Dbzakias2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα! θαλω να κατεβασω εφαρμογες απο το app store αλλα οταν κανω την εγραφη μου ζηταει και (τραπεζικη) καρτα αλλα εκτως του οτι δεν θελω να κατεβασω εφαρμογες επι πληρωμη, δεν θελω και να δωσω τον αριθμο της καρτας μου! γινεται λοιπον να κανω εγγραφη χωρις να μου ζητήσει την καρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Για ριξε μια ματια εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 http://support.apple.com/kb/ht2534 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 θενκς θα το δοκιμασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι εγω στο iTunes είμαι γραμενος χωρίς να δώσω κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά μια ερώτηση. Μπορώ να βάλω στοιχεία διαφορετικά απο εκείνου που θα έχει την τραπεζική κάρτα για τις αγορές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά επειδή είχα κολλήσει αρκετά όταν πήρα το πρώτο μου Apple μηχάνημα (ένα iPod Touch) μου ζήταγε συνέχεια έναν αριθμό κάρτας!Αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο για να μην μπορεί κάποιος να κατεβάσεις κάτι δωρεάν(ενώ κανονικά χρεώνεται).Επίσης έχει να κάνει με το Apple Security,δλδ για να ξέρουν σε ποιον ανήκει,και ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να το επιβεβαιώσει μια τράπεζα που έχει πολλά στοιχεία!Εγώ πάντως μάγκες το χω συνδέσει με μια pre paid.Και δεν φοβάμαι τίποτα!Εξάλλου δεν νομίζω η APPLE ποτέ να έκανε πατάτα,με λεφτά κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά επειδή είχα κολλήσει αρκετά όταν πήρα το πρώτο μου Apple μηχάνημα (ένα iPod Touch) μου ζήταγε συνέχεια έναν αριθμό κάρτας!Αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο για να μην μπορεί κάποιος να κατεβάσεις κάτι δωρεάν(ενώ κανονικά χρεώνεται).Επίσης έχει να κάνει με το Apple Security,δλδ για να ξέρουν σε ποιον ανήκει,και ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να το επιβεβαιώσει μια τράπεζα που έχει πολλά στοιχεία!Εγώ πάντως μάγκες το χω συνδέσει με μια pre paid.Και δεν φοβάμαι τίποτα!Εξάλλου δεν νομίζω η APPLE ποτέ να έκανε πατάτα,με λεφτά κλπ... Το θέμα είναι οτι ειμαι ανήλικος και η χρεωστική που χρησιμοποιώ αποκλειστικά εγώ για αγορές απο ίντερνετ, είναι στο όνομα της μητέρας μου και δεν ξέρω τι να βάλω εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Το θέμα είναι οτι ειμαι ανήλικος και η χρεωστική που χρησιμοποιώ αποκλειστικά εγώ για αγορές απο ίντερνετ, είναι στο όνομα της μητέρας μου και δεν ξέρω τι να βάλω εκεί... Μμμμ....εγώ μπορώ να σου προτείνω το εξής:επειδή δλδ και εγώ έβγαλα την κάρτα όταν ήμουν ανήλικος!Τι έκανα ακριβώς?Πηρά τον πατέρα μου με το καλό και έβγαλε στην Eurobank μια κάρτα για καταθέσεις(ταμιευτηρίου) και στην συνέχεια μια χρεωστική!Αλλά απο οτι κατάλαβα κολλάς στο όνομα ε?Δεν ξέρω αν κυκλοφορούν ακόμη οι κάρτες οι χρεωστικές των περιπτέρων-που πλήρωνες την κάρτα π.χ 10Ε-και είχες δέκα ευρώ μέσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.