getty Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ψάχνω για laptop με τα εξής χαρακτηριστικά: *Ελαφρύ *Επαρκή επεξεργαστική δύναμη για εφαρμογές γραφείου, internet και matlab *Καλή εργονομία και πληκτρολόγιο *Ξέρω δύσκολο αλλά έχω μια προτίμηση σε matt οθόνες *Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια *Αυτονομία plus αλλά δε με ενδιαφέρει και πολύ. Για την ώρα κλείνω προς το dell αλλά αν έχετε ενστάσεις-εναλλακτικές σύμφωνα με αυτά που ζητάω είναι πολύ ευπρόσδεκτες. Όλα τα παρακάτω μπορώ να τα βρώ στην ίδια περίπου τιμή (650ευρώ). Με αυτά τα δεδομένα και χρήματα σε στενότητα έχω καταλήξει στα παρακάτω: *Lenovo Edge E320 (από UK, εδώ δεν έχει έρθει ακόμα) - 1 χρόνος εγγύηση άρα έξτρα χρήματα για επέκταση στα 3 - από εργονομία φοβάμαι ότι θα 'κόβει' τους καρπούς στην πληκτρολόγηση + μόνο 1,78kg *Dell Vostro E3350 - 2.09 kg + 3 χρόνια εγγύηση on-site *Samsung q330-JS02GR - 1 χρόνος εγγύηση άρα έξτρα χρήματα για επέκταση στα 3 - 2,09 kg - glossy οθόνη - αρκετά μισητή όταν δουλεύεις έξω + φαίνεται να έχει καλή εργονομία
marios_geo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ λέω Asus ux31. Όπου ναναι βγαίνει. Άκυρο. Δεν είδα τον περιορισμό στην τιμή.
cxmgp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Στη θεση σου, θα πηγαινα χωρις δευτερη σκεψη στον Dell. Θα μπορουσες να γλυτωνες ελαχιστα euro και να πηγαινες σε hp probook με δισκο 7200rpm Αλλα η ποιοτητα και η εγγυηση της dell δεν αφηνουν περιθωρι. Μια φορα χρειαστηκα το service της dell, και ηρθαν την επομενη εργασιμη μερα στο χωρο μου (νησιωτικη Ελλαδα) να το επισκευασουν
getty Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Για το probook φοβάμαι ότι δε θα με βολέψει το πληκτρολόγιο. Σχεδόν σίγουρος για dell λοιπόν σε αυτά τα λεφτά.
cxmgp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Απο ενα σχετικο γρηγορο ψαξιμο δε βρηκα τιποτα καλυτερο(χαρακτηριστηκα/τιμη/εγγυηση/ποιοτητα) απο dell
george888 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 για πειτε μου σχολεια για το hp probook 4330s me ton i3 kai thn hd3000 αξιζει το μηχανακι αυτο?απο επεξεργαστικη δυναμη τι λεει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.