ipal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Περιμενω (απο περιεργεια αυτη τη φορα) να μας πει ο σχετικος ποσο (κοστος) βγαινει ο δισκος απο το εργοστασιο... 25-40% κατα καιρους βγαινουν διαφορα νουμερα π.χ. για το ps3,iphone κλπ. υπαρχει κ αυτο αλλα δεν κατεχω... http://www.oecd.org/dataoecd/32/56/1863340.pdf
giorginho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα για το PS3 λενε ολοι οτι τον πρωτο καιρο η Sony το δινει με... χασουρα (για να ρεφαρει και να κερδισει απο τα παιχνιδια), τωρα ποσο ευσταθει δεν ξερω αλλα εχω καποιες (αβασιμες και καθαρα προσωπικες) αμφιβολιες. Εγω ρωτησα γιατι πραγματικα απορω εδω και χρονια γιατι στο καλο η "μαμα" εταιρια που εχει και τα εργοστασια να ειναι η πιο ακριβη πωλητρια στην αγορα!!! Αν εχει ΤΟΣΟ σε αυτους, τι να πω...
Chief90 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω ρωτησα γιατι πραγματικα απορω εδω και χρονια γιατι στο καλο η "μαμα" εταιρια που εχει και τα εργοστασια να ειναι η πιο ακριβη πωλητρια στην αγορα!!! Αν εχει ΤΟΣΟ σε αυτους, τι να πω... μα για να πουλάνε και οι άλλες εταιρίες που αγοράζουν απο την μαμά (εννοείτε σε πιο χαμηλές τιμές απο τις τιμές που πουλαει η μαμά εταιρία σε εμάς ). δεν μπορεί η wd να ανοίξει 1000000 καταστήματα για να πουλαει μόνο δίσκους της
newtech Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 25-40% κατα καιρους βγαινουν διαφορα νουμερα π.χ. για το ps3,iphone κλπ. υπαρχει κ αυτο αλλα δεν κατεχω... http://www.oecd.org/dataoecd/32/56/1863340.pdf χααχχααχχα (οχι ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΖΩ , ΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΕΛΑΩ) YOU ARE THE MAN μας πρήξατε και δεν έχετε τίποτε αλλο να κάνετε.. Ο ενας το ενα ο αλλος το αλλο.. και απο μια προσφορά αλλοι ζητανε usb 3.0 2tb αλλοι λενε οτι και ετσι κερδος εχουν κτλ.. Διαβαστε το παρον που αναρτησε ο φιλος ή αν πιστευετε οτι ειναι χακαρισμενο http://ideas.repec.org/p/oec/ecoaaa/162-en.html και απο εδω.. ΕΓΡΑΨΕΣ! και να μιλάμε πλέων μόνο για τον δίσκο και οχι οτι του καπνίσει του καθενός. Μπαίνει ενας να δει τι έγινε και διαβάζει 100 ασχετα.. δεν ειναι δικαιο αυτο!
user27 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Παρόμοια. Πήρα τηλ. μόλις, αν και η παραγγελία φαίνεται "Υπό Εκτέλεση" και μου είπαν και μένα για έλλειψη δίσκων και ότι θα καθυστερήσει η παράδοση καμιά δεκαριά μέρες !!!!! Να σημειώσω ότι παράγγειλα δύο δίσκους από Electro, παράδοση στο σπίτι σε 7 εργάσιμες, με επιβάρυνση 3€. Η δικη μου περιπτωση ειναι διαφορετικη γιατι εκανα παραγγελια για παραλαβη απτο καταστημα.Εγω δεν καταλαβαινω,εφοσον οι κρατησεις ισχυουν μονο για παραλαβη αυθημερον, γιατι εχουνε κρατησει ενα δισκο την ημερα πεμπτη για καποιον αλλο, ενω εγω ειχα ηδη κανει κρατηση τεταρτη?
