mmpampiss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 To 3gs μου εμφανιζει εδω και λιγη ωρα μια γκρι σκια στο κεντρο περιπου της φωτογραφιας και οταν κανω τη ληψη και μετα. Διορθωνεται καπως το προβλημα; Plz help γιατι εχω στενοχωρηθει πολυ (εχει ληξει και η εγγυηση).
basilis222 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αλλαξε την καμερα. 2-10ε εχει στο eBay.
mmpampiss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι ευκολο να την αλλαξω; Ειναι σιγουρο οτι θα δουλευει μετα;
kostasrodos29 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορείς να δεις μερικά βιντεάκια στο YouTube αλλιώς πήγαινε το σε κάποιον τεχνικό να στο επισκευάσει .;-)
mmpampiss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Θα το εκτιμουσα καποιο παιδι που εχει ανοιξει το δικο του και εχει εμπειρια να με βοηθησει ( Αθηνα μενω)
mmpampiss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να κανω ολη αυτη τη διαδικασια;;;
RipperRoo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να κανω ολη αυτη τη διαδικασια;;; δεν μου φανηκε δυσκολη σαν διαδικασια, τα βηματα ειναι πολυ σαφη και διπλα εξηγει και το τι ειναι το καθενα..αν το παρεις βημα βημα δεν νομιζω να κανεις λαθος
mmpampiss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Απλα μου φαινεται οτι θα προκαλεσω ζημια παρα θα φτιαξω κατι ασε που χρειαζονται και τα καταλληλα εργαλεια τα οποια φυσικα δεν διαθετω και πρεπει να αγοραστουν. Μηπως τελικα συμφερει καλυτερα η λυση καποιου τεχνικου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.