kosegdit Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με το να ανοίξω ένα port στο router μου. Λοιπόν το router μου είναι το D-Link G624T. Είχα μπει παλιότερα στο Port Forward , για να ανοίξω ένα port για το utorrent. Όλα δούλευαν κανονικά, και μπορούσα να κάνω κανονικά upload χωρίς κανένα πρόβλημα. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει πως οι ταχύτητες upload έχουν πέσει δραματικά. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές το utorrent μπορεί να είναι ανοιχτό για ώρα, αλλά να μην κάνει καθόλου upload, η να κάνει upload και ξαφνικά να σταματήσει. Αποφάσισα λοιπόν να ανεραίσω τις ρυθμίσεις και να τις ξανακάνω από την αρχή. Τζίφος όμως πάλι τα ίδια. Στο CanYouSeeMe , όταν πάω να κάνω έλεγχο για την θύρα που έχω ανοίξει, μου βγάζει το παρακάτω αποτέλεσμα: Error: I could not see your service on 79.103.*.* on port (6112) Reason: Connection timed out Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορεί να είναι το πρόβλημα, ή τι μπορεί να κάνω εγώ λάθος;;
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με το να ανοίξω ένα port στο router μου. Λοιπόν το router μου είναι το D-Link G624T. Είχα μπει παλιότερα στο Port Forward , για να ανοίξω ένα port για το utorrent. Όλα δούλευαν κανονικά, και μπορούσα να κάνω κανονικά upload χωρίς κανένα πρόβλημα. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει πως οι ταχύτητες upload έχουν πέσει δραματικά. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές το utorrent μπορεί να είναι ανοιχτό για ώρα, αλλά να μην κάνει καθόλου upload, η να κάνει upload και ξαφνικά να σταματήσει. Αποφάσισα λοιπόν να ανεραίσω τις ρυθμίσεις και να τις ξανακάνω από την αρχή. Τζίφος όμως πάλι τα ίδια. Στο CanYouSeeMe , όταν πάω να κάνω έλεγχο για την θύρα που έχω ανοίξει, μου βγάζει το παρακάτω αποτέλεσμα: Error: I could not see your service on 79.103.*.* on port (6112) Reason: Connection timed out Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορεί να είναι το πρόβλημα, ή τι μπορεί να κάνω εγώ λάθος;; a.den υπαρχει λογος να κρυβεις την Ip.ειναι dynamic Οποτε αργα η γρηγορα θα αλλαξει.β.κλεισε τα firewall.γ.ασχετο με το προβλημα αλλα δες για το ρουτερ για firmwar update. επισης μπες μεσα στον ρουτερ και δες τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου μην εχει αλλαξει τιποτα και σιγουρεψου οτι το Upload ειναι 1mbit. αν ολα ειναι οκ τοτε κανε το Port forward πχ στην θυρα 6112 β.δωσε καρφωτα στο Pc σου στο tcp ip Της καρτας δικτυου την Ip που εβαλες στο portforward για να μην υπαρχει περιπτωση να παρει αλλη και γ.τρεξε το canyouseeme.org εφοσον εχεις ανοιχτο το utorrent.αν δεν το εχεις ανοιχτο τοτε πολυ σωστα το canyouseeme.org θα σου βγαλει οτι ειναι κλειστη η θυρα.επισης για μενα αν και καποιες φορες αν εχεις ανοιχτο το upnp στον ρουτερ και στο utorrent δεν χρειαζεται port forward και βγαινει το πρασινο εικονιδιο sto utorrent οτι η θυρα που εχεις βαλει ή εχεις διαλέξει ειναι ανοιχτη(λογω upnp που την ανοιγει μονο του) παρολα αυτα εγω το κλεινω και απο το ρουτερ και απο το utorrent το upnp. το Upnp απλα οταν ειναι ανοιχτο ρουτερ και στο προγραμμα συνενοουνται μεταξυ τους να το πω ετσι μπακαλιστικα και σου ανοιγουν την πορτα χωρις να κανεις τιποτα.αλλα πολλες φορες κανει διαφορα κουφα οποτε το προτειμω να ειναι κλειστο και να κανω το Port forward σαν ανθρωπος αφου ειναι ενα λεπτο δουλεια και δεν χρειαζεται να ξαναγινει ποτε παρα μονο αν κανεις hardware reset στο ρουτερ.εκει σωζεις και το config και εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.