Προς το περιεχόμενο

Αγορα Asus

natso17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρήγγειλα και γω, το Σάββατο θα πάω να το πάρω. Με προβλημάτισες λίγο με αυτό με τα κουμπιά, πως γίνεται να κουνιούνται και τα άλλα ; Δεν το έχω ξανακούσει...Αυτό με τη θερμοκρασία είναι σημαντικό - αν μου τη δίνει κάτι είναι να ακούγεται ο ανεμιστήρας. Πως είναι από εμφάνιση, πλαστικούρα;

Δημοσ.

Με λιγα λογια αυτο που θελει να πει το παιδι ειναι οτι οταν παταει ενα πληκτρο (εστω το Α) μπορει να ψιλοβουλιαζει το πληκτρολογιο και στο μεσον του λαπτοπ (πχ στο γραμμα Κ).

Αυτο ειναι συνηθες σε αρκετα λαπτοπ (πχ σε πολλα Hp εχει παρατηρηθει).

Δεν αποτελει προβλημα σε καμια περιπτωση.

Θεμα συνηθειας ειναι.

Δημοσ.

natso σου ειναι δυσκολο να ανεβασεις ενα βιντεακι για αυτο με τα πληκτρα που λες;

να μας φυγει και η απορια..

Δοκιμασα να βγαλω βιντεο..αλλα δεν φαινετε καθολου αυτο το προβλημα!μην νομιζετε οτι ειναι τοσο υπερβολικο,αν πατας απαλα τα πληκτρα δεν συμβενει καν..εγω τα χτυπαω..!

Το παρήγγειλα και γω, το Σάββατο θα πάω να το πάρω. Με προβλημάτισες λίγο με αυτό με τα κουμπιά, πως γίνεται να κουνιούνται και τα άλλα ; Δεν το έχω ξανακούσει...Αυτό με τη θερμοκρασία είναι σημαντικό - αν μου τη δίνει κάτι είναι να ακούγεται ο ανεμιστήρας. Πως είναι από εμφάνιση, πλαστικούρα;

Μεχρι στιγμης ειναι τελειως αθορυβο..ισως επειδη δεν εχει ανεβασει μεγαλες θερμοκρασιες..!αλλα πιστευω οτι δεν θα εχω προβλημα με την θερμοκρασια..απο εμφανιση δεν λεει και πολλα..αρκετη μαυριλα..αλλα δεν ειναι ασχημο παντως!

Δημοσ.

Παιδια γι αυτο εδω τι λετε?

http://www.mgmanager.gr/product/25527/asus-x53sc-sx043v-i7-2630-6gb-640gb-156-520-1gb-dvdrw-w7hp.html

Ειμαι αναμεσα σε αυτο και αυτο:

http://www.mgmanager.gr/product/25664/hp-pavilion-dv6-6100ev-ls368ea.html

Plz help :)

Η αν εχει καποιος να προτεινει καποιο laptopaki γυρω στα 700 ευρω.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Λοιπόν το πήρα και γω το asus.

Οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής...

Από εμφάνιση δεν είναι άσχημο, έχει ένα ωραίο ματ πλαστικό που δεν κάνει δαχτυλιές, αλλά το πληκτρολόγιο δεν είναι και ότι καλύτερο. Ίσως είναι και θέμα γούστου, δεν μου αρέσουν τα πληκτρολόγια με κολλημένα πλήκτρα όπως πχ στα dell. Ίσως επειδή έχω συνηθίσει στα vaio τα οποία για μένα έχουν το πιο κορυφαίο πληκτρολόγιο και νομίζω πως είναι ανώτερα και από άποψη design. Όντως το πληκτρολόγιο πιέζεται όλο προς το κάτω όταν χτυπάς τα πλήκτρα με δύναμη όπως έλεγε το παιδί. Για μένα αυτό είναι δείγμα φτηνοκατασκευής και μόνο.

Αυτό όμως που με ένοιαζε κυρίως για την χρήση που το θέλω το έχει και με το παραπάνω: Είναι πολύ γρήγορο και έχει και ένα κουμπάκι instant-κάτι που το ανοίγει και το κλεινει αμέσως, δεν εμφανίζει καθόλου την οθόνη φόρτωσης των windows. Κορυφαίο. Επίσης είναι τελείως αθόρυβο και όσες ώρες το παίδευα δεν ζεστάθηκε καθόλου. Παίζω μόνο adventure παιχνίδια οπότε δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί στα απαιτητικά παιχνίδια στυλ metro και crysis που παίζουν τα αγοράκια :rolleyes:

Με προβληματίζει όμως η εγγύηση. Στα multirama έγραφε 24 μήνες κατασκευαστή αλλά το μηχάνημα επάνω έχει ένα αυτοκόλλητο που γράφει 12 months warranty.

Δημοσ.

Καλοριζικο!

Καλεσε απευθειας την αντιπροσωπεια και ρωτησε τους.

Αλλοι λενε οτι δινει 12μηνες, ενω αλλοι 24.

Θα σου πουν εκεινοι με σιγουρια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...