giorginho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Aν ειχαν προμηθευτει πριν Χ καιρο (βαλτε οσο νομιζετε 10 μηνες... 2 χρονια...?) αυτον τον δισκο σε ΤΕΤΟΙΑ τιμη τοτε μπαινω στην μπιζνα ΑΥΡΙΟ πρωι-πρωι... Βy the way αν θελει καποιος ας ποσταρει αυτη την περιπτωση... http://www.e-hw.gr/ViewShopProduct.aspx?ProductId=905233 (61 ευρω λεει αυτη τη στιγμη) Εγω εχω ηδη ριξει παραγγελια (αλλα πρωτη φορα τους ακουω δε ξερω κατα ποσο ειναι φερεγγυοι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιος μίλησε για 10 μήνες..2 χρόνια κτλ; και ποιος μίλησε μόνο για κόστος; να υποθέσω ή δεν σχολιάζεις το δικό μου ποστ, ή δεν διαβασες το δικό μου ποστ καλά (αν αυτό σχολιαζεις), ή είδες αλλά προτιμάς να απαλειψεις το ότι μίλησα και για μικρή χασούρα (αν πάλι το δικό μου ποστ σχολιαζεις), προκειμένου να αναπτύξεις το σχόλιο σου. Κατά τα αλλά, μπες αν θες στον κόσμο των επιχειρήσεων να δεις τη γλυκα. κάποτε είπαμε υπήρχαν πολυτέλειες, τώρα είναι ζόρικα, αλλά τα ποσοστα κέρδους δεν έχουν πέσει...τουλάχιστον όχι όσο θα πρεπε, ίσως δεν έχουν σφίξει ακόμα πολύ τα γαλατά για όλους...για εκείνους που έχουν σφίξει βλέπουμε αληθινές προσφορές..κυρίως για τον λόγο που είπα, ξεφορτωμα αδιαθετου εμπορευματος προς αντικατάσταση με νέο ώστε να κινείται η επιχείρηση. Η σημείωση μου για υμείς κι όχι ημείς προφανώς ισχύει Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 το αδιαθετο στοκ προιοντων ειναι οτι χειροτερο για μια επιχειρηση, οποτε προτιμουν να δωσουν σε τιμες κοστους (γιατι κατι τετοιες ειναι οντως οι τιμες κοστους) η και με μικρη χασουρα στην τελικη, Oριζεις σε παρακαλω το "μικρη"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου δώσω τα τηλέφωνα επικοινωνίας με electro και κωτσο να ρωτήσεις να σου πουν ακριβώς; μην τυχόν και πέσω κανα λεπτό έξω και μου λες ότι σου λέω ανακρίβειες. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Aπο 65 ευρω αρχικη στα 24 μιλαμε για λιγα σεντς;;; Και το "κατι τετοιες ειναι οντως οι τιμες κοστους" πού αναφερεται, σε αλλα προϊοντα; Αυτο που ξερω ειναι οτι μπορει να παρουν "μπονους" απο τους προμηθευτες καποια τεμαχια οποτε τα δινουν σε εξευτελιστικες σχετικα τιμες (ή πετανε και το υπολοιπο στοκ στον αλγοριθμο και τα δινουν ολα με μια καλη μειωση), ή να παρουν μια στο τοσο μια καλη προσφορα απο καποιον προμηθευτη (μιλαμε για κανα 20-25% κατω) αλλα για μειωσεις του 60-70% σε νορμαλ συνθηκες ξαναλεω πολυ θα μου αρεσε αλλα δεν γινεται. Εσενα σου ειπαν στο τηλεφωνο τις τιμες που τα προμηθευτηκαν δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Συγγνώμη...νομίζεις εσύ ότι τα 65 πχ είναι η τιμή που τα παίρνουν χονδρική και τόσο στο δίνουν κι εσένα; τι είναι; Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση (ΜΚΟ); που ακόμα κι αυτές έχουν κάποια κέρδη (κέρδη!), με τα οποία όμως καλύπτουν λειτουργικά τους έξοδα, άρα στο τέλος δεν υπάρχει κέρδος, έχουν ισοσκελισμενους ισολογισμούς. τι κάθομαι και μιλάω; προφανώς από εμπόριο (δεν έχεις δει τιμολόγια αγοράς από προμηθευτή που για να βγουν τιμές για τελικό καταναλωτή υπολογίζονται με τουλάχιστον 100% επανω στην τιμή από τον προμηθευτη - πολύ κοντά στο παράδειγμα μας ε; ) δεν έχεις σχέση, οπότε δεν ασχολούμαι άλλο. Όλο και κάποιος θα βρεθεί που να θέλει να ασχοληθεί και να σου λύσει απορίες. Εγώ στο παρόν θρεντ θα επανέλθω μόνο για θετικό/αρνητικό ποστ ανάλογα με την εξέλιξη. