kuzko21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα ρε παιδια τι ειν τουτο; μαθαμε τιποτα; γιατι απο το screenshot 4 ποστ παραπανω δεν καταλαβα
Giorgos09 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδη θα εχει τα δρομολογια των λεωφοριων στο google maps? Και πολυ αργησανε. Δεν ενεργοποιουν την υπηρεσια navigation καλυτερα? Τα δρομολογια τα βρισκουμε και απο αλλου.
Pinball1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) 1. Στην συγκεκριμένη υπηρεσία μπορώ να έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή ή είναι μόνο για smartphones; 2. Εχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει την λειτουργία "Χάρτης Γραμμής" που έχει στο site του ΟΑΣΑ; Κάθε φορά που πατάω εκεί για να δω το χάρτη κάποιου δρομολογίου στο google maps μου δείχνει απλά τον παγκόσμιο χάρτη σε zoom out. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2011 από Kosmas70
disqualified Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 2. Εχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει την λειτουργία "Χάρτης Γραμμής" που έχει στο site του ΟΑΣΑ; Κάθε φορά που πατάω εκεί για να δω το χάρτη κάποιου δρομολογίου στο google maps μου δείχνει απλά τον παγκόσμιο χάρτη σε zoom out. τελευταια φορα τον χρησιμοποιησα 12 σεπτεμβριου και λειτουργουσε. Προχθες ειχα το ιδιο αποτελεσμα με σενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα