natso17 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο το asus http://www.multirama.gr/products/product?pid=0616248&catid=010200 ..plz βοηθεια!
xristoforos89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Για τι χρηση το θες; Γενικοτερα ειναι καλο για τα λεφτα του. Επισης με την καρτα του θα παιζεις και παιχνιδια. Τα βαρια βεβαια οχι στις φουλ αναλυσεις..Εκει θα πρεπει να κανεις υποχωρησεις.
cxmgp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Για τα χρηματα που ζηταει, πολυ καλο. Η διαφορα εγκειται στο οτι εχει τον τελευταιο i3, ανεξαρτητη καρτα γραφικων και 2 χρονια εγγυηση. Για μενα ειναι συμφερουσα αγορα
Xristaras12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε μου το κοιταζα εδω και μερες το συγκεκριμενο και ειναι αρκετα καλο εχε υποψιν σου ομως οτι εχει 2 usb μονο 1 usb2.0 1usb3.0 για μενα ειναι μειονεκτηματακι...
xristoforos89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μεχρι και χθες ηταν στα 465 ευρω σε αλλο μαγαζι. Τωρα το εχει μονο το multirama στα 499ευρω.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μεχρι και χθες ηταν στα 465 ευρω σε αλλο μαγαζι. Τωρα το εχει μονο το multirama στα 499ευρω. απο την αρχη του 2011 το εχω παρατηρησει σε τρομερο βαθμο φιλε μου!!!μεσα σε 2 μηνες λαπτοπ εχουν εξαφανιστει... Η με την οικονομικη κριση φερνουν 10 τεμαχια και φευγουν η κατι αλλο δεν παει καλα... πριν 2 εβδομαδες εβλεπα σε γνωστο καταστημα fujitsu με P6100 και Ati 6530 στα 380 ευρω και πλεον δεν υπαρχει πουθενα... Υποψιν οτι το συγκεκριμενο asus οταν το ειχαν βαλει στην σελιδα τους ειχε 549!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brieboy9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή το κοιτάω και εγώ το συγκεκριμένο, δεν μπορώ να καταλάβω κάτι... Στο skroutz τα χαρακτηριστικά είναι 1 GB RAM. Στο πρώτο κατάστημα το δείχνει με 4 GB Ram και 4 GB Ram μέγιστη. Στο δεύτερο το δείχνει με 1 GB RAM και 4 GB μέγιστη. Τι ισχύει από αυτά και αν ισχύει το 4 GB RAM ποια η διαφορά του από αυτό; πέραν της εγγύησης;
xristoforos89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το λαπτοπ μεσα εχει 4gb ram και δεν μπορει να αναβαθμιστει σε περισσοτερη (ανωτατη 4gb). Το 1gb που βλεπεις ειναι η μνημη της καρτας γραφικων. Η ανεξαρτητη μνημη της καρτας δηλαδη.
brieboy9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το λαπτοπ μεσα εχει 4gb ram και δεν μπορει να αναβαθμιστει σε περισσοτερη (ανωτατη 4gb). Το 1gb που βλεπεις ειναι η μνημη της καρτας γραφικων. Η ανεξαρτητη μνημη της καρτας δηλαδη. Στο site του public γράφει κατά γράμμα αυτό: Μνήμη RAM: 1 GB - DDR3 SDRAM - 1333 MHz Μνήμη RAM (Μέγιστη): 4 GB - DDR3 SDRAM - 1333 MHz Κάρτα γραφικών: AMD Radeon HD 6470M Μνήμη γραφικών: 1 GB Μνήμη γραφικών (Μέγιστη): 1 GB
xristoforos89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πιθανοτατα λαθος θα εχει γινει. Δεν παιζει να υπαρχει λαπτοπ στην σημερον εποχη με μονο 1gb ram.
brieboy9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι έτσι γίνεται πολύ καλή επιλογή νομίζω. Έχει βέβαια μόνο 2 usb θύρες αλλά δεν λύνεται το πρόβλημα με ένα usb hub?
natso17 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικα το πειρα..ειναι αρκετα καλο και το μονο που μου την εχει σπασει λιγο ειναι το πληκτρολογιο...οταν πατασ ενα κουμπι κουνιουνται και τα αλλα..ισως ειναι η ιδεα μ αλλα ειναι λιγο σπαστικο...το θετικο ειναι η θερμοκρασια τ που το χω ανοιχτο κανα 3ωρο και δεν εχει ανεβασει καθολου..
natso17 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικα το πειρα..ειναι αρκετα καλο και το μονο που μου την εχει σπασει λιγο ειναι το πληκτρολογιο...οταν πατασ ενα κουμπι κουνιουνται και τα αλλα..ισως ειναι η ιδεα μ αλλα ειναι λιγο σπαστικο...το θετικο ειναι η θερμοκρασια τ που το χω ανοιχτο κανα 3ωρο και δεν εχει ανεβασει καθολου..
Xristaras12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 σαν να "βουλιαζουν" και τα τριγυρω πληκτρα οταν πατας καποιο; τελικα με 4 γιγα ραμ ειναι ετσι; σαν εξωτερικη εμφανιση αξιζει τελικα;; αν το πηρες απο μουλτιραμα ελεγε μεσα οτι δινει τσαντα μεταφορας ειναι αληθεια;
natso17 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ακριβως αυτο ειναι το προβλημα με τα πληκτρα...γινετε και σε αλλα laptop αυτο??? Ναι ειναι με τα 4giga και δεν μου ειπαν τιποτα για τσαντα.. Μεχρι τωρα αυτο ηταν το προβλημα μου..παντως εχω μεινει με την θερμοκρασια του.. κανω εδω και ωρες install/remove προγραμματα και δεν εχει καν ζεσταθει..η θερμοκρασια συμφωνα με το everest ειναι 45 βαθμους.. Σε γενικες γραμμες εχω μεινει ικανοποιημενος μεχρι τωρα..αξιζε τα λεφτα του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.