Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα καποιες λενε ψεμματα .Αλλες το κρυβουν μεχρι την μεση της εγκυμοσυνης .Το καλυτερο παντως ειναι να τους πεις εγω παιδια δεν μπορω να κανω και μετα να τους πεις θαυμα,θαυμα .λολ..

Δημοσ.

Χαχαχα καποιες λενε ψεμματα .Αλλες το κρυβουν μεχρι την μεση της εγκυμοσυνης .Το καλυτερο παντως ειναι να τους πεις εγω παιδια δεν μπορω να κανω και μετα να τους πεις θαυμα,θαυμα .λολ..

Αυτοί είναι ικανοί να ζητήσουν αποτελέσματα εξέτασης από γυναικολόγο. :devil:

Καμία φορά σκέφτομαι να απαντήσω " με τους γαμάτους μισθούς που δίνετε που να έχει το θράσος η άλλη να κάνει και παιδί " αλλά όλο κρατιέμαι να απαντήσω ανάλογα. Το πρόβλημα τους δεν πιστεύω να είναι μόνο μη μείνεις έγκυος αλλά σε θέλουν γενικά διαθέσιμη ( υπερωρίες , εξωτερικά ραντεβού κ.λ.π. ) . Όσοι θέλανε γκόμενα το λέγανε πιο ξεκάθαρα ( σου κάνανε και ένα μίνι απολογισμό της περιουσιακής τους κατάστασης )...

Το ίδιο πρόβλημα το συναντώ και στις σχέσεις ( εκείνοι μπορούν να δουλεύουν υπερωρίες , δύο δουλειές , σε κυλιόμενα ωράρια αλλά εσύ το πολύ part time ). Μάλλον πρέπει να κλωνοποιηθώ για να προλαβαίνω σχέση και δουλειά :devil:

Δημοσ.

Χα και ποια θα τους πει την αληθεια τοτε?Εκτος και αν σε παρακολουθησουν κιολας να δουν ιδιοις ομμασι^_^.

Καπου παλιοτερα ειχα διαβασει πως σε μια ιδιωτικη εταιρια , στις γυναικες οσες προσλαμβανονταν, τους εδιναν να υπογραψουν πως δεν θα κανουν και παιδι συντομα :mrgreen:

Σκεψου οτι αν κανεις παιδι , για τουλαχιστον 1 χρονο θα εισαι εκτος, ειναι οπως στους ανδρες ο στρατος, και θα πρεπει να σε πληρωνει κανονικα ο εργοδοτης.

Δημοσ.

σας εχασα λιγο, τελικα η κοπελια εκανε τιποτα? ειχαμε καμια προταση για δουλεια στο σπιτι?

κοπελια... οικονομικα λιγο δυσκολο...

δημοσιογραφος μπορει... να σε βαλουν να γραφεις τις εκπομπες ...

Καπου παλιοτερα ειχα διαβασει πως σε μια ιδιωτικη εταιρια , στις γυναικες οσες προσλαμβανονταν, τους εδιναν να υπογραψουν πως δεν θα κανουν και παιδι συντομα :mrgreen:

Σκεψου οτι αν κανεις παιδι , για τουλαχιστον 1 χρονο θα εισαι εκτος, ειναι οπως στους ανδρες ο στρατος, και θα πρεπει να σε πληρωνει κανονικα ο εργοδοτης.

ρε τι ξεφτιλα ειναι αυτη με τα παιδια, πως κανουν ετσι τα αφεντικα... πω πω υστερια...

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε εσεις παντως οι περισσοτερες δουλειες εχουν κατακλυστει απο γυναικες....Ασε που υπαρχουν ανα καρο δουλειες (εκτος χειρονακτικων εργασιων παντα) που να χτυπας το κωλο σου κατω ...αν δεν εισαι γυναικα δεν σε παιρνουν...Μην πεταχτει κανεις και πει οτι οι υψηλες θεσεις ειναι ακομα αντροκρατουμενες.....Ειναι....δυστυχως... γι αυτο παρατηρουνται τετοια φαινόμενα.... -_-

Δημοσ.

