Προς το περιεχόμενο

IOMEGA HDD 1TB 3,5" MONO 24 Euros!

kob6931

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 363
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μπορεί κάποιος από αυτούς που έχουν παραλάβει δίσκο να μου πει πότε έκανε την παραγγελία του ??? Ημερομηνία . Ευχαριστώ!!!

Γιατί δεν είναι λογικό να έχω κάνει παραγγελία από 7/9 και να μου λένε ότι θα σταλεί αύριο από την αποθήκη ο δίσκος μου και Τρίτη το αργότερο θα παραλάβω!! Και ούτε μου στείλανε email που να με ρωτάνε αν επιθυμώ να πάρω WD όπως έγινε σε πολλούς εδώ μέσα. Οι 7 εργάσιμες έγιναν 10 και δεν βρίσκω το λόγο.

Παρομοίως φίλε μου. Παράγγειλα το βράδυ της Δευτέρας (με το που έγινε εδώ γνωστή η προσφορά). Ενημέρωση καμία. Απλά η παραγγελία είναι υπό εκτέλεση.Χθές πήρα τηλ. και η υπάλληλος απλά μου είπε ότι το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και όταν είναι θα με ενημερώσουν. Ελπίζω από εβδομάδα να παραλάβω με αυτά που έγραψαν άλλοι φίλοι για παραλαβή WD 16/9.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 Σεπτεμβρη 12¨20

06/9/11 - 21:34 (θα ορκιζομουν οτι την εριξα κατα τις 6 το απογευμα... τελος παντων τωρα δε θυμαμαι τι εφαγα χθες :mrgreen: )

Παντως κι εγω ακομα περιμενω, οποτε ρε παιδια μην απορειτε και οσοι ειστε μετα τις 12 το βραδυ που εσκασε εδω... θα παρουμε λεμε, μην φοβαστε τιποτα!

ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ απο καταστημα να σας παραπεμψει στην αντιπροσωπεια. Ο νομος και τα δικαιωματα μας ισχυουν μονο οσο τα χρησιμοποιουμε και σε καθε περιπτωση ο νομος λεει να την πας στο plus και ΟΧΙ στην samsonite (απο κει και περα ας την στειλουν αυτοι εκει). Τωρα για την περιπτωση σου δεν ξερω τι μπορει να "παιξει" απο δικαιολογιες τυπου "την χαλασες εσυ λογω κακης μεταχειρισης", εκτος αν το ελαττωμα ειναι πραγματικο και διαπιστωνεται σχετικα ευκολα. Επισης αν επισκευαζεται θα στην επισκευασουν, αν αντικαθισταται με νεα θα στην αντικαταστησουν και τελος θα επιστραφουν χρηματα (με αυτη τη σειρα προτεραιοτητας).

Ξαναλεω ΜΗΝ στελνετε μονοι σας πραγματα σε αντιπροσωπειες. Προσφατα εστειλα ολοκαινουργια καμερα toshiba camileo (αξια αγορας 59 ευρω) και με χρεωσαν 20 ευρω μεταφορικα με κουριερ για να μου στειλουν την αντικατασταση (ΝΑΙ, η "κορυφαια" στο service Toshiba). Δεν το δεχθηκα αλλα επικοινωνησα με τις "προστασιες" καταναλωτων και μου ειπαν απο τη στιγμη που "εσπασα" το δικαιωμα/υποχρεωση μου να τη στειλω στο καταστημα αγορας εχασα το δικαιωμα στα δωρεαν μεταφορικα λογω επισκευης/αντικαταστασης ελαττωματικου κλπ, οποτε απο το να "χαθει" την παρελαβα τελικα με μαυρη καρδια και μια κοκκινη καρτα για την toshiba.

YΓ: Γι αυτο προτιμω τον Κωτσο. Γιατι δυο φορες που πηγα πισω με καποιο προβλημα με δεχθηκαν οπως τα σοβαρα μαγαζια στο εξωτερικο (και σε συγκριση με τα μαγαζακια εδω θα ελεγα με τιμες ευεργετη).

ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ....εστειλαν κουριερ με δικα τους εξοδα...ευχαριστω!!

Σήμερα παρέλαβα WD χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση οτι θα έρθει courier.

Έβαλα το HDD Sentinel και φοράει δίσκο WDC WD 3200KS-00FB0.

Επιπλέον όμως στο Health του δίσκου μου βγάζει 5 bad sectors και το παρακάτω μύνημα.

The drive found 5 bad sectors during its self test.

There are 5 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.

At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.

It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.

No actions needed.

Το εμφανίζει σε κανέναν άλλο αυτό που έχει παραλάβει WD?

παρέλαβα σήμερα έναν WD Elemnents

δεν τους είχα ενοχλήσει, ούτε και εκείνοι..

Νά'ναι καλά το Electroworld, που και στο παρελθόν έχει επιδείξει

παρόμοια σωστή συμπεριφορά,

όπως επίσης και το παιδί που αρχικά πόσταρε την προσφορά! :-D

Σήμερα παρέλαβα WD χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση οτι θα έρθει courier.

Έβαλα το HDD Sentinel και φοράει δίσκο WDC WD 3200KS-00FB0.

Επιπλέον όμως στο Health του δίσκου μου βγάζει 5 bad sectors και το παρακάτω μύνημα.

Το εμφανίζει σε κανέναν άλλο αυτό που έχει παραλάβει WD?

Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί ο δίσκος που λες δεν παραπέμπει σε 1ΤΒ?

Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί ο δίσκος που λες δεν παραπέμπει σε 1ΤΒ?

Γιατί είμαι τρόμπας!

Ποστάρισα τα στοιχεία ενός 320αρι εσωτερικό που έχω ο οποίος όντως πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα γιατί αργεί να μου ανοίξει.

Εδώ λοιπόν ποιόν δίσκο έχει μέσα ο 1000αρης WDC WD10EARS-00MVWB1.

Πριν λιγο παρελαβα και γω...

Δεν μου ειχαν στειλει τιποτα για αλλαγη δισκου ουτε τους ειχα παρει τηλ.

Η παραγγελια ειχε γινει--> 07/09/11 - 2:32

Και εγω μολις παρέλαβα τον WD, ειχα πάρει και εμαιλ αλλαγής.

Στο σιτε ακόμα λέει "Υπό εκτέλεση" οπότε μη περιμένετε να αλλάξει αυτό...

Η παραγγελια εγινε στις 07/09 00:55.

παιδια, μολις παρελαβα κι εγω τον WD (μοντ. WDBAAU0010HBK)..!!!!

παραπανω απο αψογο το electroworld σε αυτη την προσφορα! θα μπορουσε να πει, κυριοι, σε προσφορα ηταν ο IOMEGA, τελειωσαν τα κομματια και παπαλα! να μεναμε με την γλυκα..!! αλλα αυτοι προχωρησαν παραπερα, σε αντικατασταση του δισκου της αρχικης προσφορας με αλλον -κατ'εμε καλυτερο ακομα!! μπραβο τους!

και εις αλλα με υγεια....!!!!!! :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...