xpapias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει ρε συ. Αλλά για 1ο thread και από άτομο που γράφτηκε σήμερα, δε σου φαίνεται πολύ περίεργο το θέμα;
Lucifer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Άκου να δεις. Έχω εδώ δίπλα στο σπίτι έναν φαρμακοποιό, με ξέρει από πιτσιρίκι. Όταν θέλω Panadol πάω σε αυτόν. Όταν θέλω προφυλακτικά, πάω σε άλλον. Εξάλλου και troll να είναι, θα φανεί, δεν είναι ανάγκη να το εκβιάσουμε μέχρι να αναγκαστεί να γίνει.
yannis27gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Σοβαρή απάντηση: http://www.paulkienitz.net/no-implants.html
hKardiadnexOria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Σοβαρή απάντηση: http://www.paulkienitz.net/no-implants.html ωραια βυζια..
yannis27gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Νο οφενς, αλλά διάολε με αυτά λιγουρεύτηκες; Ιντερνετ δεν έχεις; Να σου δώσω κανένα λινκ, να γουστάρεις;
pavlinara Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ο λυρας στην μητροπολεως ειναι καλος πρωτη επισκεψη ομως θα σου παρει 100 ευρω. η φιλη μου εκανε σε εναν στην βουλγαρη και της εκανε πολυ καλη δουλεια. θα την ρωτησω και θα σε πω.
slipknot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αν πω ότι περίμενα post, θα χαρακτηριστώ κακεντρεχής.
zazik Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος σιλικονάτα....πφφφφφ.....
CtrlFreak Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος To link με τις φωτό μου θύμισε το παρακάτω: :mrgreen:
Adon1s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος φλασιά 0:40 Νο οφενς, αλλά διάολε με αυτά λιγουρεύτηκες; Ιντερνετ δεν έχεις; Να σου δώσω κανένα λινκ, να γουστάρεις; ελα ρε συυυυυ στην πρωτη φώτοου ειναι ολα τα λεφτα
lary7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Σοβαρή απάντηση: http://www.paulkienitz.net/no-implants.html Το ενδεχομενο η κοπελια να μην θελει να αποκτησει 2 "καρπουζια" αλλα να το κανει για ψυχολογικους λογους (πολυ μικρο στηθος) δεν το σκεφτηκες? Παντος ειχα ακουσει παλιοτετα οτι τετοιες περιπτωσεις τις καλυπταν και ορισμενα ταμεια ... Σε εναν στο τελος Μητροπολεως ειχε παει φιλη και εμεινε πολυ ευχαριστημενη αλλα ηταν αλλου ειδους επεμβαση...Ονομα δεν θυμαμαι.
saya Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι,καποιες φορες υπαρχει και ατροφικο στηθος που δεν αναπτυσεται κανονικα και θελει επεμβαση..
Adon1s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος επίσης υπάρχει και αλληξ μαγκιά παίρνουν λίπος απο τα μπουτια η την κοιλιά και την βάζουν εκει
yannis27gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το ενδεχομενο η κοπελια να μην θελει να αποκτησει 2 "καρπουζια" αλλα να το κανει για ψυχολογικους λογους (πολυ μικρο στηθος) δεν το σκεφτηκες? Παντος ειχα ακουσει παλιοτετα οτι τετοιες περιπτωσεις τις καλυπταν και ορισμενα ταμεια ... Σε εναν στο τελος Μητροπολεως ειχε παει φιλη και εμεινε πολυ ευχαριστημενη αλλα ηταν αλλου ειδους επεμβαση...Ονομα δεν θυμαμαι. Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις το λινκ, θα έβλεπες ότι η επέμβαση στήθους ενέχει αρκετούς κινδύνους. Οπότε, αν είναι ψυχολογικοί οι λόγοι ας πάει σε ψυχολόγο για ανόρθωση αυτοπεποίθησης που (συνήθως) είναι πιο φτηνή και πιο ακίνδυνη λύση (συνήθως).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Για να καταλάβω, κάθεται ο Lucifer και σβήνει μηνύματα, σας εξηγεί όμορφα κι ωραία πως αν δεν έχετε κάτι ουσιώδες να γράψετε, απέχετε, και εσείς τον αγνοείτε; Καλώς. Ό,τι offtopic από εδώ και στο εξής, 90 μέρες από εμένα, για να μας μπει όμορφα το φθινόπωρο. Καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.