Προς το περιεχόμενο

Mουσικη στα ηχεια και skype στα ακουστικα

JERONIMO888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα δημιουργηθει προβλημα αν βαλεις δυο καρτες να δουλευουν μαζι? οπως οταν βαζεις καρτα ηχου κλεινεις την onboard

Δημοσ.

αν εχεις 5.1 καρτα δοκιμασε να συνδεσεις τα ηχεια στην front εξοδο και το headset στην rear. λογικα το skype πρεπει να εχει επιλογη γιανα παιζει απο την rear εξοδο

Δεν θα δημιουργηθει προβλημα αν βαλεις δυο καρτες να δουλευουν μαζι? οπως οταν βαζεις καρτα ηχου κλεινεις την onboard

δεν ξερω για onboard+pci αλλα για onboard|+usb δεν θπαρχει κανενα προβλημα δοκιμασμενα

Δημοσ.

Εγω εχω headset που συνδεονται με usb! αυτο που ζητας μου εγινε αυτοματα μιας και ποτε δεν αποσυνδεω τα ακουστικα και το εχω επιλεξει στο skype να λειτουργει συνεχεια με τα ακουστικα! δεν ξερω αν βοηθησα! xD παντως η μουσικη FULL στα ηχεια! :P

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει προβλημα..Ηpci δεν ακυρωνει την on-board! Εγω χρησιμοποιω και τις 2 ταυτοχρονα!Τη μια σε ενα προγραμμα και την αλλη σε αλλο χωρις προβληματα!

android.png

Δημοσ.

Ετσι ειναι συδεδεμενα τα πραγματα αλλα κανονικα εκει που μπαινουν τα ακουστικα ειναι για τα δυο μπροστινα ηχεια που δεν τα συνδεω γιατι συνεχεια με ακουστικα ειμαι, το γκρι ειναι εξοδος για τα 2 πισω ηχεια και το πορτοκαλι για το μπροστα κεντρικο ηχειο και αυτο που ηθελα ειναι να παιζουν μουσικη τα ηχεια αλλα οχι στα ακουστικα

creativesoundblasterxfi.jpg

Δημοσ.

Ετσι ειναι συδεδεμενα τα πραγματα αλλα κανονικα εκει που μπαινουν τα ακουστικα ειναι για τα δυο μπροστινα ηχεια που δεν τα συνδεω γιατι συνεχεια με ακουστικα ειμαι, το γκρι ειναι εξοδος για τα 2 πισω ηχεια και το πορτοκαλι για το μπροστα κεντρικο ηχειο και αυτο που ηθελα ειναι να παιζουν μουσικη τα ηχεια αλλα οχι στα ακουστικα

creativesoundblasterxfi.jpg

Δεν νομιζω να δουλεψει ετσι γιατι και παλι εχεις μια εξοδο μονο(ασχετα που χωριζεται)!Για να δουλεψει πρεπει να εχεις 2 αυτονομες εξοδους!

Δημοσ.

Δεν νομιζω να δουλεψει ετσι γιατι και παλι εχεις μια εξοδο μονο(ασχετα που χωριζεται)!Για να δουλεψει πρεπει να εχεις 2 αυτονομες εξοδους!

Οκ φιλε και εγω αυτο βλεπω θα το ψαξω το θεμα με 2 καρτες στο μελλον mrgreen.png

Δημοσ.

Φιλε μου ειναι απλο μπορεις και με μια καρτα ηχου. Ακρει ο πυργος σου να εχει θυρες ακουστικων και mic. Βαλε το headset στις υποδοχες του πύργου και μετα απο το τον πινακα ελεχνου και τις ρυθμισεις ηχου διαλεξε ως συσκευη επικοινωνιας τα ακουστικα. Τελος ανοιξε το skype και απο τις επιλογες --> συσκευες ηχου θα βαλεις τα ακουστικα. Ετσι ακους μονο αυτων που μιλας απο το headset και οτι αλλο θες απο τα ηχεια σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...