Voodooman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ο αδερφός μου ψάχνεται για μεταχειρισμένη μηχανή. Δεν έχει καμία τρέλα, την θέλει για να κάνει την δουλειά του και να πηγαίνει και καμιά βόλτα που και που. Δεν ενδιαφέρεται για παπί ή σκούτερ, αλλά μηχανή και κυρίως για την τελευταία XT, θα δούμε αν θα προτιμήσουμε την XTX ή την XTR. Τα χρήματα είναι γύρω στα €3000. H μηχανή κυκλοφορεί πια πολλά χρόνια,οπότε ρωτάω τους κατόχους ή τους γνώστες αν η μηχανή τελικά αξίζει, αν έχει κάποια συγκεκριμένα προβλήματα, τί κόστος συντήρησης έχει, όλα αυτά τα μικρά που αποκαλύπτονται μετά από αρκετά χρόνια επαφής με μία μηχανή.
Aplostra Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ο αδερφός μου ψάχνεται για μεταχειρισμένη μηχανή. Δεν έχει καμία τρέλα, την θέλει για να κάνει την δουλειά του και να πηγαίνει και καμιά βόλτα που και που. Δεν ενδιαφέρεται για παπί ή σκούτερ, αλλά μηχανή και κυρίως για την τελευταία XT, θα δούμε αν θα προτιμήσουμε την XTX ή την XTR. Τα χρήματα είναι γύρω στα €3000. H μηχανή κυκλοφορεί πια πολλά χρόνια,οπότε ρωτάω τους κατόχους ή τους γνώστες αν η μηχανή τελικά αξίζει, αν έχει κάποια συγκεκριμένα προβλήματα, τί κόστος συντήρησης έχει, όλα αυτά τα μικρά που αποκαλύπτονται μετά από αρκετά χρόνια επαφής με μία μηχανή. ειναι σκυλι μαυρο,απλα ειναι σχετικα βαρυ,κανεις ταξιδια ανετα,γκαζι εχει οσο (σχεδον)χρειαζεται(αλλα αυτα ειναι γουστα). Αν θελει 80% ασφαλτο,20% χωμα,να παρει το Χ,αν θελει μπολικο χωμα,να παρει το Ρ.
Voodooman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ούτε το βάρος μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ούτε το γκάζι, πιο πολύ η αξιοπιστία,η απροβλημάτιστη λειτουργία και η εύκολη και φτηνή συντήρηση. Ευχαριστώ!
Aplostra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 πιστευω οτι στα 3κ ειναι μια χαρα επιλογη,για πολλα χρονια(εχω κανει 18000χλμ,το εχω ξεπατωσει και δεν εχω κανενα παραπονο)
Tomahawk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 πιστευω οτι στα 3κ ειναι μια χαρα επιλογη,για πολλα χρονια(εχω κανει 18000χλμ,το εχω ξεπατωσει και δεν εχω κανενα παραπονο) Καλά 18k δεν είναι και τρελά χλμ Είναι εγγύηση πάντως, μιλάμε για το XT 660 έτσι; Αν θες μπες και στο bikenet και το moto.gr να πάρεις περισσότερες γνώμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.