Προς το περιεχόμενο

IOMEGA HDD 1TB 3,5" MONO 24 Euros!

kob6931

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 363
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Iomega ή WD?

WD φιλε μου....αποψη μου ειναι πως δε νομιζω να παρουν πανω απο 2 με 3 ατομα Iomega ... οπως ειχε γινει και τοτε με τις 2.5" ... και τοτε ειχα παραλαβει WD ....μια χαρα μας εχει φτιαξει το Electroworld.... :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα και σήμερα για 2η συνεχόμενη ημέρα (αφού άκρη χτες δεν έβγαλα και ούτε κλασσικά ε-mail στείλανε) η υπάλληλος από τα κεντρικά με ενημέρωσε ότι θα μου στείλουν τους δίσκους μόλις τους παραλάβουν τέλος του μήνα!!!!!!!!!!!!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα και σήμερα για 2η συνεχόμενη ημέρα (αφού άκρη χτες δεν έβγαλα και ούτε κλασσικά ε-mail στείλανε) η υπάλληλος από τα κεντρικά με ενημέρωσε ότι θα μου στείλουν τους δίσκους μόλις τους παραλάβουν τέλος του μήνα!!!!!!!!!!!!

Ας είναι και τα Χριστούγεννα, εμένα προσωπικά δε με απασχολεί πότε θα έρθει. Το θέμα είναι να φανούν σωστοί και να πάρουν όλοι όσοι παρήγγειλαν.

Ας είναι και τα Χριστούγεννα, εμένα προσωπικά δε με απασχολεί πότε θα έρθει. Το θέμα είναι να φανούν σωστοί και να πάρουν όλοι όσοι παρήγγειλαν.

+1

Κράζουμε αυτούς που μας "γραφουν" λέγοντας απλά λάθος καναμε τελος..

Θα κράζουμε και αυτούς που συμπεριφέρονται σωστά δίνοντάς μας ένα ακόμα καλύτερο προϊών ως αποζημίωση???

ΤΙ Σ**** ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΛΔ???

Για μενα..

Respect σε DIXON και getitnow!

ΠΟΤΕ δεν ήταν μπακάληδες σαν άλλους!

κι εγω που πηρα τηλ σημερα να μαθω τι γινεται, το ιδιο μου ειπαν! προς το τελος του μηνα θα παραλαβουν την παρτιδα με τους WD..!! καθως επειδη οι IOMEGA τελειωσαν, τους αντικατεστησαν με WD..! :wub:

ας μας πει καποιος, μονο, που εχει παραλαβει WD, ποιο μοντελο περιεχει..!!!

και να ευχαριστησω με τη σειρα μου τον topic starter, kob6931...!!!!

Κράζουμε αυτούς που μας "γραφουν" λέγοντας απλά λάθος καναμε τελος..

Θα κράζουμε και αυτούς που συμπεριφέρονται σωστά δίνοντάς μας ένα ακόμα καλύτερο προϊών ως αποζημίωση???

ΤΙ Σ**** ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΛΔ???

Για μενα..

Respect σε DIXON και getitnow!

ΠΟΤΕ δεν ήταν μπακάληδες σαν άλλους!

:confused:

:confused:

Για την οθονη , motherboards κτλ κτλ.. οταν τελειώσαν αποθέματα έδωσαν καλύτερα. δεν είπαν δεν έχουμε σαν μερικούς μπακάληδες!

Και δεν ειναι offtopic.. εδω μιλάνε gia margins kai mark-ups :D

Βy the way αν θελει καποιος ας ποσταρει αυτη την περιπτωση...

http://www.e-hw.gr/ViewShopProduct.aspx?ProductId=905233 (61 ευρω λεει αυτη τη στιγμη)

Εγω εχω ηδη ριξει παραγγελια (αλλα πρωτη φορα τους ακουω δε ξερω κατα ποσο ειναι φερεγγυοι).

Mια που γυρισε και στον "επαγγελματισμο" το θεμα, να ενημερωσω οτι αξιζουν πολλα μπραβο στο παραπανω καταστημα που μου εστειλε τρεις απο τους παραπανω (του λινκ) δισκους (οι δυο για φιλους για μη με κραζετε :-D) στα 54 ευρω εκαστος (+6 μεταφορικα με ACS) και σε συσκευασια με ενα θεοχοντρο αφρολεξοκουτο! Σε επομενη αντιστοιχη περιπτωση θα τους ξαναπροτιμησω!

Για την οθονη , motherboards κτλ κτλ.. οταν τελειώσαν αποθέματα έδωσαν καλύτερα. δεν είπαν δεν έχουμε σαν μερικούς μπακάληδες!

Και δεν ειναι offtopic.. εδω μιλάνε gia margins kai mark-ups :D

το getitnow? :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...