xouzel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Η δικη μου περιπτωση ειναι διαφορετικη γιατι εκανα παραγγελια για παραλαβη απτο καταστημα.Εγω δεν καταλαβαινω,εφοσον οι κρατησεις ισχυουν μονο για παραλαβη αυθημερον, γιατι εχουνε κρατησει ενα δισκο την ημερα πεμπτη για καποιον αλλο, ενω εγω ειχα ηδη κανει κρατηση τεταρτη? Νομίζω είναι εμφανέστερο του εμφανούς !! Όταν πέφτουν έτσι ξαφνικά χιλιάδες παραγγελίες, επικρατεί ένα μικρό χάος και λάθη είναι φυσιολογικό να γίνονται. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουμε λιιιιιιιιιιγη υπομονή. Όλα, τα θέλουμε ΧΤΕΣ. Αθάνατοι Ελληνάρες (μαζί και γω, έτσι ;
user27 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μα υποτιθεται οτι η υπηρεσια της ηλεκτρονικης παραγγελιας-κρατησης για παραλαβη αυθημερον λυνει αυτα τα προβληματα συνωστισμων.Ωραια το δεχομαι και ανθρωπινο ειναι οτι οι δυο δισκοι πουληθηκαν γιατι δεν ειχαν ακομη ελεγξει τα email κρατησης αλλα το οτι κρατησανε εναν τελευταιο δισκο ημερα πεμπτη ενω εγω τον παρηγγηλα τεταρτη βγαζει ματι οτι εβαλε το χερακι του ο ελληναρας που ανεφερες πριν!
nek4d Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 παρέλαβα σήμερα με courier στο νησι, τους 5 δίσκους (για μηδενικά μεταφορικά) που είχα παραγγείλει!
xouzel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μα υποτιθεται οτι η υπηρεσια της ηλεκτρονικης παραγγελιας-κρατησης για παραλαβη αυθημερον λυνει αυτα τα προβληματα συνωστισμων.Ωραια το δεχομαι και ανθρωπινο ειναι οτι οι δυο δισκοι πουληθηκαν γιατι δεν ειχαν ακομη ελεγξει τα email κρατησης αλλα το οτι κρατησανε εναν τελευταιο δισκο ημερα πεμπτη ενω εγω τον παρηγγηλα τεταρτη βγαζει ματι οτι εβαλε το χερακι του ο ελληναρας που ανεφερες πριν! Φίλε μου, this is Greece (AND Greeks) 100% !!!!
eko13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αντε ακομα να βγουμε για πουλημα με κανα 40ρικο?
Galaxy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αντε ακομα να βγουμε για πουλημα με κανα 40ρικο? Μμμ καλή ιδέα ^^ :devil:
yanniliki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Και σε εμενα κλασικα ακομα κανενα mail και στην κατασταση παραγγελιας ξαναλλαξε σε ''εχει παραληφθει'', οποτε ξαναπαιρνω τηλ και μου λενε οτι μου εχουν στειλει e-mail για την αντικατασταση, και οτι η αντικατασταση θα γινει κανονικα με παρομοιο προιον.. εγω φυσικα δεν εχω παρει τιποτα, αλλα οπως ειπαν θα μου στειλουν παρομοιο προιον... και συνεχιζουμε....
Galaxy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Και σε εμενα κλασικα ακομα κανενα mail και στην κατασταση παραγγελιας ξαναλλαξε σε ''εχει παραληφθει'', οποτε ξαναπαιρνω τηλ και μου λενε οτι μου εχουν στειλει e-mail για την αντικατασταση, και οτι η αντικατασταση θα γινει κανονικα με παρομοιο προιον.. εγω φυσικα δεν εχω παρει τιποτα, αλλα οπως ειπαν θα μου στειλουν παρομοιο προιον... και συνεχιζουμε.... Το ιδιο και σε μενα αλλα με το τηλ δεν εβγαλα ακρη ακριβως οπως και εσυ , αρα απλα περιμένω ? Για να δουμε
ipal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Το ιδιο και σε μενα αλλα με το τηλ δεν εβγαλα ακρη ακριβως οπως και εσυ , αρα απλα περιμένω ? Για να δουμε επισης τα ιδια.
tigersgate6 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλοι μου ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω πως ο δισκος βρισκετε στα χερια μου παρελαβα πριν απο 5 λεπτα απο Speedex Τριπολης ..και σε εμενα δεν ειχαν στειλει mail αλλα σε επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν πως η αποστολη θα γινει κανονικα ...και για ακομα μια φορα ευχαριστω το φιλο που μας ενημερωσε για τη προσφορα και το Electroworld για την αριστη συμπεριφορα του (επισης για μια φορα ακομα παρελαβα προιοντα του Electroworld σε τσαντουλα του Κωτσου ... μεταξυ μας μην μαθευτει προς τα εξω οτι ειναι το ιδιο καταστημα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.