alexandros4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Kαλό, αλλά πολλά τα λεφτά παιδιά... Ετσι όπως περιγράφεται, ειναι σαν να ειναι ενα διαλυμενο laptop. Και γιατι να δωσω τοσα λεφτά για ενα ταμπλετ και να μην πάρω λάπτοπ?? Όσο για το φίλο που ειπε οτι προτιμάει να πάρει αυτο παρα ενα ipad 3G 64, αυτο το ταμπλετ ειναι 450 πάνω απο το ipad. Άρα ένα ολόκληρο ipad πάνω. Δεν ξέρω πόση επιτυχια θα εχει το συγκεκριμενο προιον, αφου θα κοντραριστει με τα ταμπλετ και οχι με τα λαπτοπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Kαλό, αλλά πολλά τα λεφτά παιδιά... Ετσι όπως περιγράφεται, ειναι σαν να ειναι ενα διαλυμενο laptop. Και γιατι να δωσω τοσα λεφτά για ενα ταμπλετ και να μην πάρω λάπτοπ?? Όσο για το φίλο που ειπε οτι προτιμάει να πάρει αυτο παρα ενα ipad 3G 64, αυτο το ταμπλετ ειναι 450 πάνω απο το ipad. Άρα ένα ολόκληρο ipad πάνω. Δεν ξέρω πόση επιτυχια θα εχει το συγκεκριμενο προιον, αφου θα κοντραριστει με τα ταμπλετ και οχι με τα λαπτοπ... Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται το win8, γιατί μόνο με το touch,τα 7 υποφέρουν λίγο στην άνεση του χειρισμού!Δεν είναι κακά όμως! Τα χρησιμοποιώ εδώ και 2,5χρονια(0,5 χρόνο svista &2 χρόνια 7) σε πολύ κατώτερο σύστημά και πολύ πιο άβολο σχεδιασμό! Και αν δεν ήταν hp με τις ελαττωματικές σειρές της,το tx2 θα ήταν μια από τις καλύτερες αγορές μου(1100$ τότε)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα