Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

bluesattack μου, η αδερφη μου δεν δουλευει απλα τα κανει σε μας θειους θειες ετσι:D:D:D:D

κ της λεω τωρα που τελειωσε το σχολειο να παει εκεινη νυχια εγω κομμωτικη να κανουμε κατι μαζι αλλα no money no honey.....

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tι να ψαξει στη χρυση ευκαιρια,εχει γεμισει απο απατεωνες (βλεπε herbalife κτλ).Και εκει που θα ειναι μια σοβαρη θεση βλεπεις απο κατω 3000 προβολες αγγελιας,και οι μισοι να εστειλαν βιογραφικο τι πιθανοτητες εχει?Εχω καταληξει οτι μονο μεσω γνωστου μπορεις να βρεις καποια δουλεια...

Δημοσ.

Πήγαινε και σπούδασε Κομμωτική,Νύχια (μανικιούρ,πεντικιούρ κ.λπ.) και λοιπές ιστορίες ώστε να μπορείς να πεις ότι "ωραία,πλέον μπορώ να το κάνω μόνη μου καλά" και να εξυπηρετείς κατ'οίκων!

Ένα φιλαράκι τελείωσε Κομμωτική και τώρα δίνει delivery κουρέματα με 5€!Απλά πράγματα...

Δημοσ.

Tι να ψαξει στη χρυση ευκαιρια,εχει γεμισει απο απατεωνες (βλεπε herbalife κτλ).Και εκει που θα ειναι μια σοβαρη θεση βλεπεις απο κατω 3000 προβολες αγγελιας,και οι μισοι να εστειλαν βιογραφικο τι πιθανοτητες εχει?Εχω καταληξει οτι μονο μεσω γνωστου μπορεις να βρεις καποια δουλεια...

δε μπορω να γραψω κ κεφαλαια για να πω ποσο συμφωνω μαζι σου οποιος εχει φαει με το κουταλι ξερει τι υπαρχει εκει εξω....

Πήγαινε και σπούδασε Κομμωτική,Νύχια (μανικιούρ,πεντικιούρ κ.λπ.) και λοιπές ιστορίες ώστε να μπορείς να πεις ότι "ωραία,πλέον μπορώ να το κάνω μόνη μου καλά" και να εξυπηρετείς κατ'οίκων!

Ένα φιλαράκι τελείωσε Κομμωτική και τώρα δίνει delivery κουρέματα με 5€!Απλά πράγματα...

αυτος ειναι μελλοντικος στοχος το θεμα ειναι να κανω κατι τωρα χωρις να χαλασω λεφτα.... που δεν προκειται να μου αποφερουν κατι συντομα

ειμαι κ ατυχη δε κερδιζω κ κανα λοττο ! τα λεφτα στα λεφτα πανε χαχαχα

Δημοσ.

δε μπορω να γραψω κ κεφαλαια για να πω ποσο συμφωνω μαζι σου οποιος εχει φαει με το κουταλι ξερει τι υπαρχει εκει εξω....

αυτος ειναι μελλοντικος στοχος το θεμα ειναι να κανω κατι τωρα χωρις να χαλασω λεφτα.... που δεν προκειται να μου αποφερουν κατι συντομα

ειμαι κ ατυχη δε κερδιζω κ κανα λοττο ! τα λεφτα στα λεφτα πανε χαχαχα

Yπαρχουν δημοσια ιεκ που ασχολουνται με τετοια πχ κομμωτικης ,με ελαχιστα διδακτρα .Ως μαθητευομενη ισως να εβρησκες καποια σχετικη δουλιτσα .Και ξερω κομμωτριεσ που δουλευουν στο σπιτι η κανουν επισκεψεις.Πρεπει να πας ομως εστω λιγο να μαθεις τα βαρια ,βαρια.Αν εισαι Αθηνα κοιταξτο .Κατι θα υπαρχει .Στο μεταξυ βρες κατι οτι να ναι .Πχ σε σουπερ μαρκετ .Για να βγαινουν τα προς το ζειν .

Δημοσ.

Αν είσαι γυναίκα , εμφανίσιμη ( όχι μοντέλο ) με κανονικά κιλά μπορείς να πας να δουλεύσεις ως προωθήτρια σε supermarket και σε καταστήματα. Δεν πληρώνεσαι με ποσοστά με ημερομίσθιο πληρώνεσαι. Έχετε δει προωθήτριες ,αυτές που είναι μπροστά σε ράφια και σε ενημερώνουν για κουπόνια εκπτωτικά κ.λ.π. Ένα άλλο παράδειγμα είναι να είσαι σε κατάστημα με ηλεκτρικές συσκευές και να είσαι ουσιαστικά πωλήτρια αλλά όχι του καταστήματος αλλά σε μία συγκεκριμένη μάρκα ( π.χ. εγώ πουλούσα εσπρεσσιέρες , είχαμε ένα χώρο με μία εσπρεσσιέρα εκθεσιακή την οποία δείχναμε σε πελάτες , φτιάχναμε καφέδες να δοκιμάσουν , εξηγούσαμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά ). Εκπαίδευση μας κάνανε από την εταιρεία , είχαμε κάποιον εκεί κάθε μέρα και κάθε μέρα μαθαίναμε και από κάτι ( on the job training δηλαδή ) .

