Ntinaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις ηρθαν κι εμενα 3 WD! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos98 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 παρέλαβα 1 wd thanks kob6931 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ο δικός μου στον δρόμο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s-tasos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Σήμερα το πρωί παρέλαβα και εγώ 2 WD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Παρελαβα κι εγώ σήμερα τελικά 2 wd (και οι 2 με απόδειξη από electroworld...τα ξεχωριστά δίκτυα που λέγαμε) με speedex ενώ μου είχαν πει για τέλος της άλλης βδομάδας κι αν. Αρχική τιμή 74.99 με έκπτωση λέει computing 50.99, δηλαδή 24 ευρω (συν 3 η αποστολή..27). Η δεύτερη απόδειξη λέει απλά 24 +3. Ένα ακόμα ευχαριστώ στον ts κι ένα μεγάλο μπράβο στον όμιλο dixons που δείχνει έμπρακτα το σεβασμό στον καταναλωτή (όπως δηλαδή γίνεται στο εξωτερικό). Κανονικά τα μπακαλικα (πλ@ίσιο κτλ κτλ) με την κοροϊδία που ρίχνουν σε παρόμοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να κοκκινιζουν από ντροπή αλλά κι εμείς να τους ρίχνουμε άκυρο, μέχρι να μας αντιμετωπίσουν όπως είναι υποχρεωμένοι στην τελική! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Άλλοι 2 WD ήρθαν και σε εμένα με Speedex , όλα καλά , ευχαριστώ πολύ τον kob6931 για την εύρεση αυτης της Super ευκαιρίας , πάμε για άλλα τώρα ^^ :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proklos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ένα ακόμα ευχαριστώ στον ts κι ένα μεγάλο μπράβο στον όμιλο dixons... +1 Παρέλαβα κι εγω σημερα 2 WD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Η speedex σήμερα δεν θα έκανε άλλη δουλειά ! Όλη μέρα θα μοίραζε σκληρούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Παρέλαβα και εγώ 3 ωραιότατους δίσκους WD. Ευχαριστούμε Topic Starter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragontolis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Άλλη μια παραλαβή wd και απο εμένα .ένα ευχαριστώ στον topic starter και ένα μπράβο στο electroworld για την αντιμετώπιση προς τους πελάτες του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα μου τους φερανε στη κουτα χονδρικης!η οποια χωραγε εξι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα μου τους φερανε στη κουτα χονδρικης!η οποια χωραγε εξι! Δηλαδή πήρες 6; αν ναι..κάπως προκλητικό ποστ για εκείνους που δεν πρόλαβαν να πάρουν κανένα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή πήρες 6; αν ναι..κάπως προκλητικό ποστ για εκείνους που δεν πρόλαβαν να πάρουν κανένα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Καταλάβετε λίγο ότι δεν υπάρχει περιορισμός κομματιών αλλά time limit. Αυτοί που πρόλαβαν είναι όσοι έκανα τις παραγγελίες τους μέχρι το πρωί (δε θυμάμαι ώρα), μετά έβγαλαν τον ιομεγα από το site. Και άσχετο από αυτό, Αν πήρε 6 (γιατί από το ποστ του δε λέει ότι πήρε 6 αλλά η κούτα που του έστειλαν ήταν για 6) καλά έκανε, θα βολέψει όλη την οικογένεια με οικονομικό και ΚΑΛΟ δώρο. Δεν καταλαβαίνω τη λογική σας. Ακόμα και να τους πουλήσει για κέρδος, καλά κάνει, οικονομική