skinskinz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μονο για σημερα εχει η ηλεκτρονικη stock Day. ειδα πολλες Προσφορες αλλα δεν εχω κανει καποια συγκριση. Just to Let you Know !
aslanG7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Για πες που το ειδες γιατι θα παω το απογευμα
xristoforos89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εξαιρουνται τα προιοντα miele, ειδη κινητης τηλεφωνιας, πληροφορικης, παιχνιδομηχανες και τα διαφημιζομενα.. Δηλαδη που ξεστοκαρουν; Στους διαδρομους γυμναστικης;
skinskinz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 το ειδα πανω στην ΚΗΦΗΣΙΑΣ αλλα πρεπει να ειναι παντου.. εχει λαπιτοπια...μερικα games... ηλεκτρονικα ειδη....λιγα ψυγεια... κλπ!! μπορει να ξαναπεταχτω.. αν ναι i will keep you updated! Εξαιρουνται τα προιοντα miele, ειδη κινητης τηλεφωνιας, πληροφορικης, παιχνιδομηχανες και τα διαφημιζομενα.. Δηλαδη που ξεστοκαρουν; Στους διαδρομους γυμναστικης; το διαβασα κ εγω για τα ειδη πληροφορικης αλλα ειδα λαπτοπ! δεν ξερω τι κονε κανουν εκει στην ηλεκτρονικη!
scullyist Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Για πες που το ειδες γιατι θα παω το απογευμα Εχθες το πέτυχα διαφήμιση στην Tv. Δεν θυμάμαι να ανέφερε συγκεκριμένα καταστήματα, οπότε λογικά παντού (?) http://www.electroniki.gr/electroniki/
xetasa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μονο για σημερα εχει η ηλεκτρονικη stock Day. ειδα πολλες Προσφορες αλλα δεν εχω κανει καποια συγκριση. Just to Let you Know ! Εγώ πάλι δεν θυμάμαι καμία Τρίτη που να... μην έχει stock day η ηλεκτρονική :lol: !!! Και φυσικά να εξαιρούνται όλα τα δημοφιλή είδη (κινητά, laptop), εκτός των...ψυγείων βεβαίως βεβαίως!!!
skinskinz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάλι δεν θυμάμαι καμία Τρίτη που να... μην έχει stock day η ηλεκτρονική :lol: !!! Και φυσικά να εξαιρούνται όλα τα δημοφιλή είδη (κινητά, laptop), εκτός των...ψυγείων βεβαίως βεβαίως!!! χαχα!!!! παντως ειχε και λαπτοπ και TV! βεβαια, πριν μπω απεξω ειχε.... 2 τηλεορασεις και........................... Ενα οργανο Γυμναστικης!!! χαχαχα
skinskinz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 αξεσουαρ απο παιχνιδομηχανες??!? θα σε γελασω.... παιζει και να διαφερουν απο ηλεκτρονικη σε ηλεκτρονικη..
tigergreg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 χαχα!!!! παντως ειχε και λαπτοπ και TV! βεβαια, πριν μπω απεξω ειχε.... 2 τηλεορασεις και........................... Ενα οργανο Γυμναστικης!!! χαχαχα Και ξουριστικες για 'ειδικα σημεια"
skinskinz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 random times @marousi : Tv samsung 37c5000promo - 568€ Home cinema lG HB 405su - 259€ Canin dslr EOS 450D body - 541€ epson stylus SX415 - 89€
deathlok Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 epson stylus SX415 - 89€ να τρέξουμε δλδ http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=551
skinskinz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 να τρέξουμε δλδ http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=551 Δεν τσεκαρα τιμες φιλε μου.. Τα εγραψα αυτα ενω ημουν μεσα στην ηλεκτρονικη για να εχουν ιδεα οι "insomniacs" σε τι κομματια εχουν προσφορες!
sakis.kom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εξαιρουνται τα προιοντα miele, ειδη κινητης τηλεφωνιας, πληροφορικης, παιχνιδομηχανες και τα διαφημιζομενα.. Δηλαδη που ξεστοκαρουν; Στους διαδρομους γυμναστικης; Σε διαφήμιση στην TV το καλοκαίρι... "Προσφορές στην Ηλεκτρονική ΣΕ ΌΛΑ τα κλιματιστικά!" Και από κάτω τα ψιλά γράμματα... "Εξαιρούνται τα Mitsubishi, Samsung, Toyotomi, Toshiba........" :X Τα ΌΛΑ ήθελα να 'ξερα που τα βλέπουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.