ελα! σοβαρα μιλας? σωστα περισσοτερες ειναι οι σερβιτορες παρα οι σερβιτοροι. ουαου

γραμματείς...γραμματίες...σουπερ μαρκετ...τηλεφωνικα κεντρα (οχι ροζ!!!χεχχε)...τραπεζες.. για μπες σε μια τυχαια, και μετρα αγορακια και κοριτσακια....μην μιλησω για ταχυδρομειο...... Υπαλληλοι σε νοσοκομια (στο διοικητικο προσωπικο) ...κλπ κλπ

Δημοσ.

λες να παιρνουν παραπανω μορια οι γυναικες επειδη ειναι γυναικες?

ενταξει αν το πας ετσι κοιτα ποσοι αντρες δουλευουν στον στρατο, στην αστυνομια, σε εργοστασια,εξωτερικοι πωλητες, στην οικοδομη,οδηγοι φορτηγων-λεωφορειων.

Δημοσ.

Περισσοτερη ανεργια υπαρχει παντως στις γυναικες παρα στους ανδρες.

Φανταστειτε στο δημοσιο αν καποια μεινει εγκυος μπορει να παρει αδεια μεχρι και 2 χρονια. Οποτε αν κανει 5 παιδια , μια δεκαετια την εχει να ξεκουραζεται :devil:

Δημοσ.

οχι ρε συ το ξεκαθαρισα, αφηνουμε εξω δουλειες χειρονακτικες και βαριες, μιλαμε για νορμαλ πραματα...που ανετα μπορουν να κανουν και οι δυο ...anyway δεν ειμαι αντιθετος στο να δουλευει η γυναικα και ναι σε οποιαδηποτε θεση...απλα για τους αντρες τα πραγματα ειναι δυσκολοτερα στην αγορα εργασιας ,αυτη τουλαχιστον ειναι η γνωμη μου..

• Moderators
Δημοσ.

Συμφωνω με τον απο πανω (sic).

Ειδικα στις θεσεις εργασιας καταστηματων λιανικης (που παρακολουθω) το ποσοστο ζητησης γυναικων σε σχεση με αυτο των ανδρων ειναι δραματικα υψηλοτερο.

Ψιλοofftopic βεβαια ολο αυτο.

Δημοσ.

Τα στατιστικά δε συμφωνούν όμως μαζί σας , οι γυναίκες και οι νέοι ανήκουν στην κατηγορία με τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας.

Επίσης ακόμα και σε θέσεις γραφείου / γραμματείας σιγά σιγά αρχίζουν και ζητάνε άντρες ( σοβαρά μιλάω , το βλέπω αυτό το φαινόμενο σε αγγελίες στο xe.gr ).

Δημοσ.
Φανταστειτε στο δημοσιο αν καποια μεινει εγκυος μπορει να παρει αδεια μεχρι και 2 χρονια. Οποτε αν κανει 5 παιδια , μια δεκαετια την εχει να ξεκουραζεται

ε νταξ τωρα, ετσι και αλλιως αμα εχεις και μεσο, απλα σε εχουν γραμμενο στα χαρτια οτι δουλευεις, παιρνεις το 2χιλιαρο και δεν πατας και καθολου...

τι νομιζεις?, ξερω εγω δοικητικα μελη που και καλα εχουν τις γυναικες στο δημοσιο...

χα χα.

αυτο που λετε, για τηλεφωνικο κεντρο ->αντρες... ειναι λιγο αδερφιστικη δουλεια, αλλα με την κριση σου λεει, γιατι να παρω γυναικα και να μου γκαστωθει...

Δημοσ.

E εγω ηξερα μια γνωστη μου, που ηταν μονιμη στο δημοσιο (καθηγητρια) και απο τον πρωτο μηνα της εγκυμοσυνης της ειχε παρει αδεια λογω επαπειλουμενης εγκυμοσυνης (ή καπως ετσι ηταν ο λογος) and guess what? απο τοτε δεν ξαπαπατησε σε ταξη και τα απογευματα εβγαινε για καφε , κοινως δεν ειχε καποιο προβλημα απλα ετσι να εχουμε να καθομαστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...