Μετά με παίρνανε τηλέφωνο για να πάω να δουλέψω σε παρόμοια project ( εσπρεσσιέρες σε άλλες εταιρείες ) , είχα εξεταστική τότε και δεν πήγα. Κοινώς αν είσαι συνεπής στην ώρα σου και τις βάρδιες σου και είσαι χαμογελαστή και ευγενική , είσαι κομπλέ.

Αυτές οι δουλειές συνήθως δεν μπαίνουν σε αγγελία , παίρνεις τηλέφωνο σε διαφημιστικές , πας από εκεί , αφήνεις βιογραφικό , σε τραβάνε φωτό και σε ενημερώνουν για το τι προγράμματα έχουν εκείνη τη στιγμή. Έχει ορθοστασία αλλά είναι εύκολη δουλειά. Εγώ έχω δώσει περιθώριο στον εαυτό μου ως μέσα του μήνα , εάν δεν έχω βρει κάτι ( έχω βρει αλλά δεν έχω υπογράψει οπότε κρατάω και μία πισινή ) , επιστρέφω πλέον σε αυτόν τον τομέα.

http://www.apopsisb.gr/

http://www.spc.com.gr/

http://www.media-plus.gr/

http://www.eurogreta.gr/

Υπάρχουν πάρα πολλές , αναφέρω μερικές ( συνήθως δουλεύοντας σε μία μαθαίνουμε και από τις άλλες προωθήτριες που δουλεύουνε σε γύρω ράφια και για άλλες ). Μπορείτε να είστε σε όσες διαφημιστικές θέλετε ταυτόχρονα ( δεν είστε μοντέλα που έχετε συμβόλαιο με ένα πρακτορείο και δεσμεύεστε δηλαδή ).

Συνήθως οι πληρωμές αργούν λίγο , π.χ. οι ημέρες που έχεις δουλεύσει Σεπτέμβριο πληρώνονται τέλη Οκτωβρίου.

Δημοσ.

Σουπερ μαρκετ?Που τετοια τυχη...εχουν σταματησει ολα τις προσληψεις,αλλα και θεση να υπαρχει γινεται χαμος.Πλακα πλακα αν δω τα επομενα χρονια οτι δε αλλαζει η κατασταση με βλεπω να κοτσαρω πτυχια στον τοιχο και να πηγαινω για κομμωτρια,αισθητικος κτλ, βγαζουν τρελα λεφτα,αν ειναι καλες βεβαια.

Αν είσαι γυναίκα , εμφανίσιμη ( όχι μοντέλο ) με κανονικά κιλά μπορείς να πας να δουλεύσεις ως προωθήτρια σε supermarket και σε καταστήματα. Δεν πληρώνεσαι με ποσοστά με ημερομίσθιο πληρώνεσαι. Έχετε δει προωθήτριες ,αυτές που είναι μπροστά σε ράφια και σε ενημερώνουν για κουπόνια εκπτωτικά κ.λ.π. Ένα άλλο παράδειγμα είναι να είσαι σε κατάστημα με ηλεκτρικές συσκευές και να είσαι ουσιαστικά πωλήτρια αλλά όχι του καταστήματος αλλά σε μία συγκεκριμένη μάρκα ( π.χ. εγώ πουλούσα εσπρεσσιέρες , είχαμε ένα χώρο με μία εσπρεσσιέρα εκθεσιακή την οποία δείχναμε σε πελάτες , φτιάχναμε καφέδες να δοκιμάσουν , εξηγούσαμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά ). Εκπαίδευση μας κάνανε από την εταιρεία , είχαμε κάποιον εκεί κάθε μέρα και κάθε μέρα μαθαίναμε και από κάτι ( on the job training δηλαδή ) .

