει μεσα. για τον σκοπο που τον θελω (backup του backup) ειναι μια χαρα! μια χαρα μου φαινεται εμενα,και τα transfer rates κλπ,παιζει να ναι ποιο γρηγορος απο τον main.... xD
Alxnks Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 καλο αυτο. εγω απλα θα τον κρατησω για backup του backup επειδη ο αλλος 1tera που προανεφερα οτι εχω, εχει και esata θυρα περα απο το usb2.0, οποτε με βολευει καλυτερα. αυτος μονο usb2.0 δεν ειπαμε οτι εχει;
Ultron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 μονο usb 2.0 ναι,btw δεν ξερω τι εγραφε στο site στις προδιαγραφες ομως που δινει η hitachi http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/CF6C5D47F5BCE65B862574C1007E985D/$file/DS_CS_7K1000.B_Spec_rev3.01.pdf λεει πως τρεχει 7,200rpm
assos01 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Παρέλαβα 1 κομμάτι από κατάστημα Κωτσόβολου. +1 rep στον kob6931 !!!
papas108 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ειχα παραγγειλει και εγω εναν χθες το βραδυ και σημερα το πρωι πηρα τηλ στο κωτσoβολο (στα κεντρικα) και μου ειπαν πως ολα ειναι ενταξει με την παραγγελια μου και το προιον μου εχει φτασει στο καταστημα ψυχικου και μπορω να το παραλαβω.. Ελα μου ντε που οταν πηγα στο καταστημα δεν γνωριζαν τπτ. Δεν εβλεπαν καμια παραγγελια απο μενα, και μου ειπαν πως δεν εχουν καν διαθεσιμα κομματια. Οποτε τους εδωσα τον αριθμο παραγγελιας και τους ειπα να παρουν τηλ στα κεντρικα.. Οι υπαλληλοι δεν ηταν και πολυ προθυμοι να βοηθησουν αν και δεν ειχε καθολου δουλεια το μαγαζι (εκτος απο μια αλλη κυρια που παλι ειχε προβλημα με κατι προιοντα και μιλουσε με εναν αλλο υπαλληλο.) Εν τελει ουτε απο τον αριθμο παραγγελιας ειδε τπτ και την παρακαλεσα να παρει να δει σε κανενα αλλο καταστημα.. Ειδε πως υπαρχει ενα τελευταιο κομματι στο καταστημα στην κηφισιας ανοιγμενο ομως που το ειχαν για δειγμα... (Ποιος μου εγγυαται πως δεν εχει φαει καμια τουμπα...) Τελικα πηρα μονος μου τηλ στο καταστημα των μελισσιων και κατα τυχη ειχε ενα τελευταιο κομματι.. Μολις το 'φερα σπιτι και δουλευει αψογα!! Ο υπαλληλος μου ελεγε δικαιολογιες του τυπου ισως σε προλαβε αλλος στο δευτερολεπτο.. Και του απαντησα, πως και παλι θα 'πρεπε να εβλεπε την παραγγελια μου οπως και τις προηγουμενες εστω και αν αυτος δεν εχει αλλο στοκ.. Δυο κομματια μου ειπε πως ειχε μονο (για σημερα δεν ειχε δωσει κανεναν μεχρι στιγμης) και αυτα ειναι κρατημμενα!!! Απο τη μια χαιρομαι που καταφερα και βρηκα τλκ στο καταστημα στα μελισσια, αν και εκανα ενα μικρο ταξιδακι μεσ της κινηση, απο την αλλη ομως με δυσαρεστει η ασσυνενοησια τους και το γεγονος οτι δεν ξερουν τι τους γινεται!!
scullyist Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 και σημερα πηγα για αντικατασταση τον WD 320 (απο προηγουμενη προσφορα) Ουπς, σου βγήκε άκυρος στο δίμηνο?
sakis.kom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Να γνωρίζετε πως όταν από τον Κώτσο σας λένε πως υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ στο Χ κατάστημα, αυτό ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ! Αυτό ΔΕΝ σας το λένε στο τηλέφωνο αν δεν τους ρωτήσετε ΕΣΕΙΣ! Αυτό συμβαίνει ΣΥΝΕΧΩΣ, σε πολλά προϊόντα του Κώτσου... οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ!
alfas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις παρέλαβα το τελευταίο κομμάτι απο το Κωτσοβολο στον Πειραιά... Μου έκανε εντύπωση που η πωλήτρια της έκανε εντύπωση που υπήρχε μια τέτοια προσφορά... Και είχε ξεμείνει ενα στην αποθήκη απο οτι μου είπε...anw!!! Ty τον φίλο για την ενημέρωση.
papas108 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Να γνωρίζετε πως όταν από τον Κώτσο σας λένε πως υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ στο Χ κατάστημα, αυτό ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ! Αυτό ΔΕΝ σας το λένε στο τηλέφωνο αν δεν τους ρωτήσετε ΕΣΕΙΣ! Αυτό συμβαίνει ΣΥΝΕΧΩΣ, σε πολλά προϊόντα του Κώτσου... οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ! Συνηθως ισχυει αυτο που λες, αλλα υπαρχει περιπτωση να εχουν και στην αποθηκη τους, οπως εμενα που πηρα απο μελισσια και ο φιλος μας που εγραψε παραπανω πως πηρε απο τον πειραια.. Σε καθε περιπτωση ομως οπως ειπες και'συ καλο ειναι να τους ρωταμε οταν ακουμε τελευταιο τεμαχιο...
antgen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ουπς, σου βγήκε άκυρος στο δίμηνο? Ναι φιλε μου, δυστυχώς.Με τον που συνδεσω πανω κρασαρει ο explorer μεχρι να τον βγαλω εκτος, και μια στις χιλιες που τον βλεπει στις ιδιότητες μου λεει 0 used, 0 free!Το δοκιμασα σε 2 pc με win7 & linux. Ουτε φορματ ουτε τιποτα.... Περιμενω τηλ. απο κοτσο να δουμε τη θα γινει.Θελω αντικατασταση με τον ιδιο η κατι παρομοιο και οχι πιστωτικό 23€ γιατι δεν παιζει με αυτα τα λεφτα τιποτα.
Alxnks Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 μολις επαιξε 1τερα σε αυτα τα λεφτα..απο τα 320gb σου θα ηταν τεραστιο value for money
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Κανείς που να έκανε παραγγελία από επαρχία είχε καμιά ενημέρωση;
jmallen3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παρηγγειλα απο electroworld δευτερος απο εδω μεσα στο forum και δεν εχω καποια ενημερωση ακομα.να περιμενω να με παρουν τηλ η θα εκτελεστει κανονικα η παραγγελια?
eko13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τελιωσε η προσφορα? δεν δουλευουν τα λινκ και... Η αναζήτηση για IOMEGA δεν έφερε αποτελέσματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει σωστά τους όρους και δοκιμάστε ξανά. Εξωτερικος ηταν ε? Γιατι ψαχνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.