Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας!!

ρε παιδια ειμαι ανεργη παρα πολυ καιρο τρωω τη μια πορτα μετα την αλλη κ τωρα λογω κρισης ακομα χειροτερα

ξερετε πως μπορω να ψαξω τι να γραψω τι να μου προτεινετε για μια δουλεια απτο σπιτι

δεν θελω να πουλαω καλλυντικα ειμαι ηδη γραμμενη σε μια εταιρεια

πραγματα οπως να φτιαχνεις μπουμπουνιερες

η να φτιαχνω η να δαχτυλογραφω η να ψαχνω δε ξερω τι πραγματα μπορεισ να κανεις απτο σπιτι

κ ουτε πως να το ψαξω βοηθειστε αν ξερετε η μπορειτε να μαθετε να μαθετε υπαρχει αναγκη!!

ευχαριστω πολυυυυ

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aρκετα, αισιοδοξη να το πω, εισαι αν πιστευεις οτι γινεται να εχεις εισοδημα απο το σπιτι σου, οταν δεν βρισκεις δουλεια εξω.

Οι δακτυλογραφοι ηταν περιζητητοι γυρω στα 80's αντε και 90's, επισης στα 60's, 70's υπηρχε και ο αργαλειος για δουλεια στο σπιτι.

Πλεον δακτυλογραφουν οι παντες. Κι αν δεν δακτυλογραφουν αυτοι εχουν πολυ στενο συγγενη, αντε στη χειροτερη φιλο που το κανει και προφανως θα του δωσουν ενα χαρτζιλικι για να το κανει.

Τελος παντων για δουλεια απτο σπιτι με σοβαρο εισοδημα και οχι 100-200 ευρω το μηνα, φανταζομαι οτι παραειναι δυσκολο να βρεις κατι. Τωρα αν με ρωτησεις τι αντιπροταση εχω, δεν εχω...

Δημοσ.

αισιοδοξη δεν ειμαι απλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια

κ σιγουρα δε περιμενω κανονικο μισθο κ ολα τα παρελκομενα

αλλα βρε φιλε μου κ τα 100ευρω απτο τιποτα καλα δεν ειναι????

απλα αν βρω 2-3 τετοιες δουλειες που δεν ειναι τακτικες καθημερινες

κ μεχουν στα υποψβν θα μπορω να κανω κατι

οπως αυτο με τις μπουμπουνιερες

βεβαια εκει παιζουν αλλα

λενε οτι βρισκουν δικαιολογιες για να μη σε πληρωσουν τυπου δεν τα τυλιξες καλα

αν ηξερα οτι θα καταληγαμε ετσι δεν θα χαραμιζα χρονια σε σπουδες αγγλικα ecdl κτλ

θα μου πεις κ με το δικιο σου η μονη εισαι???? ειδικα τωρα δνε ιεναι τιποτα καινουριο

κ μαλιστα υπαρχουν κ αλλοι με παραπανω διπλωματα

αλλα..... δε μπορω να μην το ψαξω??? πηγα απογραφεας τωρα το μαιο

ακομα δεν μας εχουν πληρωσει αλλη δουλεια απο τοτε δε βρηκα.....

εχεις σπουδασει τίποτα?

εχω τελειωσει οικονομια κ διοικηση σε ιδιωτικο ιεκ αλλα εδωσα την κρατικη πιστοποιηση κ την πηρα

εχω 2 διπλωματα lower κ διπλωμα ecdl γενικα με οτι πιαστω ειμαι πολυ καλη με μια εφεση σε δουλειες γραφειου

αλλα ολοι θελουν να πουλας κ στις μερες κανεις δεν αγοραζει

κ σε πληρωνουν με βασει τα ποσα κλεινειςκοινως αν ολοι τους κλεινουμε απο 1 συμβολαιο εμεις δε βγαζουμε τιποτα κ αυτοι τα οικονομουν για τα καλα..... δεν θελω......

Δημοσ.

ναι , αστα να πανε, τωρα οι εταιριες με αφορμη την κριση δινουν μισθους ξεφτιλα....

και σου λεει... θα κανεις υπερωριες 1-2 ωρες και δεν θα βγαζεις κιχ...

αστα να πανε, ειναι πολυ εξυπνος ο ελληνας ρε, τωρα οι εταιριες το γλεντανε αυτο... σου λεει τοσοι θελουν.... 500 ευρω και χαρη σου κανουμε...

ειμαστε ενα βημα απο το "θα δουλευεις, θα σε φυστικωνω και δεν θα βγαζεις κιχ... και απο λεφτα... 1 φρατζολα ειναι πολυ)

ε γμτο, γτ δεν την ριξανε στην ελλαδα την ατομικη βομβα...

εχεις σκεφτεί να ψαξεις σε κανα σιτε?

http://www.kariera.gr/gr/jobseeker/jspage.aspx?pagever=sector_search&cbRecursionCnt=1&sc_cmp2=JS_Nav_sector_search

http://www.homeworkin.gr/

Δημοσ.

το 2005 που εκανα την τελευταια κανονικη δουλεια με ενσημα κτλ

επαιρνα 550 κ οδυλευα την ημερα 10-14ωρες κ εκανα τα παντα

υποτιθεται υπαλληλος γραφειου ημουν

κ εκανα τα τυπικα παραγγελιες, φαξ, σχεδιαζα κουζινες (δε το σπουδασα αλλα εμαθα σε χρονο ντετε), ημουν πωλητρια στην εκθεση επιπλων καφεδες κτλ... καθριζα 130τμ σφουγγαρισμα ξεσκονισμα κτλ τα παντα ολα κ το γραφειο αλλα 50τμ

δεν τη φοβαμαι τη δουλεια κ δε με χαλανε κ τα 500 αρκει τα παιρνω

σε τετοιεσ εταορειες δε σου ανανεωνουν σου κανουν καμια διμηνη συμβαση κ αν σε κανεις πωλησεις οκ

μεχρι κ σε γκαλοπ εχω δουλεψει αλλα εκει δε βγαζεις μια

δουλευα κανα 2μηνο (οχι συνεχομενους) φυσικα χωρις ενσημα ασφαλεια κτλ κ με παρακρατηση φορου μου δωσαν 50ευρω ειπαμε.....

παντου εχω βαλει μεχρι κ αγγελιες με προσφορα εργασιας

κ οχι ακρη δεν εχω βγαλει αλλα εχω λαβει μηνυματα προστυχα προφανως αποσους δεν τι να κανουν τα εβγαλα

αλλα το κακο ειναι οτι για προσωπικους λογους πρεπει να βρω κοντα στο πειραια κ αυτο δεσμευει διοτι κεντρο υπαρχουν πολλα

Δημοσ.

Αν δεν αποκτήσεις απαιτήσεις από τον εαυτό σου και τη δουλειά, θα σε έχουν μια ζωή για πέταμα.

Been there, done that. Κανείς δεν εκτιμά το φιλότιμο ή/και την εργατικότητα. ΟΚ, σχεδόν κανείς. Η πλειοψηφία των αφεντικών θα σε θεωρεί κορόιδο.

Αν είναι τα 500 ευρώ που ψάχνεις, πάνε σε Σ/Μ.

Δημοσ.

Τεσπα επειδη βλεπω οτι μιλας για αναγκη για να βρεις καποιος εισοδημα, και οτι δε σε νοιαζει οτι δουλεια και ναναι αρκει να εχεις ενα καποιο εισοδημα, βρισκεις σχετικα ευκολα να μοιραζεις φυλλαδια και πληρωνεσαι με την ωρα. Ξερω γω, για δουλεια αναγκης μπορει να σου φανει λυση.

*Μη περιμενεις απο αγγελιες προσφορας εργασιας να σε καλεσουν. Κανεις εργοδοτης δεν θα ψαξει για εργαζομενο τη στιγμη που πνιγεται στα βιογραφικα σε κλασματα δευτερολεπτου απο την στιγμη που θα ανακοινωσει ενδιαφερον για να καλυψει κενη θεση. Ειδικα οταν μιλαμε για ανειδικευτες θεσεις.

Πρεπει εσυ να το κυνηγησεις.

*Το φιλοτιμο οπως προαναφερθηκε, σπανια εκτιμαται. Συνηθως το εκμεταλλευονται. Τουλαχιστον απτη στιγμη που εισαι "επειδεικτικα" φιλοτιμη, μπορεις να γινεις και διακριτικα απαιτητικη σε καποια μικρα θεματακια. Αν σε γειωνουν, γειωσε κι εσυ το φιλοτιμο σου και συνεχισε να εργαζεσαι σε πιο χαλαρους ρυθμους κανοντας μονο οσα απαιτουνται.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν αποκτήσεις απαιτήσεις από τον εαυτό σου και τη δουλειά, θα σε έχουν μια ζωή για πέταμα.

Been there, done that. Κανείς δεν εκτιμά το φιλότιμο ή/και την εργατικότητα. ΟΚ, σχεδόν κανείς. Η πλειοψηφία των αφεντικών θα σε θεωρεί κορόιδο.

Αν είναι τα 500 ευρώ που ψάχνεις, πάνε σε Σ/Μ.

οπως τα λες φιλε μου

Τεσπα επειδη βλεπω οτι μιλας για αναγκη για να βρεις καποιος εισοδημα, και οτι δε σε νοιαζει οτι δουλεια και ναναι αρκει να εχεις ενα καποιο εισοδημα, βρισκεις σχετικα ευκολα να μοιραζεις φυλλαδια και πληρωνεσαι με την ωρα. Ξερω γω, για δουλεια αναγκης μπορει να σου φανει λυση.

*Μη περιμενεις απο αγγελιες προσφορας εργασιας να σε καλεσουν. Κανεις εργοδοτης δεν θα ψαξει για εργαζομενο τη στιγμη που πνιγεται στα βιογραφικα σε κλασματα δευτερολεπτου απο την στιγμη που θα ανακοινωσει ενδιαφερον για να καλυψει κενη θεση. Ειδικα οταν μιλαμε για ανειδικευτες θεσεις.

Πρεπει εσυ να το κυνηγησεις.

ακομα κ αυτο δεν ξερω πως να το ψαξω? υπαρχουν συγκεκριμενες εταιριες???

Δημοσ.

οπως τα λες φιλε μου

ακομα κ αυτο δεν ξερω πως να το ψαξω? υπαρχουν συγκεκριμενες εταιριες???

Νομιζω οι κλασσικες εφημεριδες (ΧΕ) εχουν καμποσες τετοιες αγγελιες. Τουλαχιστον την τελευταια φορα που εψαξα για δουλεια, πριν κανα 1,5 χρονο ετσι ηταν. Δε ξερω αν αλλαξαν τοσο πολυ τα πραγματα απο τοτε.

Δημοσ.

το 2005 που ησουν 16 δουλευες με ενσημα? εγω ειμαι 27 και δεν εχω κανενα!

λοιπον μια φιλη μου κανει μανικιουρ πεντικιουρ και βγαζει καλα λεφτα. αλλα το κανει χρονια και ειναι πολυ καλη. επισης κανει και χειροποιητα κοσμηματα και πουλαει.

θα μπορουσες να κανεις και μασαζ σε σπιτια. αν δεν εισαι φυσιοθεραπευτρια αλλα πιανει το χερι σου, μπορεις να κανεις μασαζ πχ με 10-20 ευρω την ωρα (οι επαγγελματιες παιρνουν 30-40 ευρω την ωρα)

Δημοσ.

χεχε βασικα το 2005 ημουν 18-19

και τα ενσημα οιυτε που ταχω δει γαιτι δουλευα κεφαλονια

κ δεν μου ταχει στειλει κανεις

ουτε ταχω βρει ουτε ταχω ουτε ξερω πως να τα παρω χαχαχαχ καλοοο ε???

νυχια κανει η αδερφη μου απο χομπι πιανει το χερι της δεν δουλευει

εχω δεν ειμαι τοσο καλη

εγω ειμαι πολυ καλη με τα μαλλια κ ο μ@λ@κ@ς αντι να παω να το σπουδασω

να χεστω στο ταληρο ακουσα τους αλλους που μου λεγαν οχι

κ στο μασαζ ειμαι πολυ καλη αλλα κλαταρω ευκολα δε μπορω πολυ ωρα ασε που ποιος με τη κριση αυτη θα θελει μασαζ?

ασε που τι αγγελια θ αβαλω? να πεσω σε καναν ανωμαλιαρη? χαχαχα

κοσμηματα εχω ξεκινησει αλλα εχω παρει λιγα πραγματα φτηνα κ πρεπει να σκασεις πολλα γι ανα παρεις συνδεσμους κτλ

μεχρι κ κερια χειροποιητα πηρα να φτιαξω αλλα κ κει θελει πολλα λεφτα σε καλουπια κ οταν στο jumbo τα βρισκεις ενα 1-2 εμεν το κσοτος μου ειναι πολυ παραπνω

τωρα σκεφτομαι να ανοιξω ενα ηλεκτρονικο μαγαζι

πουχει το πιο μικρο οικονομικο ρισκο αλλα κ παλι δεν ξερω

Δημοσ.

εγω ειμαι πολυ καλη με τα μαλλια κ ο μ@λ@κ@ς αντι να παω να το σπουδασω

να χεστω στο ταληρο ακουσα τους αλλους που μου λεγαν οχι

Δεν πηγαινεις τωρα ? Δεν σε πηραν και τα χρονια .Εδω αλλοι στα 30-40 πλεον ξεκινανε απο το μηδεν , με μισθους που επαιρναν στα 20 .Βεβαια δεν ξερω τι διδακτρα εχει , αλλα μπορεις να βρεις και εκει μια δουλεια (αν δεν εχει η πολη σου τετοια σχολη ) , σερβιτορα ,κατι, και να το παλεψεις .

Κομμωτρια δεν ειναι ασχημα,στην χειροτερη το μεροκαματο βγαινει (απο μικρο εως παρα πολυ καλο).Θα σε συστησει και η αδελφη σου σε πελατισσες... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...