Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Η LG προσπαθεί να υπερβεί εαυτόν (και τους υπόλοιπους!) παρουσιάζοντας μία από τις πρώτες οθόνη που θα προσφέρουν στον θεατή τρισδιάστατη εικόνα χωρίς να τον υποχρεώνουν να φοράει ειδικά γυαλιά. Η οθόνη LG D2500N στις 25 ίντσες είναι ένα αρχική προσπάθεια να ξεπεραστεί ο "σκόπελος" των πρόσθετων εξαρτημάτων χωρίς όμως να πετυχαίνει απόλυτα τον σκοπό της. Αν και το μοντέλο που δοκιμάσαμε στο περίπτερο της LG στην IFA 2011 θεωρητικά μπορούσε να αποδώσει FullHD ανάλυση, η πραγματική ανάλυση που βλέπει ο θεατής είναι σαφώς χαμηλότερη ενώ η θέαση αρχίζει να κουράζει όταν περάσουν λίγα λεπτά της ώρας, τα δε χρώματα δεν είχαν τη ζωντάνια που έχουμε συνηθίσει από μία οθόνη τέτοιας ανάλυσης και προδιαγραφών. http://www.youtube.com/watch?v=2TVlPX3DKp0 Αν και πρώιμη η προσπάθεια, δείχνει άλλη μία κατεύθυνση της τεχνολογίας στις οθόνες τα επόμενα χρόνια.
x_vagos_x Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Και θα αυτοκαταστραφεί σε 10... 9... 8... 7...
pagratios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτι παρόμοιο είχε στο πλαισιο στο mall πριν 5 χρόνια. Μία τηλεόραση που έκανε 3d χωρίς γυαλιά αλλά νομίζω πως αυτές οι τηλεοράσεις θέλουν συγκεκριμένες γωνίες θέασης για να δεις 3d
Vasilisxd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μα έτσι δεν είναι και τα Κινητά με 3D ? Ναι όντως θέλουν συγκεκριμενη γωνία θέασης.
Clouder Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, γιατί γίνονται επενδύσεις σε μια τεχνολογία που αποδεδειγμένα κουράζει τα μάτια με συχνή χρήση;; Τι θέλουν να πετύχουν;
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ειναι σαν οθονη τηλεφωνου 3D και η γωνια θεασης ειναι πολυ περιορισμενη!Η καλυτερα μπορεις να δεις μονο απο ακριβως μπροσα απο την οθονη!
xbyte1024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, γιατί γίνονται επενδύσεις σε μια τεχνολογία που αποδεδειγμένα κουράζει τα μάτια με συχνή χρήση;; Τι θέλουν να πετύχουν; Γιατί πριν χρόνια οι CRT υπερείχαν σε αρκετά θέματα σε σχέση με τις LCD. Είναι αναμενόμενο να γίνονται έρευνες και το 3D λογικά κάποτε θα γίνει mainstream και θα δε θα κουράζει. Απλώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το βάλουμε στο σαλόνι μας.
Silok Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτι παρόμοιο είχε στο πλαισιο στο mall πριν 5 χρόνια. Μία τηλεόραση που έκανε 3d χωρίς γυαλιά αλλά νομίζω πως αυτές οι τηλεοράσεις θέλουν συγκεκριμένες γωνίες θέασης για να δεις 3d Μόλις τη βάλουμε στα σπίτια μας θα γίνουν νέα εγκλήματα. "Έσπασε στο ξύλο την οικογένειά του για να πιάσει την κεντρική θέση στον καναπέ"
MariosX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και πιστεύω πως ο περιορισμος του 3D είναι οι ίδιες οι τηλεωράσεις. Το "3D" που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι οτι δίνει "focus" σε κάτι και όλα τα άλλα τα βλέπεις βαθύτερα και σε υψηλούς ρυθμούς ανενέωσης εικόνας. Μεχρί στιγμής έχω δει αρκετά 3D, δεν είδα αρκετές διαφορές με τα 2D μόνο το εφέ που περιέγραψα. Τώρα το να αγοράσεις μια 3DTV στην οποία για να δείς "3D" πρέπει να χεις συγκεκριμένη γωνία θεάσης ή να φοράς γυαλιά δεν είναι 3D κατα την γνώμη μου. Για να τα δεις πραγματικά 3D πρέπει να ανακλυφθεί νέα τεχνολογία όπως ολογράμματα παραδείγμα.
donkarlos13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Άλλο επνα κόλπο του μάρκετινγκ, που δεν έχει σωστά αποτελέσματα. Η tv μου είναι 3d νέας γενιάς και όμως αν υπήρχε έκδοση χωρίς αυτή τη δυνατότητα εννοείται θα την προτιμούσα με μια καλύτερη τιμή. Μετά από 30' σου ψήνεται ο εγκέφαλος, τι να λέμε τώρα... Κι αυτοί επιμένουν !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα