PanosCy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα επεσαν καλες προσφορες αυτο το καλοκαιρι πριν κανα δυο εβδομαδες πηρα τον Samsung Spinpoint F1 1TB απο πλαισιο 29 ευρω και τωρα αυτο,μια χαρα τελικα και η κριση εχει και ευκαιριες Να σε ρωτήσω, ανέφερες την προσφορά αυτή εδώ τότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Να σε ρωτήσω, ανέφερες την προσφορά αυτή εδώ τότε; μαλλον οχι! πρωτη φορα ακουω γι αυτη την προσφορα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 και που εβαζες παραλαβη μετα σου βγαζε διευθυνση για αποστολη στο σπιτι. Όσο στο σύστημα τους φαινόταν ότι υπήρχαν σε καταστήματα, έβγαζε και για παραλαβή από κατάστημα. Ίσως όταν έκανες την παραγγελία εσύ είχαν εξαντληθεί στα καταστήματα, οπότε σου έβγαζε μόνο για παράδοση στο σπίτι. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 μετα απο τηλεφωνημα που τους εκανα το πρωι μου ειπαν πως το προιον επειδη ηταν σε προσφορα ισως εχει εξαντληθει αλλα μπορει λεει να το βρουν και σε κανενα καταστημα κωτσοβολου (αν και εκανα παραγγελια απο electroworld) και να το στειλουν αλλα συμφωνα με οσα εχω διαβασει εδω μεσα εχουν εξαντληθει ολοι οι iomega.παντως η παραγγελια μου εμενα βλεπω οτι εχει αλλαξει σε κατασταση "υπο εκτελεση" τωρα οποτε ισως να περιμενω email απο αυτους αν δεν υπαρχει ειτε τηλ.ειδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Xaaxa tromaktiko! LOOL Αφού μπήκε και στο εγκυρότατο (LoL) τρομακτικό μη φοβάστε. Μη σου πω θα στείλουν και 2TB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 μετα απο τηλεφωνημα που τους εκανα το πρωι μου ειπαν πως το προιον επειδη ηταν σε προσφορα ισως εχει εξαντληθει αλλα μπορει λεει να το βρουν και σε κανενα καταστημα κωτσοβολου (αν και εκανα παραγγελια απο electroworld) και να το στειλουν αλλα συμφωνα με οσα εχω διαβασει εδω μεσα εχουν εξαντληθει ολοι οι iomega.παντως η παραγγελια μου εμενα βλεπω οτι εχει αλλαξει σε κατασταση "υπο εκτελεση" τωρα οποτε ισως να περιμενω email απο αυτους αν δεν υπαρχει ειτε τηλ.ειδωμεν... φιλε οταν εκανες παραγγελια δεν εβαλες 7 μερες? αυτη ειναι η 2η σωστα??? Γιατι αμεσως ολοι τηλεφωνα και email δεν το καταλαβενω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε οταν εκανες παραγγελια δεν εβαλες 7 μερες? αυτη ειναι η 2η σωστα??? Γιατι αμεσως ολοι τηλεφωνα και email δεν το καταλαβενω! σωστα,απλα θελω να ενηερωθω απο τους ιδιους για την πορεια της παραγγελιας μου καθως και να ξερω τι θα παραλαβω τελικα μιας και σε μερικους τους ειδοποιούν για αλλαγη και αλλους οχι.που ειναι το περιεργο?παντα οταν κανω παραγγελια online επικοινωνω και τηλεφωνικα με το καταστημα.παντως απο οτι μου ειπαν θα κανει σιγουρα λιγοτερο απο 7 ημερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanniliki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Και η δικια μου αλλαξε σε "υπο εκτελεση" αλλα ακομα mail τιποτα...να δουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 παντως απο οτι μου ειπαν θα κανει σιγουρα λιγοτερο απο 7 ημερες Σε όσους έστειλαν μέιλ πάντως, λέει παράδοση στα μέσα της άλλης εβδομάδας. Τωρα αν το τηρήσουν ή γίνει πιο σύντομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν εχουν αποθεμα αμεσα διαθεσιμο, ακομα και το "δωρεαν παραδοση εντος 7 ημερων" γινεται ουσιαστικα κουριερ την επομενη κιολας μερα! Τωρα σε εμας που ενημερωσαν για αλλαγη οντως λεει μεσα της αλλης βδομαδας, εγω πιθανολογω οτι ο jmallen απλα "προσπεραστηκε" στις αποστολες των mails ή για καποιο αλλο λογο δεν το ελαβε αλλα πιστευω οτι κι αυτος WD θα παραλαβει... (κι εμενα "υπο εκτελεση ειναι" και ελπιζω καποιοι να μη νομιζουν τωρα οτι τους... πηραν πισω το δισκο απο τον κουριερ! ) Το τηλεφωνο επιβεβαιωσης μετα την παραγγελια ειναι κατι που πρεπει οπωσδηποτε να κανουν οσοι επιλεγουν παραλαβη απο καταστημα και να φροντιζουν παντα ωστε καποιος υπαλληλος να δεσμευσει (δια τηλεφωνου και "δεσμευσει" εννοω να το βαλει στην ακρη ή στο ταμειο) το κομματι που εχετε παραγγειλει. Μπορει καλλιστα να μπει εκεινη τη στιγμη καποιος αλλος πελατης στο μαγαζι και να προλαβει να το παρει "απο το καλαθι" πριν καταλαβει κανεις το παραμικρο. Εdit: Καλα ε, στο mail που εχει ερθει απαντησα χθες με δικη μου αντιπροταση να παρω τον WD usb3.0 πληρωνοντας επιπλεον την διαφορά που με τον εκπτωτικο κωδικο εβγαινε μολις 3.51 ευρω παραπανω (74.99 αυτος που μας δινουν και 78,50 ο αλλος) και ενω περιμενα την απαντηση τωρα βλεπω οτι σε αυτον που μας στελνουν εβαλαν επισης εκπτωτικο κωδικο ωστε να παει στα 63 ευρω και να ξεφυγει στα... 15 ευρω η διαφορα τους ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 και η δικια μου αν και απο τις πρωτες γυρισε σε WD αλλα το ιδιο μου κανει,μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε οταν εκανες παραγγελια δεν εβαλες 7 μερες? αυτη ειναι η 2η σωστα??? Γιατι αμεσως ολοι τηλεφωνα και email δεν το καταλαβενω! Κι εγώ έβαλα 7 ημέρες αλλα δε μου ήρθε κανένα e-mail μέχρι σήμερα το πρωί οπότε τους πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι και πως. Μου είπε "γιατί πήρατε τηλέφωνο, δείτε το e-mail", της απάντησα οτι δεν έλαβα κανένα mail και μου έστειλαν μετά απο λίγη ώρα λέγοντας πως θα λάβω τον WD Elements 1TB αντί για τον Iomega. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 giorgihno δεν ειναι το ιδιο να σου αντικαταστησουν τον IOMEGA με κατι που θελουν να το ξεφορτωθουνε ετσι και αλλιως με την αντιπροσφορα σου να παρεις usb 3.0 σκληρο (με χρηση κουπονιων!!) με 3.5 ευρω παραπανω... Ο usb 3.0 1 tb ακομα πουλιεται ανετα γιατι να στο δωσουν 27.5 €;; Ρε παιδια να εισαστε ευχαριστημενοι με οτι κερδιζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εχεις δικιο αλλα κι εγω δεν ειπα ποτε οτι απαιτησα την δικη μου αντιπροταση, ισα-ισα που τους τονισα οτι δεχομαι σε καθε περιπτωση την δικη τους, απλα επειδη στο παρελθον ΕΧΟΥΝ κανει δεκτες τετοιες προτασεις μου ειπα να δοκιμασω ξανα την τυχη μου. Απο οτι φαινεται αυτη τη φορα δεν εκατσε τοσο τραβηγμενη οσο την αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 θαμπώθηκα (καλά τόση μανία για τον δίσκο???Ζήτημα ζωής και θανάτου έγινε???) Αν έρθει ήρθε, αν δεν έρθει περιμένετε άλλη προσφορά... εσυ δεν θαμπωθηκες ε; δεν πειραζει φιλε μου, εκεινοι που επρεπε να θαμπωθουν θαμπωθηκαν. ελαβα σχετικο τηλεφωνημα πριν λιγο, αν γινουν οσα μου ειπαν (που πιστευω ειναι το πιθανοτερο) θα επανελθω με θετικο ποστ, αν οχι..επισης θα επανελθω απλα να τονισω οτι ο ιδιος ακριβως υπευθυνος ιντερνετικων πωλησεων που χτες μου ελεγε για ακυρωση (και που μου ελεγε οτι τα δυο δικτυα ειναι διαφορετικα), σημερα μου ειπε οτι θα παραδοθει με αντικαταβολη αλλα θα πρεπει να πληρωσω τα +3 ευρω (και με ενημερωσε τοσο για την παραγγελια μεσω electro οσο και εκεινη του κωτσου...ξεχαστηκα ομως και δεν τον ρωτησα αν τελικα ειναι η δεν ειναι διαφορετικα δικτυα που μου ειπε χτες ). Xaaxa tromaktiko! LOOL Αφού μπήκε και στο εγκυρότατο (LoL) τρομακτικό μη φοβάστε. Μη σου πω θα στείλουν και 2TB. χμμ..τι ακριβως προβλημα εχεις ως προς την εγκυροτητα του ποστ; αν ειναι πες μου να στο λυσω γιατι εγω το εκανα και οχι..δεν θα μου στειλουν 2τερα αλλα 1, οπως ακριβως παρηγγειλα (μην σου πω και πληρωσα κιολας, οπως λεω και στο ποστ) και γενικα παιδια, να ξερετε οτι στους καιρους ειδικα που ζουμε, το αδιαθετο στοκ προιοντων ειναι οτι χειροτερο για μια επιχειρηση, οποτε προτιμουν να δωσουν σε τιμες κοστους (γιατι κατι τετοιες ειναι οντως οι τιμες κοστους) η και με μικρη χασουρα στην τελικη, ωστε να μπορεσουν να ξεφορτωθουν το υπαρχον και να ανανεωσουν εμπορευμα. δεν εχουν πολυτελειες οπως παλιοτερα να κρατουν εμπορευμα και να το διαθετουν σιγα σιγα (με μουφα κυριως προσφορες)...τωρα τα οικονομικα ειναι ζητημα επιβιωσης της επιχειρησης. ισως αμα ξυπνησουμε (υμεις...προσοχη, οχι ημεις!!) σαν καταναλωτες να μπορεσουμε επιτελους να εχουμε τιμες της προκοπης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.