nemesis7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα ! Αγόρασα προ ημερών μια asus p8z68 v pro , η οποία έχει απάνω ελεγκτή ήχου της realtek ALC 892 στα 192 khz / 24 bit. Ζητώ από σας να μου πείτε αν έκανα λάθος που αγόρασα και μια κάρτα ήχου ( συγκεκριμένα asus xonar dg με τσιπ C-media CM18786 στα 96 khz /24 bit ) αφενός μεν επειδή ήταν φθηνή και υποστήριζε ηχεία σε 5.1 αφετέρου δεν γνώριζα αν θα είχε την ίδια δυνατότητα το onboard . Τα πέταξα τα λεφτά μου ? η να την επιστρέψω και να αγοράσω μια καλύτερη σαν και αυτή εδώ Link Η διαφορά στη συχνότητα των τσιπ παίζει κάποιο ρόλο ?
xlomo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν πιστεύω πως πέταξες τα λεφτά σου, ούτε πως χρειάζεσαι πιο ακριβή κάρτα. Τώρα το αν άξιζε ή όχι μάλλον μόνο εσύ μπορείς να το διαπιστώσεις. Αν σου αρέσει ο ήχος της και τα εφέ της και αν καταλαβαίνεις 3d ήχο από τα ηχεία σου στα παιχνίδια (κάτι που δεν γίνεται από όλες τις 8κάναλες onboard κάρτες) και αν σου έχει και κάποια επιλογή για stereo 3d όταν αναπαράγεις μουσική mp3 τότε είναι μια χαρά αγορά. Αλήθεια οι κάρτες της creative τι απέγιναν ?
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξεις οχι δεν πέταξες τα λεφτά σου , καλύτερα μια καλύτερη καρτούλα να την έχεις και για το μέλλον αν δεν χρησιμοποιήσεις τώρα τις δυνατότητες της. Ειναι πάντα ανάλογα την χρήση που της κάνεις και πλέον οι περισσότερες onboard κάρτες ειναι αρκετά καλές υποστηρίζουν πολλά πρότυπα ήχου και 5.1 7.1 κτλπ
cabdik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε μου, εξαρταται και απο τα ηχεια που εχεις και αν μπορουν να αποδωσουν τοσο καλα ωστε να καταλαβεις τις διαφορες!! μην περιμενεις απο φθηνιαρικα ηχεια να ακουσεις διαφορες!! παντως οι εξωτερικες καρτες ηχου, συνηθως αποδιδουν καλυτερα απο τις onboard!! Αλήθεια οι κάρτες της creative τι απέγιναν ? http://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou/m/457/Creative.html?keyphrase=creative+sound υπαρχουν!! απλα οταν βγηκαν τα 7αρια υπηρξαν πολλα προβληματα με υποστηριξη απο drivers κι ετσι φαγανε σφαλιαρα!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.