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Σε παραπεμπω σε διπλανο thread που ειχε γινει χαμος με το visionstudio (που συνηθως εχει τις χαμηλοτερες τιμες σε δισκους) και ειχε βγει ο υπευθυνος και προτεινε να πολησει σε τιμες κοστους. Δειξε μου εσυ 100% κερδος και σου λεω πιανω δουλεια αυριο κιολας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου με τη σειρα μου ευχαριστησω το παιδι που "σφηριξε" την προσφορα να σας πω την ιστορια μου. Εκανα παραγγελια στις 1:16 ξημερωματα τεταρτης για παραλαβη απτο καταστημα.Μου στελνουν mail αμεσως με την κατασταση "Εχει παραληφθει" και να περασω να το παρω μεχρι το τελος της εργασιμης μερας αλλιως ακυρωνεται η παραγγελια. Χθες τεταρτη λοιπον επειδη ειχα πολλες δουλειες να κανω δεν καταφερα να παω νωριτερα και πηγα στις 8μιση το βραδυ.Λεω τα στοιχεια μου και μετα απο πολυ ωρα ψαξιμο μου λενε οτι δεν εχει ερθει τιποτα για μενα και να περασω παλι σημερα.Παω παλι σημερα λοιπον και μετα απο αλλο τοσο ψαξιμο μου λενε οτι εξαντληθηκε το προιον γιατι απτη στιγμη της παραγγελιας μου ενω υπηρχαν 3 δισκοι στο καταστημα προλαβαν και πηραν τους δυο και υπαρχει ο τριτος αλλα τον κρατησανε σε ενα αλλο ονομα.Ακομα δεν μου εχει ερθει αλλο email.Τι καταλαβαινετε εσεις?Υπαρχει κανεις αλλος στην ιδια περιπτωση μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ωχουυυυ...αμα σου λέω άσχετος, συνεχώς με επιβεβαιωνεις. τώρα μου λες και συγκρίνεις το κάθε visionstudio (ουσιαστικά δηλαδή ένα και μόνο κατάστημα, μια προσωπική επιχείρηση) με το δίκτυο electroworld και κωτσοβολου (από μόνα τους μεγάλα δίκτυα)...αλλά δηλαδή με τον τεράστιο όμιλο Dixons. Πως το βλέπεις φίλε μου...από τον ίδιο προμηθευτη αγοράζουν; τις ίδιες ποσότητες; στις ίδιες τιμές; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου με τη σειρα μου ευχαριστησω το παιδι που "σφηριξε" την προσφορα να σας πω την ιστορια μου. Εκανα παραγγελια στις 1:16 ξημερωματα τεταρτης για παραλαβη απτο καταστημα.Μου στελνουν mail αμεσως με την κατασταση "Εχει παραληφθει" και να περασω να το παρω μεχρι το τελος της εργασιμης μερας αλλιως ακυρωνεται η παραγγελια. Χθες τεταρτη λοιπον επειδη ειχα πολλες δουλειες να κανω δεν καταφερα να παω νωριτερα και πηγα στις 8μιση το βραδυ.Λεω τα στοιχεια μου και μετα απο πολυ ωρα ψαξιμο μου λενε οτι δεν εχει ερθει τιποτα για μενα και να περασω παλι σημερα.Παω παλι σημερα λοιπον και μετα απο αλλο τοσο ψαξιμο μου λενε οτι εξαντληθηκε το προιον γιατι απτη στιγμη της παραγγελιας μου ενω υπηρχαν 3 δισκοι στο καταστημα προλαβαν και πηραν τους δυο και υπαρχει ο τριτος αλλα τον κρατησανε σε ενα αλλο ονομα.Ακομα δεν μου εχει ερθει αλλο email.Τι καταλαβαινετε εσεις?Υπαρχει κανεις αλλος στην ιδια περιπτωση μου? Παρόμοια. Πήρα τηλ. μόλις, αν και η παραγγελία φαίνεται "Υπό Εκτέλεση" και μου είπαν και μένα για έλλειψη δίσκων και ότι θα καθυστερήσει η παράδοση καμιά δεκαριά μέρες !!!!! Να σημειώσω ότι παράγγειλα δύο δίσκους από Electro, παράδοση στο σπίτι σε 7 εργάσιμες, με επιβάρυνση 3€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Περιμενω (απο περιεργεια αυτη τη φορα) να μας πει ο σχετικος ποσο (κοστος) βγαινει ο δισκος απο το εργοστασιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά 100% κέρδη στο εμπόριο υπολογιστών δεν παίζουν (σε τέτοια είδη τουλάχιστον.. μη μου πεις για κινέζικα καλώδια οκ...) Όσο για το τρομακτικό.. αναφερόμουν πιο πολύ στο τρομακτικό και οχι στο post σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 εσυ δεν θαμπωθηκες ε; δεν πειραζει φιλε μου, εκεινοι που επρεπε να θαμπωθουν θαμπωθηκαν. ελαβα σχετικο τηλεφωνημα πριν λιγο, αν γινουν οσα μου ειπαν (που πιστευω ειναι το πιθανοτερο) θα επανελθω με θετικο ποστ, αν οχι..επισης θα επανελθω απλα να τονισω οτι ο ιδιος ακριβως υπευθυνος ιντερνετικων πωλησεων που χτες μου ελεγε για ακυρωση (και που μου ελεγε οτι τα δυο δικτυα ειναι διαφορετικα), σημερα μου ειπε οτι θα παραδοθει με αντικαταβολη αλλα θα πρεπει να πληρωσω τα +3 ευρω (και με ενημερωσε τοσο για την παραγγελια μεσω electro οσο και εκεινη του κωτσου...ξεχαστηκα ομως και δεν τον ρωτησα αν τελικα ειναι η δεν ειναι διαφορετικα δικτυα που μου ειπε χτες ). χμμ..τι ακριβως προβλημα εχεις ως προς την εγκυροτητα του ποστ; αν ειναι πες μου να στο λυσω γιατι εγω το εκανα και οχι..δεν θα μου στειλουν 2τερα αλλα 1, οπως ακριβως παρηγγειλα (μην σου πω και πληρωσα κιολας, οπως λεω και στο ποστ) και γενικα παιδια, να ξερετε οτι στους καιρους ειδικα που ζουμε, το αδιαθετο στοκ προιοντων ειναι οτι χειροτερο για μια επιχειρηση, οποτε προτιμουν να δωσουν σε τιμες κοστους (γιατι κατι τετοιες ειναι οντως οι τιμες κοστους) η και με μικρη χασουρα στην τελικη, ωστε να μπορεσουν να ξεφορτωθουν το υπαρχον και να ανανεωσουν εμπορευμα. δεν εχουν πολυτελειες οπως παλιοτερα να κρατουν εμπορευμα και να το διαθετουν σιγα σιγα (με μουφα κυριως προσφορες)...τωρα τα οικονομικα ειναι ζητημα επιβιωσης της επιχειρησης. ισως αμα ξυπνησουμε (υμεις...προσοχη, οχι ημεις!!) σαν καταναλωτες να μπορεσουμε επιτελους να εχουμε τιμες της προκοπης. Οι αντιπροτάσεις είχαν ξεκινήσει πριν το δημοσίευμα στο tromaktiko, εσύ πίστευε ότι θέλεις. Εγώ απλά πιστεύω ότι δεν βοήθησε σε κάτι τη στιγμή που η εταιρία ήδη είχε κινηθεί. Όπως και να έχει να χαρείτε τους δίσκους και καλά κατεβάσματα (νόμιμα.πάντα. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ειλικρινά...διαβασες καθόλου σε σχέση με το τι έγινε η απλά να χαμε να λέγαμε; γιατί αν εσύ από όλα αυτα, κατάλαβες ότι οι αντικαταστάσεις γενικά ξεκίνησαν λόγω του ποστ, ότι αυτός ήταν ο σκοπός κι όχι το συγκεκριμένο πρόβλημα που προέκυψε...τι να πω, απλά θα κάνω πίσω λογω της προφανούς ανεπαρκειας κατανόησης. Καλή συνέχεια. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 πολύ εύθικτος μας το παίζεις και καμπόσος, δε νομίζεις? άλλος ένας ξύπνιος που εδώ και δύο μέρες ασχολείται με το αν θα πάρει ένα δίσκο ή όχι ,αν έχεις χρόνο συνέχισε το ξεκατίνιασμα με κανέναν άλλο, λόγω της προφανούς ανεπάρκειας κατανόησης δε συνεχίζω, Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.