Alxnks Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 πλακα πλακα, εμενα περα απο το θεμα που ειχε προκυψει (παρολο που η μια μου παραγγελια ηταν μεσω κωτσου και η αλλη μεσω ηλεκτρο), μου ειχαν πει οτι τελικα θα στειλουν μονο 1 κομματι στον καθενα, ασχετα ποσα εχουν μπει σε καθε παραγγελια. οποτε και στο οτι εστειλαν τελικα οσο ειχαν παραγγελθει, παλι μπραβο τους αξιζει. χμμ...εγω δεν κουμπωσα κανεναν πανω να δω τι λεει, μονο τους ανοιξα...με προβληματισες, θα το κανω αυριο το πρωι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μα και 6 να πήρε δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σας. Από τη στιγμή που σας λέω ότι έπαιξε time limit και ο ts να έπαιρνε 100 (καλά για να πάρεις 100 θέλεις ένα κεφάλαιο 2400€- καλό είναι να μην υπερβάλουμε- και θα ήθελε μήνες για να τα σπρώξει όλα + μεταφορικά κτλ) θα παίρναμε κ οι υπόλοιποι τους δίσκους που παραγγείλαμε (ή το πιο πιθανό να μην έπαιρνε ο ts και ο κάθε ts τους 100 αλλά μόνο εμείς οι υπόλοιποι- καλύτερα 100 παρά 1 ευχαριστημένος πελάτης - marketing ). Αναφέρομαι ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ σε άτομα τα οποία λένε "κοίτα το λαμόγιο πήρε με 30 κ πουλάει 50 κάτι που κανονικά κάνει 70". Λυπάμαι που το λέω αλλά προτιμώ ο καθένας να κοιτάει την τσέπη του παρά να εύχεται να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα (κλισέ πια). Για το φοιτητή ή τον άνεργο τα 50€ που θα βγάλει αν αγοράσει κ μεταπουλήσει 5 δίσκους είναι 1 μήνας φαγητό. Για τον χ,ψ,ζ ο οποίος δεν πρόλαβε μια προσφορά και κράζει αυτούς που πήραν 5 είναι απλώς μια ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. Γιατί μη τρελαθούμε κιόλλας, σκληρούς πουλάνε. Έχουμε μάθει σε έναν Α τρόπο ζωής κ η καταναλωτική μας μανία μας εν μέρει μας έφτασε εδώ που φτάσαμε. Το που "φτάσαμε ως εδώ" πήγαινε για όλα τα μαγαζάκια τα οποία έκλεβαν την εφορία κ εμάς και ΠΟΛΥ χαίρομαι που έκλεισαν (και δε χαίρομαι ΚΑΘΟΛΟΥ για όσους έχασαν τις δουλείες τους). Πολλά φτάσαμε έγραψα και ζαλίστικα. Τέλος, αυτοί που υπερχρεώνουν την πιστωτική τους για τέτοια είδη και μετά τρέχουν στους αγανακτισμένους κ κλαίγονται στα κανάλια ότι θα τους πάρει η τράπεζα το σπίτι καλά να πάθουν. Είναι δυνατόν η κάθε κότα να θέλει κούρεμα κομμωτηρίου κάθε βδομάδα κ ο άντρας της να τρέχει στο γιαπί απ τα ξημερώματα? (Ξέφυγα ) btw με την προσφορά των τηλεοράσεων από Getitnow με 1 παραγγελία "έφτιαξα" 6 διαφορετικές οικογένειες. Γλίτωσε ο καθένας ένα 100άρικο αλλά ΕΓΩ (ναι μία παραγγελία) θα τα ακούσω έτσι γιατί πήρα 6 και όχι 2 για να προλάβουν κ οι υπόλοιποι. Εντελώς οφτοπικ. Καλά πάθαμε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Είμαστε κωλολαός απ τους χειρότερους που υπάρχουν, ψωνισμένος μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Όποτε δε μασ βολεύει το ρίχνουμε στην ιστορία, που ανάθεμα αν έχουμε διαβάσει ένα μαμημένο βιβλίο ιστορίας. Ναι "γεννήσαμε τη Δημοκρατία". Πάρτε το χαμπάρι ότι δεν το κάναμε εμείς αλλά οι πρόγονοί μας. Ήμασταν κάτι στο παρελθόν, αν ήμασταν, τώρα δεν είμαστε τίποτα, όχι γιατί μας φταίνε οι πολιτικοί αλλά γιατί εμείς καταντήσαμε στον πάτο. Αντί να μαζευόμαστε όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας προσπαθούμε να ρίξουμε τον διπλανό μας σε αυτά. Μπράβο μας κ μας αξίζουν συγχαρητήρια. Έχω να πω και ΠΟΛΛΑ άλλα αλλά το τόπικ είναι άσχετο (όχι το μήνυμά μου, τόπικ ). Στο μπλαμπλα υπήρξαν τέτοια θέματα κατά καιρούς. Δε συνεχίζω, σταματάω εδώ. Καλή σας νύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkp Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω πηρα δυο και σημερα μου φερανε δυο wd. Ολα καλα λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή πήρες 6; αν ναι..