Ultron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα και οι 2 που πηρα ο ενας απο αγ αναργ. και ο 2ος απο ν ιωνια ειναι και οι 2 hitachi ποιος ειναι καλυτερος?
kob6931 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια... Απλά όπως κι εγώ ενημερώνομαι από εσάς για πολλές προσφορές μέσα απ'αυτό το forum, έτσι κι εγώ θεώρησα σωστό να σας ενημερώσω για την προσφορά αυτή που έπεσε στην αντίληψή μου.... Πιστεύω ότι όσοι παρήγγειλαν για παράδοση σπίτι, δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Εγώ βέβαια που παρήγγειλα πρώτος ακόμα δεν έχω λάβει κάποιο mail, αλλά δεν ανησυχώ... Σε αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν η παραγγελία εκτελέστηκε κανονικά...
papas108 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 *blink* blink* Κρατιέμαι να μην ξαναποστάρω το ίδιο ποστ από πάνω στα 48pt + bold + red. Το ίδιο πράγμα λέει, ωμπρέ Αυτο που εγραψα πριν ηταν απαντηση στο παρακατω αλλα με προλαβες εσυ γι'αυτο ειπαμε το ιδιο πραγμα! Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει αυτό που λες. Αν αναγράφει "Έχει παραληφθεί" με πορτοκαλί χαρακτήρες σημαίνει ότι έχεις παραλάβει την παραγγελία σου. Τουλάχιστον εγώ που παρέλαβα από κατάστημα το απόγευμα λίγο αργότερα βγήκε αυτή η ένδειξη...
jmallen3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παρηγγειλα απο electroworld να μου τον φερουν σπιτι μου χθες το βραδυ αμεσως μολις εγινε το post εδω και βλεπω στην παραγγελια μου τωρα να γραφει:Εχει παραληφθει! Δεν εχω λαβει κανενα mail η τηλεφωνημα απο χθες και περιμενω.τι λετε να ισχυει? θα τους παρω και ενα τηλ το πρωι να δω τι γινεται...
kob6931 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παρηγγειλα απο electroworld να μου τον φερουν σπιτι μου χθες το βραδυ αμεσως μολις εγινε το post εδω και βλεπω στην παραγγελια μου τωρα να γραφει:Εχει παραληφθει! Δεν εχω λαβει κανενα mail η τηλεφωνημα απο χθες και περιμενω.τι λετε να ισχυει? θα τους παρω και ενα τηλ το πρωι να δω τι γινεται... Εννοεί ότι η παραγγελία σου έχει παραληφθεί από το κατάστημα, όχι ότι την παρέλαβες εσύ... Μην γράφουμε τα ίδια και τα ίδια...
Tomahawk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παρηγγειλα απο electroworld να μου τον φερουν σπιτι μου χθες το βραδυ αμεσως μολις εγινε το post εδω και βλεπω στην παραγγελια μου τωρα να γραφει:Εχει παραληφθει! Δεν εχω λαβει κανενα mail η τηλεφωνημα απο χθες και περιμενω.τι λετε να ισχυει? θα τους παρω και ενα τηλ το πρωι να δω τι γινεται... Διαβαζε αν μπορείς και 1-2 σελίδες πίσω... Το "εχει παραληφθεί" σημαίνει, η παραγγελία σου σε αυτούς.
jmallen3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 το διαβασα παιδια,ηρεμα απλα ανεφερε και εγω ποτε εχω κανει την παραγγελια μου και τα σχετικα για να δουμε με ποιο κριτηριο και τι θα δωσουν στον καθενα.
Aias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 και εμενα WD μου ειπαν οτι θα στειλουν.Στα 24 ευρω μια χαρα ειναι
giorginho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 jmallen3 δεν το διαβασες. Θα επαναλαβω τα λογια του παραπανω (και τα δικα μου): ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ, εχω δηλωσει οτι παρηγγειλα στις 6 το απογευμα και ακομα ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ εστειλαν mail αλλαγης σε WD! (και καπου σου ειχα απαντησει και προσωπικα εγω σε εσενα παλι) Θα ηταν εντελως παραλογο να δωσουν σε οποιονδηποτε απο εσας που παραγγειλατε (για αποστολη στο σπιτι παντα απο Electroworld) μετα τις 12 που ανοιχθηκε το thread τον Iomega... Επισης ειναι εντελως παραλογο βασει αυτης της δηλωσης να ρωτατε ολοι εδω τον καθενα που παρηγγειλε 12:01, 12:05, 12:10 κ.ο.κ. τι mail του ηρθε και τι οχι... Ειπα να σας ενημερωσω να ηρεμησετε κι ακομα με την αγωνια σας εσεις (κι εχετε μαλλον τοση πολλη απο δαυτη που απορω αν θα προσεξει κανεις τι ξαναματαγραφω εδω). ...10 ποστ σε καθε σελιδα και ανα δυο λενε τα ιδια πραματα (1. "Τι θα παραλαβω εγω;" 2. "WD").
maparios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ γιατί βλέπω τα index μόνο και απ τις 2 σελίδες;;;τι γίνετε;
newtech Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει παραληφθει θα πει οτι εχουν ΛΑΒΕΙ την παραγγελια.. Οσοι δεν πηρατε καποιο μαιλ ή θα παρετε τον IOMEGA (παιζει απο καταστημα σε καταστημα και απο περιοχη σε περιοχη) ή θα λαβετε μαιλ αυριο λογικα. Δεν υπαρχει περιπτοση να σας αφισουν ΧΩΡΙΣ απαντιση. Τελος ειδα οτι σε αρκετους ΔΕΝ ηρθε μαιλ. Ακομα και ετσι να ειναι η απαντιση που θα πρεπει να στειλετε αφορα ΜΗ παραλαβη δισκου. Αρα λοιπον αν δεν κανετε τιποτα Η θα παρετε ΙΟΜΕΓΑ ή WD. Αλλοστε η παραδοση που βαλατε ειναι 7 μερες σωστα? Αρα γιατι τρελενεστε?
tigersgate6 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_5661.html
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Στον Κωτσόβολο πάντως νομίζω ότι δεν είχες την δυνατότητα αποστολής στο σπίτι παρά μόνο παραλαβή από κατάστημα...
beez Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 και που εβαζες παραλαβη μετα σου βγαζε διευθυνση για αποστολη στο σπιτι.
blacksuede Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_5661.html θαμπώθηκα (καλά τόση μανία για τον δίσκο???Ζήτημα ζωής και θανάτου έγινε???) Αν έρθει ήρθε, αν δεν έρθει περιμένετε άλλη προσφορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.