Nikos.thd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κάποιος το DriveImage XML, να ρωτήσω κάτι που θέλω;
kostas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι , τ'οχω χρησιμοποιησει,και ειναι καλο κι'αξιοπιστο προγραμμα.
Nikos.thd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Για να δουλέψει πρεπει να φτιάξω boot cd με το BartPE?
Nikos.thd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Βρήκα κάποια video με οδηγίες χρήσης στο tube 1. Ισχύουν; Γιατί είναι από το 2009.... 2. Για να κάνω restore πρέπει να φτιάξω boot disk με το BartPE που είδα στο tube;
kostas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα,αυτο ισως σε βοηθησει. Δεν χρειαζεσε τιποτα αλλο εκτος απ'το προγραμμα και ισως εναν αλλο δισκο. Hot Εικόνα σκληρό PC σας δίσκος με DriveImage XML.doc
Nikos.thd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ... Πάντως απ΄ ότι κατάλαβα με το restore υπάρχει μπέρδεμα. Πρέπει να μη είναι ενεργός ο C:, και πως θα μπουτάρω; κάνοντας έναν άλλο δίσκο boot?
kostas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως απ΄ ότι κατάλαβα με το restore υπάρχει μπέρδεμα κανενα μπερδεμα Πρέπει να μη είναι ενεργός ο C: τι ενοεις ενεργος ? να δουλευει κανονικα που εχεις αποθηκευσει το αντιγραφο με XML ? εαν δεν μπορεις να ξεκινησεις,θα βαλεις εναν δευτερο,εκτος αν το εχεις σε ξεχωριστο διαμερισμα , οποτε δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο.
Nikos.thd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως απ΄ ότι κατάλαβα με το restore υπάρχει μπέρδεμα κανενα μπερδεμα Πρέπει να μη είναι ενεργός ο C: τι ενοεις ενεργος ? να δουλευει κανονικα που εχεις αποθηκευσει το αντιγραφο με XML ? εαν δεν μπορεις να ξεκινησεις,θα βαλεις εναν δευτερο,εκτος αν το εχεις σε ξεχωριστο διαμερισμα , οποτε δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο. Εννοείς ότι πρέπει να φτιάξω έναν άλλο δίσκο boot (ας πούμε τον δίσκο F) να τον έχω σε εφεδρεία, και αφού έχω κάνει το backup στον C: να μπουτάρω από τον F: και να φέρω μέσα το image στο c: από κάποιο άλλο δίσκο. Είναι πιο εύκολο να φτιάξω ένα boot cd με το BartPE ή όχι; (όπως προτείνει και στο site) Να σημειώσω ότι έχω σαν δεδομένο ότι όταν ρίξω μέσα το image ston C: πρέπει το pc να μην έχει bootάρει από τον C: Ορθώς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.