Fit_Cat Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αν κάποιος/α έχει υπ' όψιν του καλό πλαστικό στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα για αυξητική στήθους, παρακαλώ ας βοηθήσει. Φυσικά όταν λέω καλός, εννοώ υπέυθυνος, σοβαρός, με καλή φήμη στη δουλειά του και πάνω απ' όλα να προσεγγίζει τον κάθε υποψήφιο με ανθρωπιά. Εάν υπάρχει και κάποια με προσωπική εμπειρία θα ήμουν υπόχρεη ^_^
DenKanwFlame Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 6 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 6 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αν κάποιος/α έχει υπ' όψιν του καλό πλαστικό στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα για αυξητική στήθους, παρακαλώ ας βοηθήσει. Φυσικά όταν λέω καλός, εννοώ υπέυθυνος, σοβαρός, με καλή φήμη στη δουλειά του και πάνω απ' όλα να προσεγγίζει τον κάθε υποψήφιο με ανθρωπιά. Εάν υπάρχει και κάποια με προσωπική εμπειρία θα ήμουν υπόχρεη ^_^ Photo με τα τωρινά ζάκια έχεις ?
insomniaK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω ότι ρωτάς σε λάθος φόρουμ. Καλύτερα να ρωτήσεις στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν ή κάτι παρόμοιο, αν πάντως θες πληροφορίες απο εδώ, θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τους χρήστες paoktothebone και athlios. Καλή τύχη!
NT1G Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 6 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 6 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Fit_Cat Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω ότι ρωτάς σε λάθος φόρουμ. Καλύτερα να ρωτήσεις στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν ή κάτι παρόμοιο, αν πάντως θες πληροφορίες απο εδώ, θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τους χρήστες paoktothebone και athlios. Καλή τύχη! Αν δηλαδή έψαχνα πλαστικό για ρινοπλαστική/εξάλειψη ουλών ή κάτι άλλο, πάλι στο κοσμοπόλιταν θα με έστελνες?
kage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 http://uk.eonline.com/on/uk/shows/dr90210/index.jsp?edition=uk δες κανα επεισοδιο εχει νεες τεχνικεσ
insomniaK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Σίγουρα δε θα σε καλούσα στο ινσομνια. Ρώτα τον kage, ποιο είναι το κατάλληλο φόρουμ για την ερώτηση σου. Εντιτ: Χαχαχα! Το ξερα ότι θα απαντούσε με λινκ, ο κέιτζ!!!!
hKardiadnexOria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 6 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 6 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αν κάποιος/α έχει υπ' όψιν του καλό πλαστικό στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα για αυξητική στήθους, παρακαλώ ας βοηθήσει. Φυσικά όταν λέω καλός, εννοώ υπέυθυνος, σοβαρός, με καλή φήμη στη δουλειά του και πάνω απ' όλα να προσεγγίζει τον κάθε υποψήφιο με ανθρωπιά. Εάν υπάρχει και κάποια με προσωπική εμπειρία θα ήμουν υπόχρεη ^_^ ρωτας σε φορουμ για να αυξησεις τα βυζια σου? λολ.... καμια ξε**λο θα εισαι ... πλακα κανω... κατεβα αθηνα στον φουστανο....
kage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Σίγουρα δε θα σε καλούσα στο ινσομνια. Ρώτα τον kage, ποιο είναι το κατάλληλο φόρουμ για την ερώτηση σου. σε αυτα τα θεματα πρεπει να δω το θεμα ο ιδιος και να αποφασισω που να απευθυνθει -------------- γενικοτερα ξερω περιπτωση που στην αρχη γνωστος πλαστικος ελεγε δεν επεφτε σε τιμη και στο τελος επαιρνε τηλ.αν ενδιαφεροταν ακομη για μειωμενη τιμη edit:@insomniac μα αυτος επρεπε να ειναι ο σκοπος να μαθουν νa googlarun μονοι τους(το 90% απλα αναπαραγεται.εγω προτιμω λινκς παρα να γραφω οτι διαβαζω απο το λινκ).αφου δεν το κανουν ας απαντησει καποιος εστω και σε λινκ
Fit_Cat Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δε νομίζω πως ζήτησα γνώμες/κριτική/κοινωνικό σχολιασμό... Αν κάποιος έχει μια χρήσιμη πληροφορία, καλώς. Ευχαριστώ.
apd453 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 6 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 6 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αν κάποιος έχει μια χρήσιμη πληροφορία, καλώς. Εγώ θα μπορούσα να στη δώσω αλλά είμαι παντρεμένος.
Andreas2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 6 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 6 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Να σου πω κάτι;Γιατί δνε βγάλεις και στο printer μια φώτο ενός μοντέλου και μετά να πιάσεις την A4 και μια uhu και να την κολλήσεις στο πρόσωπο σου;Όταν κάνεις μπάνιο να βάζεις μια σακούλα και θα είσαι εντάξει.
Lucifer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δε νομίζω πως ζήτησα γνώμες/κριτική/κοινωνικό σχολιασμό... Αν κάποιος έχει μια χρήσιμη πληροφορία, καλώς. Ευχαριστώ. ._
Andreas2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Είπα απλά την γνώμη μου.Τωρά αν θέλεις να κάνεις δικαίωμα σου.Έχω ακουστά κάποιο Φουλίδη.
salliara Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Σε οποιον γιατρο και να πας θα σου δείξει πρώτα φωτος απο δουλειές του κλπ. Οποιον και να σου προτεινει οποιοσδηποτε άσχετος δλδ γιατι να τον εμπιστευτεις? Συν οτι ακομα κι αν εκανε καλη δουλεια σε μενα, δεν παει να πει οτι θα πετυχει και σενα. Το νυστερι ειναι παντα ρισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.