κρίση έχουμε, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ζήσουμε. Ήταν πιο μάγκας από εσάς(εμάς) και πρόλαβε την προσφορά όταν εμείς ακόμα κοιμόμασταν. Ανάγκη θα έχει τα χρήματα, για να ζήσει το κάνει(δε μιλάω προσωπικά αλλά γενικότερα). Αν δε τα είχε ανάγκη πολύ απλά δε θα το έκανε. Το κάθε μαγαζάκι που πουλάει(πουλούσε) με 100% κέρδος γιατί δεν το κράζατε? Θα μου πείτε πλήρωνε φόρους. Αμ δε. Γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 μα κι εγω δεν τον κατηγορησα οτι πηρε 6...ρωτησα αν ειδες και το σχολιο ηταν αν τελικα πηρε 6, προφανως δεν ισχυει αν πχ πηρε τους μισους ξερω γω οσο για το σχολιο σου...δεν παει ομως ετσι ακριβως. αν ειναι ετσι, να το κλεισουμε το θρεντ των προσφορων, να αλιευει ο καθενας μας οτι μπορει και μετα να ερχεται να το πουλαει εδω...πως θα σου φαινοταν αν ο ts δεν το ειχε βαλει εδω, επερνε καμια 100αρια δισκους και τους πουλαγε μετα εδω προς 35 τον εναν; θα καβατζωνε τιποτα φιλους και οικογενεια και θα εβγαζε και περιπου ενα χιλιαρικακι σε καιρο κρισης οπως ειπες...γιατι να μην το κανει; δεν το εκανε ομως...ποσταρε εδω με κινδυνο κιολας αφου θα γινονταν πολλες παραγγελιες να μην παρει ουτε καν αυτος και βολευτηκε μπολικος κοσμος. οποτε θεωρω οτι θα πρεπει ολοι να δειχνουμε καποια εγκρατεια σε αντιστοιχες περιπτωσεις. θεωρω οτι εως 2 κομματια το ατομο ειναι λογικο, απο εκει και περα δεν δειχνεις αλληλεγγυη στους τριγυρω σου και δεν ειναι σωστο. μετα ο τριγυρω σου το λιγοτερο που μπορει να κανει θα ειναι να το σκεφτει να βαλει την προσφορα που θα βρει εδω. μην σκεφτομαστε μονο την παρταρα μας λοιπον....αλλος ενας σημαντικοτατος λογος που εχουμε φτασει ως εδω (μιας που το πηγες και προς τα εκει). btw εμενα ο ενας ηταν απλα τυλιγμενος (το κουτι) με ενα σαν αυτοκολλητο ναυλον (πολυ παιδευτηκα για να το βγαλω και να μη γινει το κουτι μ0υνι), ενω ο αλλος ηταν μεσα σε χαρτονιενο κουτι με αυτοκολλητη ταινια dixons south east...καπως ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πήρα 5, θα με πυροβολήσετε; Δεν θέλω ούτε να τους μεταπουλήσω ούτε να τους χαρίσω. Απλά έχω βάλει στο μάτι ένα qnap NAS για 5 δίσκους. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πάρω και τους 5. Περίμενα ένα mail που να λέει: πάρτε ένα και iΣτοΚαλό, όπως έγινε σε ανάλογη προσφορά του Πλαισίου λίγους μήνες νωρίτερα. Για το λόγο αυτό δεν παράγγειλα και μερικούς ακόμα για φίλους και εχθρούς. Θεωρώ πάντως ότι στην συγκεκριμένη προσφορά δεν υπήρχε (τελικά) θέμα τεμαχίων, αλλά χρόνου. Πιθανόν εταιρίες πληροφορικής να αγόρασαν και μερικές δεκάδες να τις μεταπουλήσουν. Οπότε μην τρωγόσαστε. Στην συγκεκριμένη προσφορά όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Το πιθανότερο πάντως είναι ο κότσος να έβγαλε και κέρδος. Είτε λάθος, είτε όχι μπράβο του για την τιμή και την εξυπηρέτηση. Βάζει τα γυαλιά σε πολλούς (όλους) στην Ελλάδα. Και ξανά ευχαριστώ στον topic starter. Να πω εδώ ότι έναν άνοιξα και το hard disk sentinel μου λέει ότι έχει κάποιο θέμα sector relocation με μεγάλα κόκκινα γράμματα. Αουτς! Άσχετο, μήπως να κοιτάξω αν υπάρχει firmware για δαύτους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.