κάπως προκλητικό ποστ για εκείνους που δεν πρόλαβαν να πάρουν κανένα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk 3 πηρα και η κουτα ηταν γεματη μεχρι τη μεση. η κουτα ηταν η original της WD που χωραγε εξαδα πιστεψε με αν ειχα κι αλλα λεφτα θα παιρνα κι αλλους,. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πήρα 5, θα με πυροβολήσετε; Δεν θέλω ούτε να τους μεταπουλήσω ούτε να τους χαρίσω. Απλά έχω βάλει στο μάτι ένα qnap NAS για 5 δίσκους. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πάρω και τους 5. Περίμενα ένα mail που να λέει: πάρτε ένα και iΣτοΚαλό, όπως έγινε σε ανάλογη προσφορά του Πλαισίου λίγους μήνες νωρίτερα. Για το λόγο αυτό δεν παράγγειλα και μερικούς ακόμα για φίλους και εχθρούς.; συνηθως οι Green δε κανουν για ΝΑS & Raid. η qnap τους υποστηριζει - η wd λεει οχι raid εκτος αν τους θες για ταινιες οποτε & δε θα σε πολυκαιει. http://forum.qnap.com/viewtopic.php?f=12&t=26855&sid=eb577cd7e054edac3086ea8f6da31ce5&start=60 http://forums.whirlpool.net.au/archive/1773175 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logitech Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι φορμαρισμενοι σε ntfs οι δισκοι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Παρακάτω έβαλα το λίγο information από το Hard Disk Sentinel. Ήρθε χθες με κουριερ. Ένα ευχαριστώ στο ELECTROWORLD και στον kob6931 που πόσταρε. Hard Disk Summary Hard Disk Number,3 Interface,SAT Standard USB/ATA Vendor Information,"VID: 1058, PID: 1021" Hard Disk Model ID,WDC WD10EARS-00MVWB1 Firmware Revision,51.0AB51 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Αψογοι!τετοια εξηπυρετιση στην ελλαδα?!Περιμενα κανενα 10ημερο και τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα μου τον στειλουν οταν θα ειναι και παλι διαθεσιμος.Και μολις τωρα παρελαβα εναν WD ! ΜΠΡΑΒΟ !Ευχαροστπθμε για την προσφορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldermania Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Σε λίγο ερχετε κατοχή πάρτε οτι βλακεία βρίσκετε μπροστα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 και απο μενα ολα οκ.Να ειναι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Σε λίγο ερχετε κατοχή πάρτε οτι βλακεία βρίσκετε μπροστα σας Αν οι πληροφοριες που εχεις ειναι σωστες τοτε ακομα καλυτερα θα τον πουλησω μαυρη αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Αν οι πληροφοριες που εχεις ειναι σωστες τοτε ακομα καλυτερα θα τον πουλησω μαυρη αγορα λες να τρώγετε ο WD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 λες να τρώγετε ο WD? Οχι φιλε μου θα τον ανταλλαξω με κανα κομματι φετα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 αρα παλι ο μαυραγορίτης θα έχει το κερδος επειδή οταν βγαινει μια προσφορα δεν ξερουμε αν θα υπαρχει θεμα χρόνου η ποσότητας καλο ειναι να ειμαστε λιγο συγκρατημένοι οπως λεει ο φιλος επιδυκνυοντας καποια αλληλεγυη στους συμφορουμιτες. αν το μαγαζι δεν πει 1 τεμάχιο το ατομο και εκτελεσει τις παραγγελιες με σειρά προτεραιότητας προφανώς δεν θα πάρουν ολοι και ας ηθελαν μονο 1 κομματι. ενας απο τους λόγους που φτάσαμε ως εδω ειναι οπως σου ειπε αι ο φιλος οτι κοιταμε την πάρτη μας και το προσωπικό μας κέρδος σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. οταν θα ειμαστε σε θέση να σκεφτόμαστε τους άλλους σε οτιδήποτε κάνουμε τοτε θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σαν κοινωνία. και μια και αναφέρεσε στα προβλήματα της ελλάδας, ο γκαντι ειχε πει “Γίνε η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο” Μα και 6 να πήρε δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σας. Από τη στιγμή που σας λέω ότι έπαιξε time limit και ο ts να έπαιρνε 100 (καλά για να πάρεις 100 θέλεις ένα κεφάλαιο 2400€- καλό είναι να μην υπερβάλουμε- και θα ήθελε μήνες για να τα σπρώξει όλα + μεταφορικά κτλ) θα παίρναμε κ οι υπόλοιποι τους δίσκους που παραγγείλαμε (ή το πιο πιθανό να μην έπαιρνε ο ts και ο κάθε ts τους 100 αλλά μόνο εμείς οι υπόλοιποι- καλύτερα 100 παρά 1 ευχαριστημένος πελάτης - marketing ). Αναφέρομαι ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ σε άτομα τα οποία λένε "κοίτα το λαμόγιο πήρε με 30 κ πουλάει 50 κάτι που κανονικά κάνει 70". Λυπάμαι που το λέω αλλά προτιμώ ο καθένας να κοιτάει την τσέπη του παρά να εύχεται να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα (κλισέ πια). Για το φοιτητή ή τον άνεργο τα 50€ που θα βγάλει αν αγοράσει κ μεταπουλήσει 5 δίσκους είναι 1 μήνας φαγητό. Για τον χ,ψ,ζ ο οποίος δεν πρόλαβε μια προσφορά και κράζει αυτούς που πήραν 5 είναι απλώς μια ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. Γιατί μη τρελαθούμε κιόλλας, σκληρούς πουλάνε. Έχουμε μάθει σε έναν Α τρόπο ζωής κ η καταναλωτική μας μανία μας εν μέρει μας έφτασε εδώ που φτάσαμε. Το που "φτάσαμε ως εδώ" πήγαινε για όλα τα μαγαζάκια τα οποία έκλεβαν την εφορία κ εμάς και ΠΟΛΥ χαίρομαι που έκλεισαν (και δε χαίρομαι ΚΑΘΟΛΟΥ για όσους έχασαν τις δουλείες τους). Πολλά φτάσαμε έγραψα και ζαλίστικα. Τέλος, αυτοί που υπερχρεώνουν την πιστωτική τους για τέτοια είδη και μετά τρέχουν στους αγανακτισμένους κ κλαίγονται στα κανάλια ότι θα τους πάρει η τράπεζα το σπίτι καλά να πάθουν. Είναι δυνατόν η κάθε κότα να θέλει κούρεμα κομμωτηρίου κάθε βδομάδα κ ο άντρας της να τρέχει στο γιαπί απ τα ξημερώματα? (Ξέφυγα ) btw με την προσφορά των τηλεοράσεων από Getitnow με 1 παραγγελία "έφτιαξα" 6 διαφορετικές οικογένειες. Γλίτωσε ο καθένας ένα 100άρικο αλλά ΕΓΩ (ναι μία παραγγελία) θα τα ακούσω έτσι γιατί πήρα 6 και όχι 2 για να προλάβουν κ οι υπόλοιποι. Εντελώς οφτοπικ. Καλά πάθαμε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Είμαστε κωλολαός απ τους χειρότερους που υπάρχουν, ψωνισμένος μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Όποτε δε μασ βολεύει το ρίχνουμε στην ιστορία, που ανάθεμα αν έχουμε διαβάσει ένα μαμημένο βιβλίο ιστορίας. Ναι "γεννήσαμε τη Δημοκρατία". Πάρτε το χαμπάρι ότι δεν το κάναμε εμείς αλλά οι πρόγονοί μας. Ήμασταν κάτι στο παρελθόν, αν ήμασταν, τώρα δεν είμαστε τίποτα, όχι γιατί μας φταίνε οι πολιτικοί αλλά γιατί εμείς καταντήσαμε στον πάτο. Αντί να μαζευόμαστε όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας προσπαθούμε να ρίξουμε τον διπλανό μας σε αυτά. Μπράβο μας κ μας αξίζουν συγχαρητήρια. Έχω να πω και ΠΟΛΛΑ άλλα αλλά το τόπικ είναι άσχετο (όχι το μήνυμά μου, τόπικ ). Στο μπλαμπλα υπήρξαν τέτοια θέματα κατά καιρούς. Δε συνεχίζω, σταματάω εδώ. Καλή σας νύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proklos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Σε λίγο ερχετε κατοχή πάρτε οτι βλακεία βρίσκετε μπροστα σας ότι ναναι...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.