filarhos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ενδιαφέρομαι για μια από τις δυο. Με διαφορά ~90€ είναι λογικό να μην ξέρω ποιά να διαλέξω. Να τα πάρω από την αρχή όμως. Τώρα έχω μια lg w2452v-pf (η μοναδική που είχα βρει πριν δυο χρόνια με 1920χ1200 σε φυσιολογική τιμή) η οποία δεν χωράει στο γραφείο και αναγκάζομαι να την έχω στο τραπέζι με βιβλία από κάτω ώστε να στέκεται στο ύψος που θέλω. Οπότε από το να πάρω κάποια βάση αλλά και πάλι να μην μπορεί να "βολευτεί" είπα να πάρω την 23άρα. Η οποία είναι 1080π αλλά και μικρότερων διαστάσεων. Χρήση λίγο από όλα αλλά και παιχνίδια με γρήγορα γραφικά. Από θέμα απόδοσης χρωμάτων και ταχύτητας πάνελ φαντάζομαι χάος όποια από τις δυο και να διαλέξω (είναι το ίδιο καλές ανεξάρτητα από το μέγεθος, γιατί τα ανακοινώσιμα χαρακτηριστικά τους είναι παραπλήσια) θα είναι καλύτερη ή κάνω λάθος;;; Τώρα κάποιος που έχει την 24άρα μπορεί να μου πει πόσο ψηλώνει γιατί το site της dell δεν γράφει, λέει μόνο: Dimensions with stand (H x W x D): 2412m 513.5 mm ___________x 556.0 mm x 180.3 mm 2311h 356.16mm ~ 456.16mm x 549.97mm x 184.1 mm από ότι κατάλαβα σηκώνεται περίπου ~6inch ή 15 εκ. (το οποίο είναι το ιδανικό) Τώρα από ότι υπολόγισα αν επιλέξω την 23άρα στις ταινίες δεν θα δω διαφορά από την 24 μου (λιγότερο από 1 εκατοστό στενότερη εικόνα) αφού αφήνει τεράστιες λωρίδες πάνω κάτω. Υ.Γ. Το ψάχνω αρκετό καιρό το θέμα και όσο περισσότερο διαβάζω τόσο μπερδεύομαι, κυρίως για την το αν αξίζει η 23άρα σε σχέση με την 24άρα. Ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.