Αυτές οι δουλειές συνήθως δεν μπαίνουν σε αγγελία , παίρνεις τηλέφωνο σε διαφημιστικές , πας από εκεί , αφήνεις βιογραφικό , σε τραβάνε φωτό και σε ενημερώνουν για το τι προγράμματα έχουν εκείνη τη στιγμή. Έχει ορθοστασία αλλά είναι εύκολη δουλειά. Εγώ έχω δώσει περιθώριο στον εαυτό μου ως μέσα του μήνα , εάν δεν έχω βρει κάτι , επιστρέφω πλέον σε αυτόν τον τομέα.

http://www.apopsisb.gr/

http://www.spc.com.gr/

http://www.media-plus.gr/

http://www.eurogreta.gr/

Υπάρχουν πάρα πολλές , αναφέρω μερικές ( συνήθως δουλεύοντας σε μία μαθαίνουμε και από τις άλλες προωθήτριες που δουλεύουνε σε γύρω ράφια και για άλλες ). Μπορείτε να είστε σε όσες διαφημιστικές θέλετε ταυτόχρονα ( δεν είστε μοντέλα που έχετε συμβόλαιο με ένα πρακτορείο και δεσμεύεστε δηλαδή ).

Συνήθως οι πληρωμές αργούν λίγο , π.χ. οι ημέρες που έχεις δουλεύσει Σεπτέμβριο πληρώνονται τέλη Οκτωβρίου.

Τα λεφτα καλα?Η' παιζει ρολο αν γινει πωληση του προιοντος?

Δημοσ.

αν ημουν μοντελο δεν θαχα φτιαξει καν αυτο το θεμα!!!

θα δουλευα σα σερβιτορα η σε δημοσιες σχεσεις κτλ

εχω καποια κιλα παραπανω κ εχω φαει πορτα κ για αυτο!

μεχουν παρει τηλ που βρηκαν το βιογραφικο μου ενδιαφερον

κ ενω εχουν ενθουσισιαστει στο τελος μου λενε εμφανβισιμη ειστε??

σημειωτεον ειχα παρει για γραμματειακη υποστηριξη

οχι για φωτογραφιση!!!! δηλ ελεος αν ημουν 50 κιλα θα ειμαι καλυτερη γραμματεας? θα δουλευα πιο γρηγορα???

τι να πω? κ να πω ειμαι κανα μπαζο (ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) θα ελεγα οκ

κ τα ματια μου γαλαζοπρασινα ειναι κ ψηλη ειμαι αλλα γιατι ρε παιδια ολα αυτα να εχουν σχεση?? παρασυρομαι κ γω...

η ουσια ιεναι οτι περα απτα πτυχια μου κ την προυπηρεσια ειμαι ενας εργατικος τιμιος ανθρωπος κ σερβιτορα θα δουλευα κ ουτε που με νοιαζει αλλα κ κει βλεπεις πρεπει νασαι μισ γιανκ κ πανω... κατανοητο βεβαια αν εχεις την θεα που τραβηξει κοσμο γαιτι να παρεις τη λιγοτερο ομορφη? κακα τα ψεματα παιδια

ζουμε στο κοσμο της εικονας

κ αν κ προτασεις οπως αν εισαι εμφανιση πας για προωθηση κτλ δεν θα επρεπε να απαγορευονατι!!

το θεμα ειναι τι εκπεμπει ο αλλος τι πειθω εχει τι δουλεια μπορει να κανει τι να προσφερει.... τεσπα το θεμα πηγε τελειως αλλου

συγχωρεστε με αλλα με διαολιζει τελειως το θεμα!!!

Δημοσ.

Ε ο εργοδοτης σου λεει κατσε να ειναι κανα καλο μωρο,αμα λαχει να του βαλω και χερι(και ο,τι αλλο φανταζεστε:wub:).Δυστυχως περαν δημοσιου πρεπει να εχεις καλη εμφανιση.Αλλα εγω δε θα δεχομουν να με προσλαβει καποιος για αυτο το λογο.Γλυωδεις τυποι,σιχαμενοι.:mad:

Δημοσ.

Τα λεφτα καλα?Η' παιζει ρολο αν γινει πωληση του προιοντος?

Είναι με ημερομίσθιο , 8ωρο σε supermarket 27 -35 ευρώ ( αναλόγως διαφημιστικής , εταιρείας που προωθείς ) , στο 8ωρο εννοείται ότι έχεις και τα διαλλείμματα σου . Μην περιμένεις ότι θα σου δώσουν και τα γαμάτα λεφτά , κάνεις κάτι πάρα πολύ απλό . Σε προωθήσεις σε μικροσυσκευές έπαιρνα 25 ευρώ το 5 ωρο.

Το ημερομίσθιο είναι standard , δεν είναι σαν τα telemarketing δηλαδή , ούτε έχει δοκιμαστικές ημέρες. Δε σου λένε στόχους , έχει απλά ένα έντυπο που σημειώνεις σε πόσους μίλησες και πόσοι αγόρασαν. Δηλαδή καλοκαίρια π.χ. που έκανα προωθήσεις χυμούς και παγωτά με εκπτωτικό κουπόνι καταλαβαίνεις ότι φεύγανε πολύ εύκολα τα κομμάτια ( γιατί έτσι και αλλιώς καταναλώνονται πολύ αυτήν την εποχή ).

Στις μικροσυσκευές εκεί ήταν πολύ χαλαρά τα πράγματα , αυτός που ρώταγε για εσπρεσσιέρα το είχε στο μυαλό του να αγοράσει. Ανταγωνισμό από άλλες μάρκες δεν είχα. Ήταν μία προωθήτρια απέναντι άλλης εταιρείας που την είχαν μόνο να βάζει καφέ , δε μίλαγε καθόλου . Γενικά πείθονται εύκολα οι πελάτες , δεν το περίμενα ^_^

Υπάρχουν και κάποια προγράμματα που είναι 4 ωρα με 6 ωρα με πιο καλές αμοιβές ( 40αρια - 50αρια ) αλλά συνήθως παίζει casting , δηλαδή λέει η κάθε εταιρεία θέλουμε από αυτό το ύψος και πάνω , ξανθιές ή μελαχρινές κ.λ.π. Εκεί είναι όμως τα πράγματα πιο αυστηρά και για να σε πάρουν ( δεν το έχω πολυψάξει προσωπικά ) αλλά και στη δουλειά , π.χ. ο επόπτης μπορεί να σου κάνει και παρατήρηση ακόμα και για το πώς στέκεσαι . Εκεί παίζουν και γνωστοί η αλήθεια είναι .

Υ.Γ. Σε κάποιες από τις δουλειές αυτές ( δε μιλάω για τις τελευταίες τις πιο καλοπληρωμένες που θέλουν να είσαι και λίγο μοντελέ ) θέλουν να είσαι κανονική στα κιλά. Δεν είναι απαραίτητα για ρατσιστικούς λόγους ούτε το να σε θέλουν για γκόμενα τους. Συνήθως φοράς ρούχα της εταιρείας που προωθείς οπότε παίζει πολύ medium στα ρούχα . Παπούτσια φοράς δικά σου συνήθως , ευτυχώς.

Στις γραμματειακές και εγώ τα ίδια συναντώ . Ένας μου την είπε που δεν είμαι αλλοδαπή ( ελληνικό επίθετο έχω γαμώτο σου ) άλλος γιατί δε φοράω ταγιέρ , το ξεχέσαμε λίγο το θέμα δηλαδή. Λες και διαγωνίζομαι για το Next Top Model νιώθω κάθε φορά.

Δημοσ.

Σε μερικες δουλειες πχ ρεσεψιονιστ ή δημοσιες σχεσεις ή οπου εχει συναλλλαγη με κοσμο κακα τα ψεμματα μετραει και η εμφανιση. Ο πελατης που θα παει στην εταιρια θελει να δει και ενα ωραιο προσωπο. Κακως αλλα ο κοσμος μας δεν ειναι αγγελικα πλασμενος.

Δημοσ.

Σε μερικες δουλειες πχ ρεσεψιονιστ ή δημοσιες σχεσεις ή οπου εχει συναλλλαγη με κοσμο κακα τα ψεμματα μετραει και η εμφανιση. Ο πελατης που θα παει στην εταιρια θελει να δει και ενα ωραιο προσωπο. Κακως αλλα ο κοσμος μας δεν ειναι αγγελικα πλασμενος.

Ε ναι αλλά αν θέλουνε γλάστρα να την πληρώσουν και ανάλογα στην τελική . Έχω πάει σε πόσες συνεντεύξεις που έχουν υπαινιχθεί ξεκάθαρα ότι πέρα του ωραρίου γραφείου έπρεπε να συνοδεύω τους εξωτερικούς πωλητές στα ραντεβού τους. Ρωτούσαν εάν έχω σχέση , εάν έχω σκοπό να παντρευτώ σύντομα , τι ενδιαφέροντα έχω μετά τη δουλειά και διάφορα τέτοια . Την εργασία μου αγοράζουν ή εμένα όλη πακέτο με τη ζωή μου ;

Δημοσ.

Αν ειναι δυνατον ρε!Και δε τους εβριζες?Τι τους νοιαζει αν εχεις αχεση?Δηλαδη τωρα πρεπει να κρυβουμε και τη σχεση μας για να βρουμε δουλεια.

Δημοσ.

Γιατι αν εχεις σχεση και σκοπευεις να κανεις παιδι συντομα ,πρεπει να πληρωσουν αδειες και τετοια .Αρα παιρνουν κοπελα που δεν σκοπευει να αποκατασταθει συντομα ,να ειναι σιγουροι οτι θα γλυτωσουν ολα αυτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...