Tomahawk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί κάνετε σαν παλαβοί... Λοιπόν, έχουμε αναφέρει τόσες φορές το τι σημαίνει "έχει παραδοθεί", "υπο εκτέλεση" κλπ... Όποιος δεν έχει παραλάβει (σίγουρα οι περισσότεροι) εάν δεν έχετε λάβει e-mail θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για να δείτε τη πορεία την παραγγελίας σας. Φυσικά και δε θα "έπρεπε" να έχεις παραλάβει φίλε geornirv γιατί η παράδοση γίνεται σε διάστημα 7 (ή και περισσότερων ημερών) λόγω έλλειψης stock... Δυστυχώς βλέπω άτομα τα οποία πνίγονται σε μια κουταλιά νερό και δε κάνουν το αυτονόητο, να πάρουν τηλέφωνο στην αλυσίδα να συνεννοηθούν και να μάθουν ακριβώς σε ποιό στάδιο βρίσκεται η παραγγελίας. Ούτε σε μένα ήρθε e-mail οπότε την μεθεπόμενη μέρα τηλεφώνησα, όταν μου είπαν δείτε το e-mail, τους απάντησα οτι δεν έχω λάβει κάτι, οπότε με ενημέρωσαν και μου έστειλαν μετά απο λίγο mail για την αλλαγή του προϊόντος σε WD. Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanniliki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικα θα παραλαβουμε τελη Σεπτεμβρη που ειπαν οτι θα εχουν παραλαβη... οποτε παιδες υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως στο site τους ο WD είναι άμεσα διαθέσιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί κάνετε σαν παλαβοί... Λοιπόν, έχουμε αναφέρει τόσες φορές το τι σημαίνει "έχει παραδοθεί", "υπο εκτέλεση" κλπ... Όποιος δεν έχει παραλάβει (σίγουρα οι περισσότεροι) εάν δεν έχετε λάβει e-mail θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για να δείτε τη πορεία την παραγγελίας σας. Φυσικά και δε θα "έπρεπε" να έχεις παραλάβει φίλε geornirv γιατί η παράδοση γίνεται σε διάστημα 7 (ή και περισσότερων ημερών) λόγω έλλειψης stock... Δυστυχώς βλέπω άτομα τα οποία πνίγονται σε μια κουταλιά νερό και δε κάνουν το αυτονόητο, να πάρουν τηλέφωνο στην αλυσίδα να συνεννοηθούν και να μάθουν ακριβώς σε ποιό στάδιο βρίσκεται η παραγγελίας. Ούτε σε μένα ήρθε e-mail οπότε την μεθεπόμενη μέρα τηλεφώνησα, όταν μου είπαν δείτε το e-mail, τους απάντησα οτι δεν έχω λάβει κάτι, οπότε με ενημέρωσαν και μου έστειλαν μετά απο λίγο mail για την αλλαγή του προϊόντος σε WD. Φιλικά Μάλλον δεν διάβασες το post μου. Δεν κάνω σαν παλαβός ούτε πνίγομαι σε 1 κουταλιά νερό. Είπα ότι μου έχει έρθει email από την πρώτη στιγμή δηλ από τις 7/9 αλλά αναφέρει iomega και όχι wd καιναι μεν σε 7 εργάσιμες πρέπει να παραλάβω αλλά είπα ότι νομίζω πως κάποιοι πήρανε ήδη εδώ μέσα τον σκληρό και τον παραγγείλαμε την ίδια ημερομηνία. Πώς γίνετε αυτό ?? Δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας?? Δηλ αφού δεν μου ήρθε νέο email με αλλαγή σε wd δεν έπρεπε να παραλαβω ?? Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanari Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 πάρε τηλέφωνο και ρώτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 πάρε τηλέφωνο και ρώτα!!! Λες να μην πήρα !!!! Δεν ήξεραν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Και σε μενα είναι " υπο εκτέλεση " αλλά ακόμη τίποτα , θα σας παρουν τηλεφωνο από το αρμόδιο τμήμα λεει και μάλλον κατά τέλη Σεπτέβρη το βλέπω ... @JIMBOAthens 14/9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ...και μάλλον κατά Σεπτέβρη το βλέπω ... Γιατί, τώρα τι έχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν την δευτέρα θα τα έχω. Παραλαμβάνουν στις 16/9 (WD). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1zmo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 επιβεβαιωνω τον φιλο παραπανω.Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια δευτερα παραλαμβανω κ εγω.(WD) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα παιδια ηρθε σημερα WD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως παιδιά, οφείλουμε να ομολογήσουμε και να ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ότι ειναι από τις ελάχιστες αλυσίδες, αν όχι η μόνη, που τιμάει, όσο μπορεί, τις online παραγγελίες. Εστω και για όσους τυχερούς παραλάβουν. Σε Multirama, πλαισιο, public, κλπ, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να σκιστούν για να βρούν αντίστοιχο προιόν...κατ'ευθείαν άκυρη παραγγελία κ μούγγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεί κάποιος από αυτούς που έχουν παραλάβει δίσκο να μου πει πότε έκανε την παραγγελία του ??? Ημερομηνία . Ευχαριστώ!!! Γιατί δεν είναι λογικό να έχω κάνει παραγγελία από 7/9 και να μου λένε ότι θα σταλεί αύριο από την αποθήκη ο δίσκος μου και Τρίτη το αργότερο θα παραλάβω!! Και ούτε μου στείλανε email που να με ρωτάνε αν επιθυμώ να πάρω WD όπως έγινε σε πολλούς εδώ μέσα. Οι 7 εργάσιμες έγιναν 10 και δεν βρίσκω το λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα παιδια ηρθε σημερα WD Επαρχία, αντικαταβολή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanniliki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεί κάποιος από αυτούς που έχουν παραλάβει δίσκο να μου πει πότε έκανε την παραγγελία του ??? Ημερομηνία . Ευχαριστώ!!! Γιατί δεν είναι λογικό να έχω κάνει παραγγελία από 7/9 και να μου λένε ότι θα σταλεί αύριο από την αποθήκη ο δίσκος μου και Τρίτη το αργότερο θα παραλάβω!! Και ούτε μου στείλανε email που να με ρωτάνε αν επιθυμώ να πάρω WD όπως έγινε σε πολλούς εδώ μέσα. Οι 7 εργάσιμες έγιναν 10 και δεν βρίσκω το λόγο. Αδερφε εγω ειχα κανει την παραγγελεια 7 Σεπτεμβριου κατα την 01:00 και ουτε εμενα μου ηρθε καποιο mail για αντικατασταση, μεχρι που πηρα τηλ και μου ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση προιοντος αλλα δεν μου ειπαν ουτε πότε ουτε τπτ. Απο επαρχια και εγω και ακομα δεν μου ηρθε. θα παιζει τιποτα με το στοκ οποτε υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.