tigersgate6 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πήρα στο electrowold και απόρησαν που δεν ήρθε το email.Τεσπα το διόρθωσαν επιτόπου και η παραγγελία άλλαξε υπό εκτέλεση
FiKiFiKi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ειπαμε, έχει παραληφθεί"= η παραγγελία σας από αυτούς, όχι ο δίσκος από εσάς. thnx scullyist!!!!!
manios62 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Κανείς που να έκανε παραγγελία από επαρχία είχε καμιά ενημέρωση; εγω παρηγγειλα 8 παρα 10 το πρωι ... μου εστειλαν επιβεβαιωση ... για Iomega και μου λεει ''' εχει παραληφθει ''''
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ειπαμε, έχει παραληφθεί"= η παραγγελία σας από αυτούς, όχι ο δίσκος από εσάς. Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει αυτό που λες. Αν αναγράφει "Έχει παραληφθεί" με πορτοκαλί χαρακτήρες σημαίνει ότι έχεις παραλάβει την παραγγελία σου. Τουλάχιστον εγώ που παρέλαβα από κατάστημα το απόγευμα λίγο αργότερα βγήκε αυτή η ένδειξη...
scullyist Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει αυτό που λες. Αν αναγράφει "Έχει παραληφθεί" με πορτοκαλί χαρακτήρες σημαίνει ότι έχεις παραλάβει την παραγγελία σου. Τουλάχιστον εγώ που παρέλαβα από κατάστημα το απόγευμα λίγο αργότερα βγήκε αυ΄τ ηη ένδειξη... Πέρα από το ότι το θυμάμαι 100% από προηγούμενες παραγγελίες με electroworld, το πόσταρε κι ο giorginho αρκετά πιο πίσω: Δεν εχετε προφανως ξαναπαραγγειλει ποτε απο Electroworld... 1. Εχει παραληφθει (η παραγγελια σας απο αυτους, ουσιαστικα αυτο βγαινει αυτοματα με την καταχρηση της παραγγελιας σας) 2. Υπο εκτελεση 3. Εχει αποσταλλει Περιμενετε και λιγο.... Edit: Κι επισης να σημειωσω οτι οι παραπανω ενδειξεις δεν ενημερωνονται real-time, πολλες φορες η ενδειξη εχει αλλαξει αφοτου παρελαβα, ή και εχει παραμεινει στο 'υπο εκτελεση' (παροτι παρελαβα).
beez Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα οσοι πηραν iomega τι δισκο ειχε μεσα?
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα οσοι πηραν iomega τι δισκο ειχε μεσα? Έχω απαντήσει ήδη: Παιδιά ο Iomega έχει 2 εκδόσεις: H μία φοράει Samsung F3SI-Ecogreen 5400rpm και η άλλη Ηitachi 7200rpm.
papas108 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τοτε εμενα που στο καταστημα του ψυχικου που ουτε καν εβλεπαν την παραγγελια μου γιατι ελεγε: Κατάσταση Παραγγελίας: Έχει παραληφθεί?? :P Πιστευω πως το "εχει παραληφθει" στελνεται αυτοματα μετα απο καθε παραγγελια και ειναι για να δηλωσει πως πηγε η παραγγελια σου στα κεντρικα της εταιριας (απο οπου και θα επεξεργαστει..) Παντως ο iomega στα 7200rpm απλα πεταει!! ΥΓ: ευχαριστουμε φιλτατε kob6931
papars Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ένα ευχαριστώ στον topic starter. Η παραγγελία μου έφυγε 12.32 τα μεσάνυχτα και πριν λίγο έλαβα το μάιλ για WD. Μέσα αναφέρει αυτό: Η παραγγελία θα σας αποσταλεί στα μέσα της επομένης εβδομάδας. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αλλαγή της παραγγελία σας με το νέο είδος, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 2 ήμερων απαντώντας στο email αυτό για να προβούμε στην οριστική ακύρωση αυτής. Στην περίπτωση που δεν λάβουμε αρνητική απάντηση σας, η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά. Άρα δεν κάνω τίποτε αφού η τιμή είναι super. Για σύγκριση στον κότσο mall είχαν προσφορά 500gb usb3.0 στα 55 ευρώ.
scullyist Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τοτε εμενα που στο καταστημα του ψυχικου που ουτε καν εβλεπαν την παραγγελια μου γιατι ελεγε: Κατάσταση Παραγγελίας: Έχει παραληφθεί?? :P Πιστευω πως το "εχει παραληφθει" στελνεται αυτοματα μετα απο καθε παραγγελια και ειναι για να δηλωσει πως πηγε η παραγγελια σου στα κεντρικα της εταιριας (απο οπου και θα επεξεργαστει..) *blink* blink* Κρατιέμαι να μην ξαναποστάρω το ίδιο ποστ από πάνω στα 48pt + bold + red. Το ίδιο πράγμα λέει, ωμπρέ
blacksuede Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 (και το πλαισιο ειχε κανει αντιπροταση κ αποστολη δισκου 500gb 2,5αρη με ενα 20αρικακι,αλλα μαλλον εξαιρεση ηταν...) Με usb 2.0 πως ακριβως νοειται το "πεταει" ? Πιανει 27mb/s ?!
Kappas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα οσοι πηραν iomega τι δισκο ειχε μεσα? Αυτός που παρέλαβα εγώ έχει τον samsung HD103SI Ecogreen F2 (http://www.samsung.com/ae/consumer/computers-peripherals/hard-disk-drives/desktop-sata/HD103SI/index.idx?pagetype=prd_detail). Ευχαριστούμε kob6931 .
giorginho Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε σεις ηρεμηστε λιγο με τον πανικο σας, μια χαρα θα παραλαβετε (τουλαχιστον οι ιντερνετικοι γιατι οντως η παραλαβη απο καταστημα εμπεριεχει ενα κινδυνο σφαλματος) και αφηστε το thread λιγο ηρεμο να μπορει ο κοσμος να διαβαζει που ανα δυο ποστ γραφονται τα ιδια πραγματα... Καθηστε και απολαυστε αυτη την φοβερη για τα πορτοφολια μας στρουμφοαγορα...
logitech Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα επεσαν καλες προσφορες αυτο το καλοκαιρι πριν κανα δυο εβδομαδες πηρα τον Samsung Spinpoint F1 1TB απο πλαισιο 29 ευρω και τωρα αυτο,μια χαρα τελικα και η κριση εχει και ευκαιριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.