Luxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Θελω να στειλω κατι βιβλια απο Αθηνα στην Κομοτηνη. Θα πρεπει να τα βαλω εγω σε δικο μου δεμα ή τα βαζουν αυτοι στο ACS; Επισης ξερετε ποσες περιπου ημερες θα κανουν για να πανε και ποσο θα πληρωσω; Ειναι περιπου στα 8 κιλα.
xri_ni Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μπες στο site της acs λεει για καθε επιπλεον κιλο ποσο κοστιζει.Εγω οτι εχω στειλει τα εχω βαλει μονη μου σε δεμα,δε νομιζω να τα βαζουν αυτοι.
Traumatias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Στα βάζουν αυτοί σε δικά τους. Αν τα βιάζεσαι μην τα στείλεις με ACS, δεν σου κάνω πλάκα εγώ είχα πληρώσει express για ένα φάκελο (ούτε καν δέμα) το οποίο θα παραδίδονται εντός 24 ωρών(ήταν Πέμπτη την Παρασκευή έπρεπε να το είχαν φέρει) και μου το έφεραν Δευτέρα μεσημέρι Επίσης οι τιμές της είναι τσουχτερές...
Tilemaxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 (ήταν Πέμπτη την Παρασκευή έπρεπε να το είχαν φέρει) και μου το έφεραν Δευτέρα μεσημέρι Επίσης οι τιμές της είναι τσουχτερές... Αν το πήγες Πέμπτη απόγευμα, λογικό ήταν να έρθει Δευτέρα. Αν το πήγαινες πρωί θα ερχόταν την επόμενη.
Luxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Τι εναλλακτικο υπαρχει; Θελω να παει το πολυ σε 2 εργασιμες! Τιμες που κοιταξα για 5 κιλα ειναι πανω απο 20 ευρω!!
xri_ni Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Το συστημενο του Ελτα(τουλαχιστον ο φακελος που εχω στειλει) παει πολυ γρηγορα,τοσο 2 μερες κανει.Δε ξερω για δεμα,ρωτα ή μπες στο site μηπως λεει.
Doc1355 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Στα βάζουν αυτοί σε δικά τους. Αν τα βιάζεσαι μην τα στείλεις με ACS, δεν σου κάνω πλάκα εγώ είχα πληρώσει express για ένα φάκελο (ούτε καν δέμα) το οποίο θα παραδίδονται εντός 24 ωρών(ήταν Πέμπτη την Παρασκευή έπρεπε να το είχαν φέρει) και μου το έφεραν Δευτέρα μεσημέρι Επίσης οι τιμές της είναι τσουχτερές... Eγώ όσες φορές έχω ρωτήσει-στείλει μου είπαν οτι η συσκευασία είναι καθαρά θέμα του αποστολέα (και εννοείται δεν φερουν ευθύνη για λαθος πακετάρισμα,το γράφει και στο site) Και φώτο..
kanesaxo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 μη πληρώνεις νταβατζηλίκια σε κουριερ. Συστημένο με ελτα. Και τζάμπα και γρήγορα. (ω ναι,τα ελτα έχουν σοβαρευτεί)
Doc1355 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνώ και εγώ με xri_ni & kanesaxo..ΕΛΤΑ θα σου βγεί καλύτερα!
Luxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Με ελτα μπορω να στειλω παραπανω απο 5 κιλα ομως; Ειναι σιγουρα δωρεαν; Ποσες εργασιμες θα κανει;
athlios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Φορτωστα σε κανα κτελ , την ιδια μερα θα ειναι εκει που θες.
kanesaxo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Με ελτα μπορω να στειλω παραπανω απο 5 κιλα ομως; Ειναι σιγουρα δωρεαν; Ποσες εργασιμες θα κανει; Ωπα,καπου μπερδευτηκες. Δεν ειπα δωρεάν! πουθενά και τπτ δεν ειναι δωρεάν. Στέλνεις όσα κιλά θες, αλλά για να σιγουρευτείς πηγαινε απο ένα κατάστημα ελτα να σου πούνε. Εγώ θυμάμαι πως για ενα δεματάκι κιλού είχα δώσει ένα ξεφτιλισμένο ποσό,3-4ε; Συστημένο κιόλα,σε 2 μέρες εκεί. Αν ειναι και μικρότερο,πχ φάκελος, και την επομένη μπορεί ναναι εκεί. Μιλώ για Θεσ/νικη-Αθήνα,δε γνωρίζω αν παίζει κάποιο ρόλο. Στη κούριερ το μινιμουν ειναι 12ε (εκτός αν σταλει απο κατάστημα κουριερ σε κατάστημα κούριερ και "πιάσει" κάτι λιγότερο).
sistah Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ασχετο/σχετικο, ειχα στειλει ενα δεματακι μινιον με ελτα το πιο απλο, Αθηνα-Ροδο, μεσα στο καλοκαιρι (και καλα που κολοβαρανε) και την επομενη μερα ειχε φτασει..! Μου εκανε φοβερη εντυπωση. Οντως εχουν σοβαρευτει τα ελτα. Για τιμες δεματος κτλ, μπορεις να μπεις στο site των ελτα. Τα εχει ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.